10tilføjet af

Det var da klart på forhånd...desværre

Ang. knivstikekriet på Kgs. Nytorv.
Nu kan man så læse i avisen, at gerningsmander er af indvandrerbaggrund. Hvem kan overrakses over det, når der er tale om et skænderi tidligere på aftenen og en bil så senere stopper op ud for den angrebne gruppe og 4 unge med knive farer ud. Den mentalitet findes kun hos de fjolser!
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=257327
Sørgeligt. Istedet for at forbyde knive skulle man overveje at forbyde unge af anden etnisk herkomst der ikke kan indordne sig!!!! Så kunne vi andre have et normalt fredeligt liv i vores dejlige land!
tilføjet af

Det kan man jo ikke

"Istedet for at forbyde knive skulle man overveje at forbyde unge af anden etnisk herkomst der ikke kan indordne sig!!!!"
De er jo nød til at lave noget forkert inden man ved at de ikke kan indordne sig...
Man kan vel ikke som standard gå ud fra at de kun er ude på ballade... Alle mennesker fortjener vel en chance?
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

indordning

Alle folk skal indordne sig, men indvandrere er på "besøg" her i landet og hvis de ikke kan opføre sig ordentligt er det min mening at de skulle smides ud og flytte tilbage til der hvor de kommer fra! - så ville de nok tænke sig mere om inden de begyndte på at lave ulykker
tilføjet af

HVor står der......

at de alle skal smides ud????? Eller forbydes???? der står dem der ikke kan indordne sig, altså dem der begår kriminalitet. Prøv at få lidt gang i cellerne inden du svarer. Du svarer med en forudfattet mening om at indholdet er racistiske, fordi det drejer sig om indvandrere.
tilføjet af

Det er også okay...

Det er jeg faktisk også enig med dig i... Vi har jo faktisk problemer nok med at holde styr på vores egen folk...
Problemet er bare at de ikke altid bare kan sendes hjem igen hvis de laver noget dumt. Det er netop problemet.
Men din ide er god nok, men i virkeligheden duer den bare ikke...
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

30 års fængsel

Stod det til mig fik de 30 års fængsel, hvorefter de blev smidt ud af landet, hvis de altså ikke er danske statsborgere. Så kan man jo ikke så godt smide dem ud...
tilføjet af

Det der er så..

sørgeligt er, at vi skal behandles på den måde.
Måske har vores integration fejlet, måske er vi danskere ikke så gode mennesker, set med indvandrernes øjne. Men det kan altså umuligt være vores skyld at de bliver som de gør. Alle individer har ansvaret for dem selv og for deres opførsel. Selvom vi har fejl og har fejlet, så er det jo ikke gjort i ond mening. Alligevel sjofles vi og vores livsstil til at nogle af disse minoritetsgrupper.
Faktisk så gør sådan en historie om endnu en indvandrer der stikker en anden ned, utroligt ked af det. Det virker som om det er skruen uden ende. Hvorfor ter de sig som de gør og forsøger at skyde al ansvar over på andre?
man bliver sq deprimeret af sådan en læsning dag efter dag!
Forstår godt at mange ønsker dem hen hvor peberet gror, så vi kan få normale tilstande i vores ellers så fredelige land. De er selv skyld i meget af det fremmed"had" der eksisterer idag. Måske burde de tage deres opførsel lidt til efterretning og spørge dem selv om de ville tolerere samme opførsel!
tilføjet af

Der..........!

ligger problemets kerne!
tilføjet af

ja men de

ja men de der unge af anden atnisk baggrund der render rundt og laver sådan noget de har s.. allerede fået de første 20 chancer ..så ud med dem nu!!!
tilføjet af

jo ud med

jo ud med dem de har allerede fået alt for mange chancer
tilføjet af

Næh desværre

Hej Anders!
Det var også bare et af de der opgivende suk og afmagt over at der bare ikke sker en dyt. Vi hænger på fjolserne og så længe politik skal blandes ind i det, så sker der aldrig noget konstruktivt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.