15tilføjet af

det vil aldrig gå imellem mig og ham!!!!

hej jeg er en pige på 19 år, der slog op for ca. 1,5 måneder siden..
jeg slog op fordi jeg fandt ud af at han have løget over for mig.. faktisk en løgn der havde varet de 4 måneder vi havde været sammen..
han levede faktisk et dobbelt liv. han have sagt til mig at han ikke snakkede med de såkaldte mennesker der var med i x-team den gang det eksisterede... det havde stået på i omkring 1.5 månede hvor han ikke var til og få fat i ligeså snart det blev fredag og så hele weekenden. indtil søndag aften når man skulle møde på arbejde.. så gav han lyd fra sig igen... dette stod på i 1.5 månede. hvor han sagde han havde sine børn.. hvilket han havde sagt til mig i starten af vores forhold at han ikke måtte se sine børn pga. hans eks. han er 27. og lige pludeselig måtte han godt have dem hver weekend... og det kunne jeg jo ikke forstå.. så først troede jeg at han var sammen med hans eks igen... hvor han så sagde øhh nej at han havde løget at han stadig snakkede med dem fra det tidligere x-team.. og når jeg troede han sov om dagen så sov han faktisk ikke.. for der var jo mange folk og holde styr på... hvor jeg så blev så overrasket og så ked af det at jeg slog op..
det skal så også siges at han havde sagt til mine forældre at han ikke snakkede med de mennesker mere... han gjorde alt for at undgå mine forældre... trods det jeg på det tidspunkt boede hjemme... han sørgede altid for at smutte inden de stod op og kunne først komme op til mig når de sov... og jeg så det så var fordi han vidste mine forældre ville gennemskue ham.. han løg videre om hvor han var henne af osv.
nå men det der er sagen i det her er.. at jeg sagde til ham vi kunne være venner.. men dog ikke mere... og det var han glad for at vi kunne være..
selvom han hele tiden skrev til mig at han savnede mig og ville gøre alt for at få mig igen.. for han elsker mig virkerlig sagde han...
og han skriver stadig hele tiden til mig at han savner og elsker mig... han siger så at han er stoppet med at tage stoffer...
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg elsker ham virkelig... jeg har aldrig oplevet at føle mig så betydningsfuld af en anden person før... altså dette var de første 2.5 månede vi var sammen han fik mig til at føle mig det... eller rettere sagt det gør jeg stadig når jeg er sammen med ham... men sagen er bare den at mine forældre ikke vil have jeg er sammen med ham.. og mine venner ønsker heller ikke jeg er sammen med ham.. og jeg synes nu også et eller andet sted at det er bedst vi ikke er sammen fordi jeg ikke kan stole på ham... men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg kan ikke slippe ham... han betyder så meget for mig... det skal lige siges at jeg var sammen med en fyr i 2.5 år og ham elskede jeg ikke engang ligeså højt som jeg elsker ham her..
jeg vil gerne være venner med ham.. men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre... for jeg elsker ham så højt,og vil jo gerne et eller andet sted være sammen med ham.. men alligevel vil jeg ikke.. fordi jeg jo ikke stoler 100% på ham... hvad skal jeg gøre... vil i ikke godt hjælpe mig??
hilsen en meget ulykkelig pige!!
tilføjet af

Spørgsmål:

Hvad er X-team??
Mis
tilføjet af

det er

noget lidt ligesom hells angels, banditers og lign.. altså ikke helt men også sådan nogle typer!
tilføjet af

ok....

Så vil jeg nok råde ligesom venner og familie - glemme ham.
I hvert fald indtil han har bevist at det han siger er sandt.
DVS at han kan bevise han er stoffri, han vil mødes med dine forældre osv...
Mis
tilføjet af

tja men sagen er den

at han siger hele tiden at han godt vil give mie forældre en undskyldning... men det bliver bare ikke til noget...
tilføjet af

Nemlig!!

Hvorfor tror du at han siger det uden at gøre noget ved det??
Mis
tilføjet af

jeg

aner det faktisk ikke... for at give mig falske forhåbninger eller?
tilføjet af

Ja, det og så

For at holde på dig tror jeg...
Måske er hans mening god nok, men jeg tvivler... Jeg plejer ikke at være pessemist, men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg at han udnytter dig...
Du skriver at du ikke stoler på ham, og det forstå jeg godt.
Hvis det var mig ville jeg nok sige til ham at han havde en del at bevise hvis han nogensinde skal genvinde din tillid. Blandt andet det med dine forældre... Sig til ham at du ikke vil snakke mere med ham, før han har sagt undskyld til dine forældre.
det ville jeg gøre.
Mis
tilføjet af

ja men

det er bare så svært for jeg holder jo skide meget af ham... det er bare så meget nemmere sagt end gjort
tilføjet af

gør dig hård

glem ham og kom videre med dit liv,en gang løgn= evig løgn.hav en god og positiv jul og et godt nytår.og tænk på dig selv :-)
tilføjet af

Det er rigtigt!!

Men sådan som det er nu har du det jo også elendigt!!
Så ville jeg synes at det var bedre at gøre noget, så i enten kan finde sammen, eller bryde helt så du kan komme videre!!
Men det kræver selvfølgelig også at du er villig til helt at bryde med ham, hvis han ikke er interesseret i at opføre sig ordenligt, og komme ud af sit stofmsbrug.
og det er ikke let, og det gør skide ondt. Men det går over, og så har du i det mindste ikke uvisheden oven i det hele.
Det lader til at du har en meget sød og meget tolerant familie. Brug dem. Brug dine venner og veninder, lad dem hjælpe dig, på sammen måde som du ville hjølpe dem, hvis de havde de problemer som du selv sidder med...
Mis
tilføjet af

puha

ja altså det lyder jo rigtigt det hele... men det er bare svært... også oveni at jeg lige er flyttet for mig selv... og lige pludselig ikke har nogen omkring mig mere.. som jeg havde hjemme hos de gamle... og så også fordi jeg ikke har så forfærdelig mange venner i forevejen...
tilføjet af

Tag på besøg

Det er ok at tage hjem til mor og blive trøstet!!
Jeg har faktisk mange gange taget hjem til min mor når jeg var ked. Ja ind i mellem har jeg også ligget en uge på sofaen hjemme hos hende hvis jeg har været syg...
Så gør det - de bliver glade for at se dig!!
mis
tilføjet af

hmmm....

kender godt typen..
1: ham der har været dig utro ikke kun een gang men mange..
2: det med hans børn er LØGN
3: det med at han ikke tager kokain er også LØGN
4: KOM VÆK INDEN DU SIDDER I LORT TIL HALSEN..

Venligst fra en der kender de folk du har med at gøre...
tilføjet af

???

hvad mener du med venligst fra en af de folk du har med at gøre?
tilføjet af

bare læs..

det jeg skriver og kom videre med dit liv uden ham..
Har selv været i dit sted og tro mig de bliver aldrig bedre...
De går bevidst efter piger der ikke er i deres miljø så de piger ikke får for meget at vide af folk rundt omkring..
KOM VÆK.. I GOD TID...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.