1tilføjet af

EDB/Internet stjæler din kvalitetstid

Kender i det?.
I har en masse passwords til diverse hjemmesider (homebanking, telefon, andet).
Med tider skifter disse operatører i kedsomhed deres layout ud, så de grundigt stjæler millioner kunders tid, med at have flyttet rundt på menuerne, lavet lidt om, og ændret log-on miljøet.
Faktisk lidt sminke, gammelt vin på nye flasker. Men en helvedes masse spildtid for millioner af brugere.
Jeg er kunde hos SmartTalk. Disse fandt på at ændre lay-out.
Det skulle de aldrig have gjort. Det tog mig tre dage at komme i forbindelse med dem, før en forpustet hotline-dame kunne forklare, at deres seneste ændring i lay-out havde medført telefonstorm, så deres telefonforbindelse var nedbrudt. Ændringen havde medført, at brugerne ikke kunne ”tanke” penge ind på telefonabonnementet. Resultat: telefonlinien lukket, tabt omsætning.
Som internetkunde i TDC / Webspeed-oncable, fik jeg i sin tid en integreret Norton løsning.
Men TDC ophævede samarbejdet, så man skulle overgå til andet antivirus-program.
TDC gad imidlertid ikke forklare, hvordan man definitivt fik afinstalleret Norton, der grundigt modarbejdede TDC´s nye anti-virus leverandør. Det gik der en uge med, før en begavet medarbejder (Sikker stjålet fra IBM), kunne beskrive, hvordan man kom af med resterne af Norton-antivirus. Dette har millioner Web-speed kunder brugt uger på at knække.
(Jeg har tidligere i SOL beskrevet, hvordan man kan slippe ud af Norton, under EDB kategorien.
Her i dag har jeg kæmpet for at komme i kontakt med min internetbank.
Denne har også i kedsomhed lavet ubetydeligt om, så millioner af kunder forårsager, ikke at kunne gennemføre transaktioner, her en lille arbejdsuge før nytår.
Bravo.
PS: BILL GATE, alias Windows er ikke en skid bedre – men det giver beskæftigelse – hurra!
tilføjet af

Korrekt

Du har evig ret
Jeg lever af at designe brugergrænseflader til internettet og jeg ser hele tiden eksempler på, at sider bygges op på uhensigtsmæssige måder.
Der findes faktisk knventioner for, hvor og hvordan man placerer navigation og indhold på websider og hvis de bliver overholdt, ved brugeren (næsten) altid hvor tingene er. Man kan bare håbe, at flere vil lære at overholde disse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.