18tilføjet af

Dovne mænd og dumme kvinder

EUs statistiske kontor dokumenterer, nu at danske kvinder bruger langt mere tid på madlavning, opvask, rengøring, tøjvask og børnepasning end mændene der bruger tiden hjemme på havearbejde, vedligeholdelse og reparationer.
Og billedet er tilsyneladende det samme i overalt i Europa.
_____________________________________________________
Danske kvinder må være totalt bevidstløse oven i hovedet - danske kvinder er dummies
tilføjet af

Sådan har det været længe ...

Ja, kvinder bruger mere tid på husligt arbejde, trods børn og job,- end mænd bruger på husligt udendørs arbejde i det fælles hjem !
Det er ikke ensbetydende med at kvinder er "dummies", som du så smukt udtrykker det - tværtimod beviser det at kvinder er mere organiserede og interesserede i husligt arbejde end mænd er !!!
Det er dog ikke ensbetydende med at man ikke skal dele arbejdsbyrden mellem mand og kvinde ........
Man kan måske påstå at mænd er dumme - de tager for givet at tingene bare blir´ gjort,- hvilket de sikkert blir´ for en vis tid,- den dag de evt. står alene, efter en skilsmisse,- er de så på røven og kan ingenting !!!
tilføjet af

man behøver ikke

at være dum fordi man gør rent...måske en hurtig og en organiseret person..
tilføjet af

Den dumme kvinde

Det kan godt være, at jeg betragtes som en af "de dumme kvinder".
Jeg har nogen gange prøvet at "lade tingene stå til", men kan simpelthen ikke holde ud, at der ikke er ordentligt i hjemmet.
Til gengæld tror jeg, at kvinder er mere organiserede end mænd. Kvinders hjerne kan godt håndtere mere end een ting ad gangen.
Jeg kan f.eks. godt finde ud af at hænge vasketøj op imens jeg har brød i ovnen. Jeg behøver ikke stå at kigge ind i ovnen hver 2. minut for lige at se, om de ikke snart er færdige. - Men det kender jeg andre, der gør :-)
tilføjet af

jesper

du skriver: Jeg kan f.eks. godt finde ud af at hænge vasketøj op imens jeg har brød i ovnen.
....TJA...men kunne du ikke finde noget mere at investere din tid i?????
tilføjet af

omvandrende service-organ

Jeg har nogen gange prøvet at "lade tingene stå til", men kan simpelthen ikke holde ud, at der ikke er ordentligt i hjemmet...
næh - og det benytter og lukrerer mændene i høj grad på.
Du lyder til at være et omvandrende service-organ
tilføjet af

dummies-hvem?...

hej hr-hansen!
jeg faldt tilfældigt over dit indlæg.du skriver at alle kvinder er total dovne og dumme...gad vide,om det ikke er en misforståelse?...
for som jeg kan se er det rent faktisk dem som laver "ALT" hvad der har med det huslige arbejde at gøre-detsvære!.spørgsmålet er så bare det "OM" mændende gider ,at lette røven fra stolen ,og komme i sving med jobbet..det er ikke så tit vi kvinder ser det-udent der skal diskuteres om arbejdet/andet.
-iøvrigt er det osse dem som skal sørge for deres børn. bedste kvinder får tøj på kroppen-får mad på bordet
-mens mændende svigter deres joblignende ting.
-"NEJ"!.DANSKE KVINDER ER DE BEDSTE,IFORHOLD TIL DE UDENLANDSKE MÆND.vi kvinder vil have ,der er rent og pænt-mens mændende vil have der er grisset over alt.
-der faktisk ret meget mænd er goe til osse.lave ægteskabelige splid -i familie livet.-der er mange som tror det er let at passe de såkaldte ting,i hverdagen-med at holde en ølflaske ihånden detsvære:"SÅ´!dummies eller ej tjah´,teksten har i for sig en forklaring.
CITAT:
"man skal ikke undervudere sit modsatte køn,hvis man selv er i lighed med det"!.
held og lykke med din undersøgelse.
fr.resident evil:-)
tilføjet af

Ikke kun huslig

Nu er det altså ikke sådan, at jeg kun går derhjemme og varter op. Men indlægget lagde ligesom op til det huslige i hjemmet, så det var det, jeg svarede på.
Og ja, jeg ved da godt, at min kæreste nogle gange lever højt på, at jeg har en lavere tolerance over for tingene i hjemmet end han har.
Så ja, jeg er nok en af de dumme kvinder - som er klar over det.
tilføjet af

Tja det må siges......

.......det er vel også derfor at de fleste bor sammen med danske mænd.
Eller var det din mor du skrev om ????
tilføjet af

læs liiige overskriften

Dovne mænd og dumme kvinder
ikke: dovne kvinde...
tilføjet af

læs liiige overskriften

Dovne mænd og dumme kvinder
ikke: dovne kvinde...
tilføjet af

Den kvindelige kommandant!!

..Så er vi igen igang med en debat der handler om kønnenes kamp. For mig at se handler alle disse strids-spørgsmål om at kunne se længere end sin egen næse-tip og ønsker... Mht. at kvinder laver alt hus-arbejdet, og mændene derved kommer til at virke dovne, så tror jeg ikke det er en "udspekuleret" plan fra mændenes side. Hvis man spurgte dem er jeg sikker på, at heller ikke de har lyst til at leve i en svinesti!!
Men mange kvinder er så vant til at se alle de ting der mangler at blive ordnet, og det skal gøres før de rigtig kan slappe af. Og det skal ordnes NU!!!!!! Mændene er nok bedre til at mærke, at de har brug for at slappe af lidt efter en arbejdsdag.. på den konto er de bedre i stand til at "lukke" alle de opgaver der ligger i hjemmet ude fra bevidstheden indtil de har slappet af og er klar igen....
Kvinderne forstår dem ikke, og får PIP!!! Godt så, så gør jeg det selv, din dovne hund!!!! Men kvinder, prøv nu lige at slappe lidt af her.... Sæt Jer ned ved siden af mand, og få lidt af det nærvær, intimitet og hygge i ellers også råber på I savner... (Og rolig nu, husk at jeg selv er kvinde!! ;-)).
Hvem har sagt at hjemmet skal ligne nohet fra Bo Bedre - HELE TIDEN?!! Hvis man bor sammen med en mand, er det vel for pokker også hans hjem som han skal føle sig godt tilpas og velkommen i.. Det er klart at han begynder at ignorere og isolere sig, hvis kvinden i huset er hans nye "mor" der vil have ham til at tømme skralde-spanden, slå græsplænen og vaske bilen- NÅR HUN VIL DET!!! Manden er vel et individ med personlige rettigheder... Måske du skulle spørge ham hvordan I i FÆLLLESSKAB får løst de opgaver der ligger og venter og HVORNÅR i stedet for at DU bare sætter reglerne alene, og så bliver sur over at han ikke vil deltage!! Det holder bare ikke!
Jeg siger ikke, at der ikke findes dovne mænd... Men der findes også hjem, hvor det er kvinden der ikke rører en finger! I stedet for at spille martyr og blive forbitret når du føler at du er den eneste der knokler derhjemme - så stop op og spørg dig selv, for hvis skyld du gør det?! Jeg tror manden nyder hjemmet tager sig godt ud, men hvis du ikke inddrager ham på HANS præmisser, så er du selv skuld i, at han bliver ligeglad med det hele... Og dit brok og sure miner er ikke det der får ham op og i sving, hvis han er en rigtig mand. Så ville su nok også tænde mere på hunden end på ham!!! Det er selvfølgelig noget andet, hvis manden uretfærdigt pålægger dig pligter, men sådan tror jeg sjældent det er.....?

MVH Tulle
tilføjet af

tilfældighed..

..Det skal lige siges at mit indlæg blev placeret her ved et tilfælde..(Manglende omhu, desværre!) Det var ikke specielt møntet som svar til ovennævnte...
Håber ikke på misforståelser!
Tulle
tilføjet af

Enig

Hej Tulle
Jeg er generelt enig med dig, oftest er vi (mand eller kvinde) vel hvad vi selv ønsker at være. Jeg mener ikke at vi kan sige at manden er doven, men hvis kvinden selv har tørret bagdelen på ham hele deres forhold, så har hun jo selv valgt sin plads.
Nogle kan lide at gøre rent andre vil hellere slå græs, begge ting skal gøres, så hvorfor ikke gøre hvad man bedst er lide eller er dygtig til.
tilføjet af

Min mening

Det handler vel i bund og grund om valg. Hvad der funger for os. Min mand arbejder i snit 70 timer om ugen, ofte mere. Han tjener godt. Vi køber og gør som vi har lyst til. Skulle jeg så bede ham om at vaske tøj eller lave mad, når han kommer hjem. Det skal lige siges, at bad jeg ham om det, så ville han også gøre det, med et smil. Det kunne jeg aldrig drømme om. Så skal der være en god grund. Eks. sygdom. Og i det tilfælde ville det ikke være nødvendigt at be ham om det.
tilføjet af

Tillykke!

Hej Sommer32!
Dejlig mand du har... er sikker på du fortjener ham! ;-)Et forhold er kun godt, når man er gode ved hinanden.... Selvom man er par, bør man jo også være hinandens bedste (omend ikke eneste) venner!
Kærlige tanker fra
Tulle
tilføjet af

Tak Tulle

Jeg er også mægtig glad for ham. Jeg er som altid enig med dig. Det handler om at være der for hinanden. Knus
tilføjet af

Det sjove ved statistik

Er at man altid kan vende det til det resultat man ønsker. Jeg har ikke læst/set opgørelsen.
Men har man kun opgjort den tid kvinder bruger på husligt arbejde og den tid mænd bruger på have-, reparation og den slags mandesysler? For så giver det da mening. Han kan da ikke lave bil hele tiden, når han også skal ind og støvsuge. Og hvis hans støvsugning ikke tæller med, så får man netop det ønskede resultat.
Eller skal det forstås således at det er kvinderne, der primært laver det huslige og mændene der vedligeholder have, hus og bil?
For det er vel meget normalt og helt OK. Jeg ville da nødig bo i et hus, hvor jeg selv har installeret vaskemaskinen, repareret taget, hulmursisoleret og skiftet tandremmen på bilen. Så længe manden og kvinden er enige om fordelingen af opgaver, hvad er det så lige, der er galt i det?
Er det fordi at støvsugning, madlavning og opvask er lavstatus arbejde i mandeøjne - og reparation og vedligehold er "sejt" og mandigt?
tilføjet af

Fordeling ag arbejde

Der er da ingen kvinder eller for den sags skyld mænd der er dumme bare fordi man kan få tingene til at fungere, jeg er selv mand elsker at lave mad, men kan ikke lide at gå i haven for at luge så det gør konen, alt andet udvendigt arbejde udendørs som indendørs det gør vi da sammen for os er det da en naturlig ting at få tingene til at fungere, glem alt om statistikker, få det til at fungere, der ville ikke være nær så mange skilmisser hvis man samarbejdede i hjemmet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.