3tilføjet af

Dværgpinscher hanhund

Hej alle!!! jeg har en fin dværgpincher han, på snart 3 år - han har stamtavle, så han er er ren race - Jeg kunne godt tænke mig at avle på ham, da han er rigtig flot. Er der nogle som evt. kunne væe interesseret? så mail mig på misscgn@yahoo.dk - hvis i er interesseret i at se billeder af ham kan dette godt lade sig gøre. Vil lige nævne han har ikke vundet stævner da han ikke er blevet trænet til den slags, men skriv endelig hvis i er interesseret.
tilføjet af

Hej

Har du også sat ham på andre hundesider? Jeg har set at der er flere der tilbyder deres hunde til avl på eks. Gipote, HundeGalleriet, DBA og Gul og Gratis. Så er chancen større for at nogen "hopper" på. 😉
tilføjet af

Hej CGN

Du skal først lige undersøge, om der er avlsrestriktioner for dværgpinschere i Danmark før du tilbyder ham som avlshan. Når du skriver, at han har stambog, formoder jeg, at det er en Dansk Kennel Klub stambog du har på ham - hvis ikke, er det begrænset, hvem der kan/vil bruge ham, da en DKK-opdrætter ikke må bruge hanhunde, der ikke er registreret i en FCI-anerkendt klub. Det er DKK meget skrappe med. Hvis din hund har stambog i DRU kan den - så vidt jeg ved - flyttes over i DKK i dag, det har ellers ikke været muligt.
Med avlsrestriktioner mener jeg at der findes racer, hvor man ikke må bruge hundene til avl, før de er blevet undersøgt for specifikke sygdomme og i mange racer kræves det, at hunden som minimum har opnået en bestemt præmiering på en certifikatudstilling i enten specialklubben for din hunds race eller en DKK udstilling.
Jeg vil foreslå, at du kontakter din hunds specialklub og spørger racerepræsentanten om, hvad der kræves. Så er du mere på sikker bund.
held og lykke med din hund. [f]
tilføjet af

Kontakt Dansk

Schnauzer og Pincherklub - der kan du få alle de præcise oplysninger, som du har brug for.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.