2tilføjet af

Dopingmistanker tager overhånd

Helt ærligt, har diverse sportsjournalister bare tænkt sig at skabe en stemning i befolkningen der siger "han vandt - jamen SÅ er han jo dopet!", bare fordi selvsamme journalister altid var sidstevalg til rundbold i skolegården?
Jeg mener det er ved at være temmelig langt ude, når der på dagens BT.dk bliver stillet flg. spørgsmål i en webafstemning:
"Joachim B. Olsen satte onsdag aften ny dansk rekord i kuglestød med 21,61 meter. Dermed er han lige nu nummer tre i verden. Er han ren?"
..og det helt uden, at der har været reel begrundelse for dopingmistanke mod JBO! Jamen er det da ikke fantastisk! Hvis vi skal til at lade janteloven og mistanker til at overstråle glæden ved at en hårdslidende sportsmand vinder i en konkurrence, så mener jeg at vi er temmelig langt ude i hampen. Så kunne man jo ligeså godt argumentere for, at de gode journalister sikkert også er dopede, "fordi de gør det så godt".
tilføjet af

Ang. Dope

Ang Doping.
Man kan ofte, måske generelt -måske altid- se på folk hvad stoffer de indtager. Eks. Alkoholikeren,kaffe/tedrikkere, prosac-nydere, heroinbrugere (og coke); “you are what you eat“ osv. Og det KAN ses.
Kvinder på lykkepiller får en kæmperøv, bygget op omkring hofterne, af en eller anden grund. Alle dem jeg kender som brugere er blevet udstyret således efter et par år, ser det ud til. Næste skridt er at spotte kvinder med sådanne bivirkninger, det er utrolig let, hvis man tør.
(Et forslag til en billig film, der oven i købet ville være “ Public Service” af høj karat, og måske starte den tiltrængte debat om lykkepille-anvendelsen igen.)
Ang Bjarne Riis:
Det virker meget underligt hvordan alle stationerne har beskåret Riis’ “tilståelse”. I den direkte udsendelse var der( og det skulle jo helst være der endnu?) en ganske tydelig opremsninger af hvad Bjarne havde dopet sig med i karrieren: nemlig Speed, væksthormon og EPO.
Ham der døde på vej op af det slemme bjerg var på Speed.
Han var nok en benrad, kunne jeg tænke mig- speed blev/ bliver brugt som slankemiddel, skønt det blev opfundet for at kunne bringe de Engelske flyvere tilbage fra deres bombetogter uden at de faldt om eller i søvn ved pinden.
Ang.Væksthormon:
Jeg så engang 2 rockere på Amager vandrehjem -rene Riis kopier, eller omvendt. Jeg så dem fra ryggen, og var sikker på at her sad et par enæggede tvillinger. De var total ens, indtil jeg så dem forfra; de havde alligevel hvert sit ansigt. Det var første gang jeg opfattede virkningen af væksthormon, som er tetesteron-lignende. Bjarne Riis, Tøfting, og ham den anden der nu ikke vil spille på landshold mere. Tetesteron’s bivirkning er agressivitet a la Tøfting og rockerne. Stil dig udenfor et træningscenter, så kan du tage alle de billeder du gider med denne type krop: firkantet, tyrenakke, høj skaldepande. Væksthormon.
Ang.EPO
Er jeg ikke så sikker endnu; bivirkningerne har ikke aftegnet sig tydeligt for en lægmand endnu, skønt jeg vil tro en epo-læge kan se det med det blotte øje. Men et godt gæt er nok billedet af vores bjergtrøje der vælter ned af bjerget? Men det kunne sikkert vises på billeder a la “ før og efter”.
OG nu kommer min pointe: hvis man klipper en kalvakade sammen, kan man jo følge Riis’s dope-udvikling, fra han tidlige speed-dage, til han bliver firkantet, til hans helt utrolige genkomst efter en fejldosedag hvor noget gik helt galt. Sikkert et blandinguheld?
Og det kunne jo gøres med hele cykelsporten, der er jo film nok, og hvis man bruger disse anvisninger skulle det være let og billigt. Denne film gad jeg godt se.
I øvrigt gad jeg også godt at se “ Store øjeblikke i løgnens historie” (Nixon, Clinton, Powel i FN, Iraks informations-Ali med tanks i baggrunden osv.)
For ikke at tale om Københavns Politikor, der synger. “I kan ikke slå os ihjel!”
Mvh.
Ps. Christian Poulsen: ERR han ikke lidt tykkere om nakken? For så ligner det jo steroider, der er kendt som et stof med bivirkninger ( Tøfting osv.).
Læg mærke til at han ikke selv kan forstå sin egen reaktion på banen-(“jeg er sød og rar..).
Det forekommer mig at fodbolden har ligget i ly og været fredet; opmærksomheden har været stift rettet på Touren.
Og mon nu også Hamiltons testikkelkræft skyldtes stramme cykelbukser??
tilføjet af

LOL :O)

_særdeles_ underholdende indlæg at gå i seng på, men jeg ville nu have anbefalet dig at have placeret det som et særskildt indlæg under "konspirationsteorier" *s*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.