10tilføjet af

Ejendomsmæglere med tilgift

Jeg har lige siddet og læst MetroXpress.
En ejendomsmægler fra Nordsjælland har simpelthen gjort sig i at give "gaver" såfremt man køber det hus eller den lejlighed han gerne vil sælge. "køb en lejlighed i nordsjælland og få 2 gratis fladskærme" Sådan står der i avisen. Ydermere står der at den pågældende ejendomsmægler tror at det er en trend der er voksende.
Det er først fra 07 at det har været muligt at lokke med ekstra gaver, og her er der ikke kun tale om fladskærme, men også biler, eller betaling af husleje, hvis køber ikke får solgt sin gamle bolig inden denne skal flytte ind i det nye.
Forbrugerrådet og Danske advokater mener at det "forplumre" markedet, og mener at det er noget pjat.
Hvad mener du, er det ok at man får en slags tilgift når man køber en ejendom, eller skal vi ikke lokkes på denne måde?
tilføjet af

helt ok...

... hvis ejendomsmægleren selv betaler. Jeg vil i hvert fald ikke give mere for at få fladskærm, og jeg tror heller ikke at sælger vil betale for det.
Jeg ville nok, som en anden også foreslår, bede om at få afslag i prisen i stedet for.
tilføjet af

Tilgift nogen må betale, hvad med skat?

Får man tilgift vil det være skattepligtig efter al sandsynlig. Der er ikke sikkert, at det tænkes på det. Får man gaver til mere end 500 kr skal det beskattes, så hvorfor ikke tilgift. Alle der sælger noget gør det for, at tjene penge eller måske gøre et tab mindre. Derfor er der kun en til at betale, nemlig kunden, så varen kunne ligeså godt være billigere. Andet er det ikke fup?
tilføjet af

Det er okay og

Jeg synes det er okay og så vil jeg gerne sige at jeg mener metro xpress er nogle sladreblads tabere. Det var Norvig i København der startede med at give gaver til sine kunder, men det er ikke interessant for Metro. Nej, det er først når de rige ”sataner” i Nordsjælland begynder på det, at der er noget i vejen med at give gaver til køberne.
tilføjet af

Salget af sneglehuse

går så langsomt, at ejendoms-fuskerne tilbyder et blækhus i tilgift + en narhat og en lang næse.
Uanset om det er lovligt eller ej, så er det noget forpulet svineri, sælg huset til markedspris, alt andet er plat og fusk.
tilføjet af

Ikke vejovervejet.

Hvis en fladskærm er med til at få en handel til at "tippe over" er købet af huset til måske 4-5 mio DKK ikke velovervejet. En Ferrari måske, men alligevel ...:o)
tilføjet af

Modangreb

Hvis du får tilbudt ekstra "gaver" for f.x. 50.000 kr. så gang det med minimum 2 og forlang beløbet trukket fra salgsprisen, så ka`de lære det !
Du bør finde det mere end mistænkeligt, at du bliver tilbudt tilgift, det må jo alt andet lide være udtryk for, at ejendoms-fuskerne ved at den ubudte pris er for høj.
tilføjet af

De tjener for mange penge

Jeg har da vist mødt en ejendomsmægler med en ordentlig moral, men endnu flere med en blakket moral, så alt kan ventes fra den gruppe erhvervsdrivende.
tilføjet af

Prisfaldera

undskyld, undskyld, undskyld og tusind gange undskyld. På nysprog hedder det "BOLIGOP-BREMSNING" Glosen prisfald eksisterer ikke hos bolig-fuskerne.
Køb et ishus og få 3 kugler for panden, vælg frit mellem 27 varianter og husk syltetøjet er uden beregning.
tilføjet af

Ejendomsmæglere og tilgift

Der er jo en del mæglere der har fået bøder i tilgift på grund af plat og svindel.
tilføjet af

Har vi overhovedet

brug for ejendoms-fuskerne❓Jeg så en helsides annonce idag fra Amagerbladet, det var boligkæden Home, der var samlet set 45 annoncer på siden, ud for de 38 af annoncerne, kunne man klikke en pris, det er fandme betryggende og så skal man også give et honarar i tilgift.
Jeg så også programmet penge onsdag aften på DR1, og der blev det bl.a oplyst at 20.000 som havde købt bolig inde for det sidste år, ville tabe penge hvis de solgte nu!
Ejendoms-fuaskernes næstformand sagde at det var markedet altså efterspørgslen, som havde presset priserne op, altså ejendoms-fuskerne var helt uden skyld - Det tror jeg fuldt ud på, for nu kan man ikke finde ud af at sænke priserne, måske dårlig rådgivning fra samme ejendoms-fuskere, som vel og mærke bliver lønnet i forhold til den salgspris de opnår på sælgeres vegne.
Samme næstformand, sagde iøvrig også at udbudspriserne var uændret, men det er ikke interessant i den sammenhæng, der er derimod salgspriserne, og de falder.
Købere af fast ejendom er på herrens mark, så som udgagspunkt vil jeg anbefale at man min. byder 25 % under ubudsprisen.
Allersidste nu tilbydes der salg uden ubetaling, men ubudsprisen er stadig den samme og så er vi tilbage ved tilgiften igen, der er ubudsprisen også den samme.
De kære ejendoms-fuskere tjener ingen penge, mulige købere er usikre, og det kan ejendomsfuskerne takke sig selv for.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.