1tilføjet af

Eiiiiii trænger...

Jeg stod i køen i brugsen, og pludselig skulle jeg BARE prutte - virkelig virkelig prutte! Men men men... jeg styrede mig naturligvis, slog krølle på ballerne og blev nærmest helt kalveknæet.

Mens jeg så stod dér og koncentrerede mig dyb og inderligt om ikke at slippe en livlig vind, kom jeg til at tænke på en grum oplevelse én af mine veninder var ude for en gang.

Hun var til noget yoga/gymnastik tingeling, og jeg mener at huske, at de var ved afspændingen. Musikken var i hvert fald slukket, og de lå alle dér i den dybeste stilhed, på ryggen i en rundkreds. Benene var samlet, strakt op mod loftet. Hun skulle så tage en dyyyb indånding og derefter stille og roligt sænke benene ned mod gulvet - og så var det, at uheldet skete! Min veninde slog simpelthen en ordentlig skedeprut! Bare lige sådan - pruuuuttt - og den blev ved at smælde højt og inderligt til benene lå heeelt nede på gulvet.

Mens koncentrationens sved begyndte at banke på i mine tindinger, kørte filmen med min veninde for mit indre filmlærred. Har du for øvrigt prøvet at spænde i ballerne alt mens du griner? Det kan man ikke, vel?

Oj, jeg slog en befriende prut...
😖😖😉
tilføjet af

0/10 troldscore

prøv igen lille ven.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.