3tilføjet af

Det kan også ske for dig og mig

Folk der bliver skilt har brug for fred og ro til at slikke deres sår. De kongelige er mennesker lige som du og jeg. Ta' og slap af med at drømme. Vi kender ikke årsagen og det rager ikke os.
tilføjet af

Aldrig bedt om at blive født.

Kære "og" - aner ikke i dit ydmyge ophav, om du er m/k.
Men du har ret. Intet menneske, slaver, paver, guder, konger eller fodfolk - har bedt om at blive født. Det er noget kvinder og mænd har skabt.
Men jeg tror du sørger over Prins Joachims sorg. Og den deler vi mange. Han er jo også kun et menneske. Men måske ville han gerne være så frie som os. Han har pengene, vi hungrer efter. Men vi har friheden.
Måske ville han gerne bytte. Han er jo faktisk slave, og stavnsbundet i en "født rolle", han sikkert gerne ville bytte.
Jeg tager som dig afstand fra den hetz, der hersker mod Prins Joachim.
tilføjet af

Det er noget skidt

At blive skilt, det kan alle der har prøvet det skrive under på,også de kongelige ( det vil de ihvert fald komme til ) men jeg vil også sige lad dem dog være i fred, de har nok af problemer.
At han er gået andre veje, er hans egen sag, hun er måske heller ikke den vi tror hun er, så det er lidt dumt som folk gør, de tager parti.
Det er bare synd for de små kære unger, de betaler en meget større pris, for de forstår ikke at mor og far ikke er sammen mere, men de kommer over det, det er kun meget grimt her og nu, det er værre med de gamle, der vil altid være et åbent sår, og det læges aldrig.
Hej
tilføjet af

Sørgeligt nok...

..har mange mennesker pokkers travlt med at dømme og lave historier.
Lad dem være i fred de nysepererede ..det er ligeså svært, om ikke sværere for dem, end det ville være for os andre..vi kan gemme os i mængden, det har de ikke en jordisk chance for.
Jeg er så agjort på jeres hold...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.