6tilføjet af

digital kamera børn

Jeg har købt et sådant kamera til børn i bilka for kr 99. Pcen kan nu ikke finde kameraet selvom cd'en med driver og program er installeret. Nogle der har prøvet tilsvanede og har en løsning ?
tilføjet af

digicamera børn

Sådan et har vi også lige givet vores 8 årig datter i fødselsdagsgave vi kan heller ikke få det til at virke vi har fulgt vejledningen til punkt og prikke men alligevel kan den ikke finde nogle billeder når vi vil have den tømt når den skriver 00 billeder. Desværre kan jeg ikke finde bonnen på det
tilføjet af

Samme erfaring

Jeg har netop købt 2 børne digital kameraer hhv. føtex og netto. Begge kameraer er behæftet med samme fejl som I beskriver, Computeren kan ikke finde nogen billeder på nogen af kameraerne...
Suk
tilføjet af

de er noget "billigt" skrammel

Min søn fik sig også et børne digital kamera fra Føtex i fødselsdagsgave, og jeg har da aldrig set noget værre. Vi har valgt at kassere det, dels fordi når det ENDELIG tog et billede, så lignede det en gang abstrakt kunst på kameraets lille skærm, og dels når man ville bladre i dem, ja så blev de slettet, vi nåede aldrig til den part hvor de skulle indlæses i computeren, netop af samme grund. Knægten blev selvfølgelig ked af det, men da jeg fornylig købte et andet digital kamera til mig selv, valgte jeg at han kunne få det gamle med 3 mp i stedet for, og det har han haft væsentligt mere glæde af.
Jeg vil virkelig gerne advare i mod at købe de kameraer, hvis man gerne vil have nogle billeder ud af det
tilføjet af

Børne kamera

Jeg leder også efter et til min søn på 5 år og er blevet anbefalet at købe et rigtigt, men billigt digitalkamera som Canon PowerShot A420 eller HP Photosmart 320.
tilføjet af

hvilket mærke

Jeg står og skal købe et kamera til en 8 årig pige. Har googlet og fundet noget der hedder Yurako Kids - kan fås i blåt og rødt til ca. 200 kr. Kan Jer der har dårlig erfaring be- eller afkræfte om man skal det er dette mærke?
Linket er til den hjemmeside som bla. sælger det:
http://www.discoworld.dk/shop/product_info.php?products_id=55566
tilføjet af

Sørgeligt

Jeg har også købt 2 stk kamera i Bilka julen 2009, og ingen af den virker. SØRGELIGT!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.