50tilføjet af

det jo ikke mig som er utro......??? hjælp!

hej...
nu har jeg været sammen med den her fyr som har en kæreste.. og det vidste jeg godt!! men er det til dels min skyld?? det er jo ikke mig som er min kæreste utro.. det er jo ham... og hvorfor hader piger for det meste pigen kæresten var hende utro med??? det er vel hans skyld... er det ikke???????????????????????????????
tilføjet af

Enig, du er ikke skyldig

Hun skal være sur på ham og kun ham og ene og alene og udelukkende ham! Det er ham der har begået et tillidsbrud mod hende!
Så tag bare og drop skyldsfølelsen!
tilføjet af

Ikke enig

Jeg mener ikke du kan sige dig fri for skyld. Du vidste han har en kæreste og alligevel går du i seng med ham. Det gør man bare ikke ifølge de uskrevne regler om moral og etik.
tilføjet af

pladder!

det er da noget vrøvl, faglæreren.. der findes sq ikke nogle uskrevne regler når det gælder kærlighed. her gælder alle kneb, og selvfølgelig er det ikke single-pigen der skal have dårlig samvittighed, kæresten kunne jo bare lade være med at lade sig friste! så drop den dårlige samvittighed.. den er udelukkende hans..
tilføjet af

skyld ??

hejsa Anonym´
jeg tror at man engang imellem skal prøve at fostille sig, at det var ens egen kæreste der gjore det ved sig, og hvordan synes du så det ville være?
Utroskab er noget meget frygtelig, sorgen, uansvarlig og utilgivlig, jeg har aldrig forstået hvordan man kan have så lidt til overs for ens kæreste at man vil sorge en så meget, man hvis jeg var kæresten til ham du er sammen med, ville jeg i første omgang blive sur på dig, hvilket er en meget naturlig reaktion, men så vil jeg nok bagefter gå anok på kæresten.
Kender du hans kæreste? for hvis ja så er det meget fy fy.
nanna21
tilføjet af

ja, okay..

okay, hvis alle parter er gode venner eller kender hinanden på en eller anden måde, så er det noget bras, for man mister sine venner.. eller hvis der er hævn indblandet. så er det direkte ondt gjort.
ellers er det jo ikke singlens skyld at kæresten har gjort noget galt..
tilføjet af

utro

I deler joegntlig skylden... han er syldig fordhn var sammen med dg selv om han har en kærst, og du fordi d jo vidste t han haren æreste...
hallooo hvorfor tror du kvinder hader den anden kvde, jeg ville da også blive herre gal hvi n kæreste vrmig utro....
tilføjet af

Utro

Hej....
Jeg har selv været sammen med flere mænd, både med dem der har kærster, men også dem der har koner...... Det er ikke dig der er noget galt med, men de mænd der bliver ved med at være i et forhold, der ikke dækker deres behov og det er behov på både den ene og den anden måde, så min pige det eneste jeg kan sige, nyd det så længe det vare, bare pas på dine følser...
tilføjet af

Næh

Du skal ikke føle dig skyldig, for det er jo kæresten der skal sige stop. Hvis I har det OK mens i laver, hvad I nu gør (Håber det er rart) og måske kan holde det for jer selv, så er det godt nok. Nyd det hele og hinanden. Har selv et forhold til en gift kvinde, og det er skønt. Vi har lavet en aftale om, at hvis det bliver mere følelsesladet end ren sex og hyggeligt samvær for os selv, så siger vi stop. Vi taler meget om forelskelse, og er enige om, at det må det ikke blive, vi mangler bare noget fra vores faste partnere, det kan vi få hos den anden, bare ikke det dejlige sex, dette fører med sig. Det er et ekstra raffinement.
Så skyldig - GLEM DET !
tilføjet af

Dårlig smag i munden!

Jeg må tage dybt afstand fra dig!!!! Jeg synes ikke der findes noget mere egoistisk end utroskab - og det slår mig for brystet, den måde du beskriver dit utroskab i dit indlæg på. Det er fint at du er opmærksom på at få dit behov dækket... og udemærket du vælger en gift kvinde, så er der jo mindre risiko for en forelskelse som følge af jeres seksuelle- og andet samvær. For DET behov bliver jo allerede opfyldt hos din kæreste. Men du vil have mere...
Men hvor ville jeg nødig være kæreste med én af din type... hvad ville man have sammen, når du vælger at bryde intimiteten, fortroligheden og monogamien med en anden. Efter min mening kunne din opførsel overfor din kæreste hænge sammen med at du ikke får det du har brug for hos hende, da alle kvinder er udstyret med en intuition, der kan mærke at du ikke har nok i én. Føj, siger jeg bare... Så stå da ved det, og bryd dit forhold. Det signal utorskab sender er jo netop "du er ikke god nok til mig, derfor har jeg brug for en anden også".
Hvis din kæreste ikke accepterer dit uforpligtende sex, så er jeg ret sikker på at hun intet kender til din affære... Intet menneske med respekt for sig selv vil finde sig i at blive trådt på ved at partneren er utro. Hun skulle forlade dig... Så kan du se hvad du i virkeligheden ikke kan undvære, og hvad dit virkelige behov er: Nemlig hendes kærlighed!!! Den har du sgu ikke fortjent "når du både vil have mel i munden og blæse samtidig"! Du lyder som en kæmpe egoist.. DINE BEHOV, DU HAR DET GODT, DET SKAL PASSE DIG ELLERS STOPPER DET.. Tænk over det! Du har givet mig dårlig smag i munden! :-(
Tea
tilføjet af

mig

Det er noget der hedder søsterloyalitet og medmenneskelighed, derfor har jeg den holdning, at det er bedst at holde sig fra andre mænds kvinder.
Men det må vel være manden, som har lovet sin kæreste/kone, at ikke at være utro og er vel ham som bærer ansvaret for det og ikke dig.
Så drop al den skyld og pas på dit hjerte.
Venligst mig
tilføjet af

jeg synes det er forkert

Jeg vil sige, at i er lige skyldige i jeres situation, fordi du vidste at personen du var sammen med havde en kæreste, så du kan ikke bruge en undskyldning som at det ikke er dig der er utro men ham. Du er skyldig i, at den stakkels piges kæreste er hende utro. Jeg er heller ikke enig i et andet svar du har fået, hvor en kvinde og en mand kun er sammen for sex, og har andre partnere. Det er forkert, hvorfor bliver al utroskab ellers holdt hemmeligt. Der er også en anden kvinde der svarer dig, at hun har været sammen med både mænd der er gift eller har en kæreste, fordi de ikke er tilfredsstillet i sit forhold. Hvorfor får sådan en mand sig en kæreste eller en kone når han ikke kan være tro? Det siger jeg også om kvinder der ikke kan holde sig tro til sine mænd.
Det sårer en virkelig dybt, når man finder ud af at ens kæreste har været en utro.
Der er så mange mænd her i verden, hvorfor skal du og andre så lige vælge en, der allerede har en kæreste. Jeg tror at inderst inde har du dårlig samvittighed, fordi ellers ville du ikke skrive det her brev, for at få råd.
Det ville være en helt anden sag hvis du ikke vidste at han havde en kæreste, derfor ville jeg råde dig til, altid spørge de fyre du har lyst til at være sammen med om de har en kæreste eller er gift. Har de en partner og siger nej, ja så er det en anden sag, de lyver for dig, det kan du jo ikke gøre for, da er der heller ingen grund til at vedkommendes kæreste er rasende på dig, fordi du har jo spurgt.
tilføjet af

Respekt....?

Nej, du er ikke den der er utro, så helt teknisk set er du ikke forkert på den... Bortset fra altså at du er sammen med én der er i et fast forhold, er velvidende om det, og alligevel skider højt og flot på én ting... Nemlig respekten for andre!
Så når hun er pisse sur på dig, så er hun i sin gode ret til det! For du har faktisk trådt hende godt og grundigt over tæerne, og sikkert været medvirkende til et knust hjerte. Så lad vær med at retfærdiggøre dig selv, havde jeg været i hendes sko ville jeg synes du var en led møgsæk....
Fat det dog, utroskab er ikke en uskyldig leg for sjov!
tilføjet af

svin

i mine øjne er du lige så meget uden om det.
har selv lige været igennem at min kærste har været mig utro. og jeg er da lige så sur på hende som jeg er på ham, får hun vist godt han var samme med mig.
du burdt tag dig samme, og find en der ik har en anden i forvejen. tænk hvis det sket imod dig, du skyld i hun er knust. brug dit hoved, og tænk dig om.
tilføjet af

Skyld eller ikke skyld ?

Jeg har selv stået i situationen, hvor det var mig som blev bedraget,- og det er absolut ikke morsomt !
Hvis du har bare en lille respekt for dig selv, og andre mennesker generelt,- så holder du dig da langt væk fra mænd som i forvejen er involverede !!!
Det er vel rimeligt for alle ikke ??
Desuden slipper du for at sidde med den tvivl du har i øjeblikket: Er jeg medskyldig eller ej ?
tilføjet af

Kære Tea

Du taler i dit indlæg som om du VED hvordan ALLE kvinder har det....
Er du sød at stoppe med det og tale på egne vegne......
Gennem livets mange faser og oplevelser har jeg lært én vigtig ting. At tale for mig selv, og overveje hvordan jeg føler, tænker og mener om tingene. JEG er IKKE enig i dine udmeldinger.
NÅr jeg taler om utroskab i MIT forhold, så er det begrebet loyalitet og ærlighed jeg har med inde i billedet.
Vi er to VOKSNE mennesker der lever sammen fordi vi vil hinanden, vi har fra starten af erkendt og indset at behov er meget forskellige, og at vi ikke kan love den så berømte EVIGE TROSKAB. Vi elsker hinanden MEGET HØJT og har det bare så godt sammen, men vore seksuelle behov er vidt forskellige på nogle punkter.
Derfor går vi ind i mellem sammen eller hver for sig ud i verden og møder andre. Det fungerer godt for MIG og OS i vores forhold.
Utroskab er for MIG meget mere uærlighed over for hinanden og tilsvarende manglende respekt for forskelligheden hos hinanden, end det er om man har sex med en anden.
Det eneste der i den henseende er lidt "surt" er at det kildrende ved et "forbudt og hemmeligt" møde med en anden person er væk..men den pris betaler jeg gerne for at have åbenheden og ærligheden i højsædet.
Vi skal jo ikke alle have samme indstilling til tilværelsen - og Tea - jeg har MEGET STOR RESPEKT for mig selv og min partner. Heldigvis....og det har ikke noget med vore sexuelle kontakter derudover at gøre.
Men respekt for udmeldinger om hvordan jeg som kvinde skal have det eller føle - udmeldt af andre - DET HAR JEG IKKE.
E-F-K
tilføjet af

ævl og pladder

det er stadig kæresten der er utro! en single kan ikke være utro mod nogen som helst (måske sig selv, men det er en anden sag).. fuck respekten når det gælder sex og alt det der. det er kæresten der skal sige fra, hvis han/hun har respekt for sin partner, det kan aldrig nogensinde være singlens skyld. derfor skal du heller ikke føle dig medskyldig.. at kærestens partner er sur på dig er da forståeligt nok, men det er ikke din "skyld", det er udelukkende hans..
tilføjet af

Utroskab og ærlighed

HMM - jo det er OGSÅ hans skyld, hvis man kan tale om skyld i det spørgsmål. Men jeg tror altså ikke det største problem er utroskaben (den seksuelle del). Det er nok mere uærligheden mellem de to parter der er det værste - og den er de altså nødt til SELV at få på plads.
Du må bare gå ind i dig selv og spørge - kunne du have ladet være?
Har han været åben og ærlig over for dig hele vejen?
Kan du se dig selv i spejlet endnu?
Hvis du kan svare JA til dette, og derudover er bevidst om hvad du har gang i, ja så tilkommer det faktisk ikke andre at blande sig, eller dømme. Ens liv er stadig ens eget.
Hans liv og det han får som resultat af sine eskapader - ja det må han altså gøre op med sig selv og den kæreste/kone der er involveret!!!
Hvis man ikke KAN dække hinandens behov, ja så kan man vælge to ting - enten at afstå fra at få behovet dækket eller at gøre noget for at få det dækket. Jeg har gennem livet gang på gang oplevet at der sker "eskapader" af forskellig art i forskellige sammenhænge, og her er der BÅDE mænd og kvinder involveret. Det er absolut ikke allesammen der går hjem og fortæller deres respektive at de har "spist af et andet fad" - så mon ikke Mer og Ker er lige gode om den sag - når alt kommer til alt.
Det er ikke min opfattelse at kvinder står tilbage for at hente sig en oplevelse - heller ikke de gifte eller samboende - så mon ikke det er rigtigt som de siger - Der skal to til tango for at det er godt.
Jeg vil til enhver tid foretrække at vi i mit forhold kan snakke om tingene, og være åbne omkring forskellene - hvilket vi også efter bedste evne gennemfører. Men jeg ved også at det hører til de sjældne tilfælde at det er sådan.
Hvis du vil have forhold til "optagede mænd" så må du også have med i dine overvejelser at du ikke kun sover med ham - men også med den partner han måtte have...uanset om du vil det eller ej, så kan du ikke undgå at blive involveret i hans liv - på godt og ondt.
På et punkt er jeg dog enig med dig....det er den "utro" partner der har hovedansvaret, "sammen" med den han har valgt at leve med. Det er de to der må se at finde en vej frem og komme til en enighed omkring deres forskelligheder og behov. Det kan ingen andre løse for dem.
Den risiko du tager er at blive "hetzet" af en involveret kvinde der ikke indser at hun - sammen med sin partner - selv har en del af ansvaret .....Det må du jo også tage med i dine overvejelser og kalkulere med.
tilføjet af

Til den fynske kvinde..

Jeg tror, du har misforstået et eller andet... derfor jeg ser gennem fingre med det jeg oplever som en bedrevidende og opdragende tone.. "gennem livets faser har du lært" og "om jeg vil være sød at lade være med det"! Jeg giver kun udtryk for min egen holdning, som jo netop er dannet på baggrund af det JEG har oplevet gennem livet, og vil ikke forsøge at pådutte andre min holdning og deres måde at diskutere på.... Nå, nu kan jeg vist komme til sagen.
Per definition mener jeg ikke du er din mand utro - det er jo måden I har aftalt at leve jeres liv på, og det er fint med mig. På den måde er I jo tro mod det aftalte eller forudsatte mellem Jer... Utroskab er for mig når man laver noget med en 3.part, som man ikke ville have gjort hvis ens partner var vidende om det, eller som man ikke ønsker ens partner gør mod én. For mig ligger det logiske i at hemmeligholde sin affære også i dette. Havde det "blot" været et besøg hos købmanden, så havde man jo ingen grund til at hemmeligholde det, for det ville ikke være sårende for ens partner, der stoler på at man ikke har sex med andre, så længe det ikke er aftalt som en del af samlivet.
Af det indlæg jeg besvarede, fremgik også netop dette for mig værste punkt ved utroskab!!! Uærligheden.. Det anbefaledes at holde det skjult. Jeg mener, at man i den grad træder på sin partner, hvis man ikke er ærlig om sine udækkede behov, så partneren har en chance for at handle. Og det vel at mærke INDEN man finder ud af, at ens kæreste/mand har haft sex med en anden... Jeg undrer mig over, hvorfor man er så svag at man vælger utroskab inden man åbent tør fortælle om det man savner - evt. et mere varieret sexliv. Er kommet frem til at det må ligge i menneskets natur, for man er sikkert bange for at man sårer sin partner, eller at vedkommende helt går sin vej. Det er jo en satsning at stå ved - som jeg kan forstå i har gjort i Jeres "åbne" forhold - at man har brug for anderledes sex end der er til rådighed. Er glad på jeres vegne over at I har fundet hinanden og kan indgå i dette "arrangement".
Det støder mig, at du af mit indlæg dømmer mig til at vide hvordan alle kvinde opfatter utroskab. Kan ikke selv læse hvordan du får den opfattelse af mit indlæg, da jeg kun taler om det at blive snydt, afholdt fra at kende sandheden og "leve på en løgn". Det tror jeg næppe mange mennesker vil være uenig i, men accepterer gerne at det kan forekomme. Måske ligge vores uenighed i definition af utroskab. Min er ikke at sex med en anden partner er utroskab, men det bliver det i det øjeblik, at man ikke bliver informeret om, at kæresten ligger og stønner en anden i øret... Det mener jeg nemlig er den enkeltes eget valg om man vil acceptere eller ej. Og det valg forudsætter, at man bliver indviet i, at ens partner har det behov.... Så kan man blive eller gå, afhængig af de følelser man står tilbage med!
Tea
tilføjet af

Utroskab

Hejsa
Det er op til hver enkel menneske at finde en grænse for hvad de kan og vil tolere i sit forhold. Hos min mand og mig er der klar grænse for hvad vi vil finde os i fra den anden partner af. Der er ikke tale om ejerforhold, men om at vi har noget specielt sammen, som vi ikke ønsker at andre skal blandes ind i, og dermed har vi sat grænsen for hvad vi finder som utroskab.
Men andre igen, har frie forhold og dater andre mennesker og nyder det, og nogle vil mene at det bringer et nyt krydderi ind i sex-livet, og det er helt OK med mig at folk har det sådan, så længe begge parter er enige.
Du stiller spørgsmålet, omkring hvorfor en kvinde bliver sur på den kvinde hendes kæreste har været utro med i stedet for sin kæreste, tænker jeg på den gang, hvor det skete for mig, og min kæreste følte han måtte bekende kulør, fordi det var en jeg gik på efterskole med, og dermed kunne jeg faktisk finde ud af det. Jeg blev ked af det, vred over at han kunne finde på det, men samtidig forstod jeg ikke hvorfor han gjorde det mod mig, men sjovt nok kom vreden til at gå ud over hende, fordi hun burde jo vide bedre, for min kæreste havde fortalt hende at han havde en fast kæreste.
Hun opdagede selv hvem jeg var, da hun spurgte om hun må se min lektiebog, hvor et billede af min kæreste sad, så kiggede hun på, og så væk, hendes øjne sagde alt, jeg gjorde ikke noget, men om aftenen, lå der et kort og en rose på bordet, der stod hvad hun havde gjort og hvad der var sket og at hun nu fortrød sin handling mere end hun nogensinde gjorde før, fordi hun "troede" hun gjorde en hun "ikke" kendte ondt og dermed var det nemmere at forholde sig til. Jeg tog en snak med hende, og sagen var hurtig glemt i mellem os, men vi var begge enige om at hun havde et ansvar, fordi hun gjorde noget hun ikke selv ville have andre skulle gøre mod hende, og han fordi han ikke burde gøre noget, som han ved ville såre mig, at det gik skidt mellem os på det tidspunkt er ingen undskyldning.
En anden ting er også at de fleste kvinder, ikke rigtig hviler i sig selv, og de fleste acceptere ikke at deres kærester er utro, fordi de er bange for at skulle konkurre på den kærlighed de har til kæresten.
Jeg har også været den er var utro, og bare det at vide at man har gjort det menneske man skulle forstille at respektere og elske af hele sit hjerte, ondt, har nok været det værste, men for mig har utroskabet, faktisk kun symboliseret at der var noget galt med forholdet(sådan har jeg det) og hvis man har det sådan, er der kun en vej ud, og det er at se dybt ind i sig selv og finde ud hvad man vil med sit liv.
Det bør man gøre lige meget hvad hvis man er utro overfor kæresten.
At elske er at skabe en tillid og en respekt omkring det man bygger ens fremtid op på og det er vigtig for en selv at man kan finde ud hvad man vil med sit liv, og hvor ens grænser går og dermed også huske at leve efter de normer der nu er.
Lad være med at gå bag om ryggen på de menneskerne der betyder noget, for så begår du ikke sådan lige utroskab.
At vælge en der deler en grænser, kan kun give en tryghed og varm følelse:D
Mange tanker
fra
Nethe * som har været både bedrageren og den der blev bedraget og som lever i tosomheden og ville blive meget forarget på den kvinde, der kom ind på mit "domæne" og tager intimiten fra min mand og mig (og jeg er lige blevet gift, med manden i mit liv) *
tilføjet af

Glem alt om skyld :-)))))

I krig og kærlighed osv...du har kun moralsk forpligtigelse overfor dig selv.
Nyd livet, ha´sex med dem som du syntes, og glem alt om andres småhellige domme, det er dig og ham det handler om.
Ha´det godt..og lad ikke tvivlen nage dig mere :-))
Grand old lady
tilføjet af

Hør her..

Har du ikke lært eller selv erfaret, at sex og kærlighed ikke nødvendigvis hænger sammen..de to fænomener kan sagtens skilles ud fra hinanden..både for mænd og kvinder.
Man kan godt have sex med een, og stadig elske sin kone / mand....
Præsten Flemming Pless skrev en to siders artikel i E.B. søndag...den skulle du læse, livet er ikke sort og hvidt, og heldigvis er ikke alle så indskrænkede som du.
tilføjet af

hey

HEY...
jo du har ret, ikke hende som du skal være sur på dig...!
men som hun tænker.. hun elsker ham jo.. og hun er sur over du kom ind og ødelagde det! selvom det ikk er din skyld...! og hvis hun stadig elsker ham bliver sure på dig! skide dumt! men hun tænker jo at du var sammen med ham, ja din skyld det er ødelagt....
det er derfor..!! men sådan skal det jo ikk være, når det er ham der hart gjort fejlen...
men desværre..!! hun ved det også godt inders inde det ikk er din skyld...! men hun kan ikk blive sur på ham hvis hun elsker ham.. for han er nok ligeglad...
Hilsen Susan
tilføjet af

Nix ævl

Fuck respekten når det handler om sex??? Ja, når de to er sammen er det "bare sex", men du glemmer vidst lige at det næppe "bare er sex" for den pige der står tilbage og er blevet bedraget... Så hvis man vil være sammen med én der er i et forhold, så stil dog det krav at han slår op med (eller for lov af) kæresten først. Hvad i alverden er ideen i at træde på andres følelser på den måde????? HVIS man endelig vil have et one-night stand, eller et forhold der kun handler om sex, så find dog en singel....
tilføjet af

Sex og kærlighed

Nææ, sex og kærlighed hænger ikke nødvendigvis sammen, men det er ikke ALLE der kan skille det ad! Så selvom man retfærdiggører utroskab ved at sige "jamen det har intet med kærlighed at gøre", så glemmer man lige at der måske står en person i den anden ende og synes det er meget meget ubehageligt at kæresten har intim omgang med andre...
Ja, og så lige det, at hvis man er den type der kan adskille sex og kærlighed, Så er der vel heller ingen grund til at gå bagom ryggen på sin kæreste og sætte forholdet på spil. Meget mere end sex handler utroskab om brud på tillid og ærlighed....
tilføjet af

Kold fisk...

Det var dog en ualmindelig kold og egoistisk holdning at have!!! Har du ikke et ansvar for hvordan du behandler andre mennesker??? Det handler ikke kun og "ham og hende", ikke når han er i et forhold, så handler det OGSÅ om hans kæreste (hende der sidder tilbage og græder - hende der måske tilmed får store problemer med igen at stole på en mand)
Men det er måske lige meget???
tilføjet af

Skyld

Det er da hendes egen skyld, hun VIDSTE han havde en kæreste. Hvis hun havde været uvidende og dét havde hans kæreste ingen grund til at være sur, men nu har hun altmuligt grund...
tilføjet af

Behold skyldfølelsen!

For du var med til at føre hende bag lyset, og du vidste det!
tilføjet af

Det skuffer mig!!

Jeg synes du burde tænke dig lidt om og se det fra hans kærestes side, du ved jo sikkert selv hvor ondt det gør når ens kæreste er utro! Jeg synes du skulle tænke på hvis det var dig selv som oplevede det du gør nu! Da du ved han har en kæreste burde du være voksen nok til at tænke dig lidt om... Med respekt for andre kvinder så synes jeg det er meget forkert af jer begge to.. Det skuffer mig at høre det.. Men hvis du selv kan leve med det så okay!
Men tænk lige på hvis i blev kæreste var sandsynligheden for at han ville være dig utro nok stor!! Vær aldrig sammen med sådan nogle fyrer, man kan ikke stole på dem!!
Venlig Hilsen Mia
tilføjet af

enig

det er dejligt a høre at det ikk er alle som mener det er okay at være utro!!! man kan kun håbe a det sker for hende selv så hun kan se hvor ondt sådan noget gør!!!
tilføjet af

you feel so stupid.. naar nogen snyder paa dig!

sex og kerlighed behover ikke at ha noget med hinanden at gore, det er da over fedt hvis du har partnere, hvor alt fungere perfekt sexuelt og i ogsaa har en stor kerlighed til hinanden, med respekt og alle de andre ting der nu er indblandet. Men det er et sverdt sporgsmaal? hvis er skylden?
alle mine partnere har veret, nogle som havde kereste paa, da jeg var sammen med dem. (4) jeg tror der er en grense, hvis jeg kender vedkommendes kereste, bevaeger jeg mig slet ikke ind paa omraadet, men hvis ikke, og det kun handler om fysisk tiltrekning... jeg er ikke helt sikker paa hvor min grense gaar, for jeg ved at det gor ondt som ind i helvede, naar ens partner, kommer og forteller dig at de ikke kunne holde sig i skindet, eller det ender med at man slet ikke faar det at vide for man selv finder ud af det. det er haardt!
men hvad hvis man selv er forelsket i fyren som godt nok pt. har en kereste, men hvis han nu er villig, er der vel en chanse for at noget ikke fungere godt der hjemme, saa man har vel en chance.....
tilføjet af

Hmm

Jeg vil sige det er et svært spørgsmål om det er din skyld eller ej. Der er åbenbart noget galt i deres forhold hvis han kunne finde på at være hende utro. Selvfølgelig er det da forkert at være utro og helt sikkert også noget der altid gør den ene eller den anden kede af det. Men tænk på det på den her måde.. Hvis det ikke havde været dig havde han sikkert bare været utro med en anden pige. Jeg vil ikke opfordre dig til at gøre det igen men du kan ikke ændre fortiden. Så lad vær med at gå og tænke og fortryde noget du har gjort. Det hjælper ingen ting og helt ærligt..... Livet er sgu for kort
tilføjet af

Tja Tea

Du udtaler dig ret konsekvent, og på egne vegne.....
siger du.
Ja det gør jeg også...og at jeg har livserfaring og har set meget...Det står jeg ved...
Så ikke mere herfra..Du må gå din stille gang som jeg går min..
God vind til dig
tilføjet af

Fuldstændig enig!!!

Hej SweetDreams!
Vil bare lige tilslutte mig dit indlæg... Er fuldstændig enig med dig! Ærlighed er for mig nøgleordet i ethvert forhold mennesker imellem. Problemet er bare, at den kan være svær, men man skylder sig selv og sine omgivelser at være det..
Har også læst mange af dine andre indlæg.. og vi lader til at have mange fælles holdninger. Bliv ved med dine indlæg - du gør det godt! :-)

Kærlig hilsen
Tea
tilføjet af

Ikke helt ud i 3. led

Kold fisk eller friskkogt Hummer...hun skal efter min bedste overbevisning ikke tænke på 3 part her....hvis mennesker var så rene og uskyldige, og aldrig forbrød sig på de 10 bud..så så verden anderledes ud, og der fandes ikke skilsmisser... men dem har du måske ikke hørt om skilsmisserne altså.
Vi må leve livet efter bedste overbevisning, og følelser er ikke sådan at holde i kort snor...og det skal de heller ikke, spontanitet og livsglæde skal bestå for at vi kan overleve langt frygteligere ting udenom os.
Jeg siger stadigvæk...nyd livet i stedet for at snyde det !
G.O.L
tilføjet af

skulle vi ikke bare erkende...

... at begrebet utroskab altid har været til og aldrig vil forsvinde.
Vi er kun mennesker. Nysgerrige på livet og dets mange muligheder. Der findes faktisk kun ganske få pattedyr som har samme mage hele livet og mennesket er bestemt ikke et af dem...
Vi udvikler os hele tiden, skifter behov og standpunkter efterhånden som tiden går. Ting vi som tyveårige fandt fedt, er 10 år senere stupide.
Vi er omgivet af nye spændende personer i hverdagen, på nettet, i nattelivet. Vi prøver os frem og håber alle at finde den eneste ene som vi skal bruge resten af livet med. For ganske få lykkedes det, men for størsteparten (incl. jeg selv)er det en endeløs søgen. Vi vælter rundt i andre mennesker, og håber at "denne gang" er det vist den rigtige.
Det vigtigste er at give hinanden en chance, at lytte og prøve at forstå, at man ikke styrter ud af døren ved den mindste lille konflikt.
Er man villige til at ofre lidt, måske meget, på hinanden og det forhold man er i, så bliver det hele lidt nemmere.
Gi hinanden plads og ro til at finde fodfæste i forholdet, man lære ikke hinanden at kende til bunds på få måneder.
Altså, jeg er bestemt ikke tilhænger af utroskab. Det er noget møg at udsætte sin partner for, men istedet for at blive vred og ked af det, var det måske en ide at glæde sig over at man gudskelov ikke var gift og havde fået børn med "den idiot".
Om du har skyld? Det kommer helt an på om du er forelsket i ham og han i dig. Hvis ikke, så har I to gjort en tredie person meget ulykkelig og det er sgu ikke sødt...
tilføjet af

13 tallet !

Jeg finder dette indlæg så rigtigt, så klogt, og så medmenneskeligt og indholdrigt..at jeg kårer det til dabattens 13 tal :-)
Til slut vil jeg sige..der findes mange "Den eneste ene"
og vi skal glæde os over når det lykkes..også selvom det er gang nr. tre eller fire !
:-))
tilføjet af

dårlig pointe

fra singlens!!! synspunkt er der ikke nogen grund til at tænke på andres følelser og alt det der.. der er ingen grund til at holde sig tilbage, det er kærestens ansvar! jeg kunne da aldrig finde på at være min kæreste utro, lige meget hvor meget der blev lagt op til det (har prøvet!). hvis der er nogle optagede derude der ikke har viljestyrke nok til at modstå fristelsen fra en single så er det jo ikke singlens fejl.
singlen går jo heller ikke bevidst efter en der har kæreste, så hvis han/hun ved "et uheld" begynder at bage på en der er optaget skal hun da ikke pludselig bakke ud pga det. det skal ham/hende med kæresten da! det kan aldrig blive en singles ansvar at holde et andet pars følelsesliv i orden..!
tilføjet af

Det er mig som skrev indlægget

Hej....
jeg kan se på tallet at rigtig mange mennesker har valgt at sige deres mening omkring hvorvidt jeg er skyldig eller ikke skyldig... og tak for 13 - tallet... kram
tilføjet af

hva tror du selv!!!

du går i seng me den som har kæreste på.... du kunne havde sagt nej og hvis han presset dig til det så stik ham sådan en..... jo det er dig som er utro... du burte vide bedre!!!!
tilføjet af

Altså...

kære Anonym.
Ikke fordi vi to skal rive hinanden i stykker over et smukt 13 tal givet af Grand Old Lady, men du er ikke den eneste Anonyme her... Måske jeg skulle finde et passende navn at bruge fremover.
Måske hvis du ser lidt efter så har du ikke fået et 13 tal for dit indlæg eller din måde hvorpå du fralægger dig ethvert ansvar. Oven i det ser det jo lidt mærkelig ud at du skriver et indlæg, for så derefter at besvarer dit eget spørgsmål længere fremme i debatten.
Se min ven, dette 13 tal er ikke dit, men mit, for havde du haft mine tanker, så havde du aldrig behøvet at stille dit spørgsmål til andre her på Debatten...
Til dig Grand Old Lady, siger jeg tak for de smukke ord og den smukke karakter.
Fremover må mit alias være Dee, så kan vi måske undgå misforståelser........
Det føles sgu lidt kikset...
Knus til jer alle
tilføjet af

13 tallet er til Dee :-)

Ja det stolte 13tal var og er til dig...
Håber ikke ophavskvinden bliver ulykkelig af den grund..hun har fået såååå meget opbakning af mig i denne dabat, at hun ikke kan være i tvivl om min mening og opbakning til hende..
Gode tanker til jer alle :-))
tilføjet af

Altså, igen...

Lige nu sidder jeg og føler mig som en total tåbe, at jeg virkelig sank ned på det plan hvor jeg som et lille barn skrigende råber: DET ER MIT 13 TAL....
Tror det mere var at en anden tog æren og roserne og at den anden måske slet ikke har læst mit svar.
Tillad mig at bruge som undskyldning for min barnlige opførsel, at det var vældig tideligt...
Pinlig knus Dee
tilføjet af

hva fanden er det for noget??

jeg blev ikk presset til en skid... og mener stadig ikke det er min skyld!!!
det er jo stadig ikke mig som er utro!!
tilføjet af

Min synsvinkel..........

For mig handler det om hvorfra jeg kikker på situationen!
Var du hendes veninde, burde hun have retten til at "grille dig over et bål"!
Hvis Ikke burde hun takke dig for, at du lige har vist hende at hendes kæreste er en idiot der burde droppes!!
Hvis du under ingen omstændigheder ville blive det mindste sur på den ukendte pige der havde haft sex med DIN kæreste,velvidende om at hun vidste at din kæreste havde dig,, kan jeg godt forstå du vil fritage dig for skyld (hvis man overhoved kan snakke om skyld) og du ikke kan se din problem i det! Seriøst,, men hvis DU ville blive ked og led på pigen, selv om du ikke kendte hende, så ville jeg kalde dig dobbelmoralsk af den værste slags!!
Så det er efter min mening et spørgsmål om hvor jeg kikker hen og hvad min reference er. Jeg synes ikke du skal spilde din tid med at gå med dårlig samvittighed for vi får som regel igen hvad vi sender ud, så gem den til den tid!!
tilføjet af

TIL DEE

hej Dee
ej det er totalt mig som undskylder - jeg ville ikke stjæle dit 13 - tal og havde desværre ikke læst dit indlæg... det er mig som sys det er mega pinligt.. håber du tilgir..
pinlige knus fra mig som startede det hele
tilføjet af

TIL DEE igen

vil da forresten li sige at du har fortjent det 13 -tal det er sku et godt indlæg!!
men men du sir at vi har gjordt en 3 person ked af det.. hun ved det ikke...
knus.. mig som skrev det aller første indlæg og troede 13 tallet var mit - PINLIGT
tilføjet af

Nå for pokker

Den havde jeg så fået galt i halsen. Troede hans kæreste vidste det.
Er du forelsket i ham og han i dig, så spring ud i det. Ikke flere stævnemøder, vel?
Knus
tilføjet af

Men...

Måske ville der være lidt færre skilsmisser og forliste forhold hvis man respekterede andres og ejet forhold....?
Fejer såmænd bare for egen dør...
Uanset hvad er det gement at bryde ind i andres forhold! Og man kan sagtens nyde livet i fulde drag uden det skal gå ud over andre....
tilføjet af

legen"utroskab"

kære du o' fynske kvinde!!
Dit brev gik lige ind bag den tygge fasade og har givet mig håb om at jeg igen tør leve og komme videre på denne satans lede "utroskabs" leg fra min snart ex!!!
måske livet ikke er slut blot fordi ens "næsten ex" er i lag med sin ..nu...arbejdskolega selvom han nægter og siger jeg er sindsforvirret og en dum kælling!!!
ja han har intet at skjule...men jo det har han for nu igennem 1 år har han pr mail så tlf...og nu skaffet hende til hans arbejds plads...så nu blir det mer og mer hedt...deres såkaldte, arbejds mails!!
jeg har hacket ind på hans mail....og ved ret meget om deres "leg"
her er det så...ska jeg bare trække mig eller be ham om en forklaring?? eller ta mig en elsker som ham??
det er jo kun fordi han benægter at jeg føler skuffelse...havde han bare været ærlig og sagt at han ville videre ku jeg jo så få mit liv tilbage,,,men på denne måde bliver man bare "holdt hend"
håber du kan se mit dumme problem ved denn "utro leg" der leges og at hende han leger med er gift og har små børn!!!
mine venner siger at jef elsker ham vildt meget og det tror jeg er sandt men jeg kan jo ikke leve på at elske skal jo elskes tilbage!
kram
en skufne snart ex*
tilføjet af

DU er i den grad også skyldig

Jeg kan slet ikke forstå hvordan du kan tro at du ikke gør noget forkert.. Det gør du i lige så høj grad som din kæreste gør.. Fordi du ved at din kæreste også har en anden kæreste og at du begyndte at komme sammen med din kæreste efter at han er sammen med sin anden kæreste og det er dybt forkert.. Jeg synes du burde slutte kontakten med ham med det samme.. Du gør noget der er mindst lige så forkert.. Det er ondt af dig..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.