9tilføjet af

EFTERLYSNING: Har din bank givet dig afslag til boligkøb?

EFTERLYSNING: Magasinet Penge, på DR1, sætter fokus på ejerboligmarkedet. Derfor søger vi boligkøbere, der, på trods af en fornuftig økonomi, får nej fra bankerne mht. at låne til en ejerbolig.
Måske har man endda fået en forhåndsgodkendelse, der sidenhen er blevet trukket tilbage. Har du selv oplevet bankernes modvilje, eller kender du en der har, hører vi gerne fra dig.
Skriv en mail til mig - journalist, Jonatan Placing - på jopl@dr.dk.
tilføjet af

Nææ, det har jeg ikke

-men til gengæld har jeg efterhånden i mere end rigt mål, oplevet journalister, der svælger i "krisen" og ikke kan få nok af negative historier.
Denne "krise" er for en stor dels vedkommende skabt af pressens kæften op i tide og utide.
I kan jo forsøge, at vende billedet igen, ved at komme med positive historier, så folk, der er rimeligt godt kørende, ikke bliver skræmt fra vid og sans, og tror de rigtig er på røven, fordi journalisterne fortæller dem, at de er ude og skide.
Kom nu videre, for F.....!!!
tilføjet af

lige mine ord...

lige præcis......
er så træt af den her "medieskabte" finanskrise....
tænk dog hvad i lukker ud af L... for mange holder derfor ekstra godt fast i pengene hvilket resulterer i endnu større tilbagegang..
så kridt skoene og lad os andre overleve....
tilføjet af

Den var vist til mig ?

Dejligt når nogen er enige med hinanden. Så er jeg da ikke helt alene med den holdning.🙂🙂🙂🙂🙂🙂
tilføjet af

længe leve

alle os der ikke ryger med på den leg, hvem kan komme med den mest dyster fremtid. De fleste mennesker kan slet ikke mærke krisen, men der bliver pisket en stemning op så alle går i selvsving.
Se nu bare Danske Bank,KUN et overskud på 2 miliarder, uh ha,sidste år var overskudet 19 miliarder. Er det dem vi skal ha ondt af?
Næ lad os en gang for alle bestemme os for at det går ret godt,og at krisen ikke er så slem som medierne vil have os til at tro.😉😉😉
tilføjet af

TV, og specielt TV avisen jamrer

konstant om alle de flygtninge og indvandrere vi har, men så snart politiet vil smide forbryderne ud af landet, ja så kan vi regne med, at alle mulige fantastt eksperter vil udtale sig om det umenneskelige, ved at sende forbryderne hjem.
alle der kommer i forbindelse med loven, hævder at de bliver tortureret, eller dræbt hvis de kommer til deres hjemland igen, trods denne åndsvage udtalelse, så kan de godt rejse på ferie konstant i hjemlandet, tænk på alle de turister fra libanon, som blev fjøjet gratis til danmark, for 40 milioner kr.
det er jo helt uforsvarligt, at sende piloter ud på en sådan selvmordsmission, det er ligegyldigt med libaneserne, for de vil jo gerne være martyrer, med 75 jomfruer i køjen, og så mange jomfruer findes der ikke i danmark
tilføjet af

bankerne har

jo temmeligt sikkert deres grunde,mon ikke?
tilføjet af

Næ krisen er

skabt af grådige danskere der ikke kan få penge nok, du lyder selv som en af dem!
tilføjet af

Øøøøøhh, javel

ikke forstået.
Hvorfor syntes du jeg lyder grådig, fordi jeg er træt af journalisternes pusten til inden ?
Forøvrigt kan du i dag læse på tekst tv at, det var vist 87% af bankkunderne, der stadig får ja til lån. Både bolig og forbrug.
Men hvorfor du mener jeg er grådig, kan jeg ikke forstå.
tilføjet af

Det må jeg give dig ret i!

Det med lånene! Jamen så tar vi en omgang til med lånecirkus og folk der ikke kan
betale tilbage, og folk der må gå fra hus og hjem p.g.a at de mister jobbet o.s.v
o.s.v jeg havde bare håbet på at "vi" havde taget ved lære, at vi var blevet klogere!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.