4tilføjet af

DF forslag får ros af Venstre

Hvis du ikke har en uddannelse, der kan bruges i Danmark, får du svært ved at blive familiesammenført med din ægtefælle. Det er budskabet fra Dansk Folkeparti, som vil gøre op med princippet om, at det primært er personen i Danmark, der bliver vurderet på bolig og indtægt. Nu skal ægtefællens kvalifikationer også tælle, skriver Politiken onsdag.
"Mange familiesammenførte bidrager ikke til det danske samfund. Det vil vi ændre, så personerne hurtigt kan få et arbejde," siger DF's Peter Skaarup.
Han vil have strammere krav til familiesammenføring, end regeringen lægger op til i sin ghettostrategi. DF vil gøre kravet til en del af det pointsystem, der gælder ved familiesammenføringer.
Venstres ordfører Karsten Lauritzen roser DF's forslag: "Det er ikke en menneskeret at blive familiesammenført til Danmark, og derfor kan vi tillade os at stille krav," siger han til Politiken.
http://nyhederne.tv2.dk/article/34548612/
Formand for Retssikkerhedsfonden, professor Ole Espersen mener til gengæld, at både DF's og regeringens forslag kan være i strid med internationale konventioner.
tilføjet af

Det er jo også

lige meget hvad VKO kommer med af forslag, så står S og SF og kritiserer, det er i bund og grund deres skyld at vi i dag står med problemerne med gettoer, Birthe Weiss og Marianne Jelved slusede så mange ind at vi i dag ikke kan tage os af dem alle. Husk det!
Om det så er S og SF egne forslag og meninger så dur det ikke når VKO kommer med dem, så valgkampen er forlængst startet, og jeg håber for Danmark at VKO bliver.😃😃Med udsigter til at S og SF vinder næste valg ( desværre) kan jeg godt forstå at Vestas er ved at pakke kufferten, og det er kun begyndelsen, vent og se.Så er der ingen fremtid i DK mere.🙂
tilføjet af

Ja nemlig

Helt enig.
tilføjet af

Spild af ministeriernes tid

Vi er godt trætte af at der ikke bliver gjort noget ved problemerne. Dette er spild af gode skattekroner ligesom alt det andet i de sidste 10 år, fordi erfaringerne har vist os, at problemerne ikke er blevet mindre under VKO.
Regeringen har jo selv fået vedtaget i folketinget, at indvandrerne kan blive familiesammenført efter EU reglerne, og det kan vi ikke sætte ud af kraft efter vedtagelsen af direktivet, som flyttede kompetencen over til EU.
tilføjet af

Ole Espersen.

Kender alle jo som en venstreorienteret ekstremist, så hans vås tager ingen vel notits af.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.