11tilføjet af

det er jo ikke så enkelt...

lidt som et svar på det tidligere indslag i denne kategori, så vil jeg gerne gøre opmærksom på at det ikke er spor nemt for os piger der ikke har den støreste sexlyst.
I mener, at vi bare skal give manden noget mere , så er han ikke utro eller i det hele taget burde vi tage os sammen så ville forholdet være så meget bedre....
men det er ikke så nemt. jeg f.eks. ville så inderligt ønske at jeg havde mere lyst. jeg prøver at tilfredsstille ham i al fald hveranden dag, på den ene eller anden måde, men det er jo ikke fordi jeg egentlig har lyst. vi har det bedste forhold, på alle punkter undtagen dette - sommetider bliver det er større problem end andre gange. han føler sig jo såret over at jeg ikke 'tænder' på ham (hvilket jeg gør), men har bare ikke behov eller lyst. Og det er ikke fordi vi har dårlig sex - vi får begge de best fantastiske orgasmer.
så ja, jeg ville såmænd bare sige at det er ikke så nemt.
for at få en mere konstruktiv drejning på dette indslag, så ville jeg da gerne høre om der er nogen der har forslag til hvordan folk overkommer et sådant problem, istedet for at kritisere enten manden eller kvinden
tilføjet af

Jeg kender godt

lidt til problematikken.
Jeg kan sagtens have stor lyst til at tilfredsstille min mand, uden at jeg selv behøver eller har den store lyst til selv at blive tilfredsstillet. Det kan bare ikke undgåes at det har en negativ virkning på sexlivet, når den ene har mere og tier lyst end den anden.
Vi prøver at løse det ved at tale sammen om hvad vi hver især godt kunne tænke os at prøve hvis muligheden var til stede. Ser måske en god erotisk( ikke hård porno - det er intetsigende) film, eller for mit vedkommende: læser en erotisk novelle.
Jeg ved ikke om andre piger har det ligesom jeg, men for at jeg skal have lyst til sex, skal stemningen være god mellem os. Jeg har ikke lyst til sex 5 min. efter at min mand har kritiseret et eller andet ved mig eller noget jeg har gjort forkert set med hans øjne.
Lidt ømhed og nussen rundt først, er bestemt med til at højne lysten.
En ting vil jeg dog sige: dumme undskyldninger for ikke at have lyst holder ikke en meter. Sig sandheden, og prøv at finde ud af hvad der kan gøres, hvis man altså elsker hinanden, og gør man det kan den anden også tåle at høre sandheden.
tilføjet af

Ja, forskellen er der jo!

dit indslag følger op på en observation jeg gjorde i denne uge i et af dame/pige-bladene, med følgende slående overskrift: "Undersøgelse - vi har ret til ikke at have sex!" (måske lidt anden ordlyd).
I de sidste par år er der skrevet side op og side ned om kvinders sexlyst og at den da IHVERTFALD skulle være lige så stor som mandens. Dette påstulat har jeg betvivlet kraftigt, og bare set det som et udtryk for at trenden har været at "piger skal være tough'e og klare det hele" - karriere, familie, sex, mode, vægt, ja alt! Hvilket jo kun lader sig gøre i en ideel verden.
Summa summarum: der ER forskel på mænd og kvinder!
MIT påstulat er så følgende:
-Kvinder skal have psykisk overskud og have en lykkefølelse FØR de har lyst til sex!
-Mænd skal være meget langt nede både fysisk og psykisk før de IKKE har lyst til sex!
I et parforhold kan man KUN gå disse forskelle i møde ved at tale om dem - fortæl din kæreste at du skam tænder på ham, men bare ikke har behov for sex.
tilføjet af

Hhhmmmmm

Jeg kender pige med KÆMPE SEX-LYST - så kan ikke lige se pointen i dit indlæg¨

mark
tilføjet af

...fortsættelse

JEg ved ikke hvad der skete, men mit indlæg fløj afsted før jeg var færdig med at skrive det, så her kommer fortsættelsen:
Fortæl din kæreste at du skam tænder på ham, men bare ikke har behov for sex lige nu. Det SKAL han respektere, ellers fungerer jeres forhold med stor sandsynlighed ikke - I risikerer at både din og hans sexlyst totalt udebliver tilsidst, eller at din kæreste (Gud forbyde det!) begynder at søge andre græsgange.
MEN - specielt hvis du er ung og har en ung kæreste (under 25) : undervurdér IKKE din kærestes sexdrift! for især unge fyre er denne sexdrift så stor at man ikke "bare" kan sætte sig ned og snakke "fornuftigt" om det. Det er jävlens svært for en sådan en fyr at skulle lægge en dæmper på sexdriften, det vil sandsynligvis føles som et fængsel for ham. Husk også det og respekter det, eller find en anden fyr med mindre sexlyst!
Barskt sagt, men som sagt: hvis der er tale om store sexdrifter hos din kæreste, er ikke noget man kan tale sig til rette om....måske sad but true for dig..
Al held og lykke!
I yderste konsekvens bør du måske droppe forholdet og finde en fyr der ikke
tilføjet af

også her

Har det lige som dig! Har ikke samme trang som min kæreste, og kan sagtens gå længe uden at have behov for tilfredsstillelse.
Vi har ellers også et velfungerende sexliv, og når vi begge har lyst er det ganske fantastisk. Resten af tiden (læs: når det kun er ham der har lyst) tilfredsstiller jeg ham, lige som du fortæller at du gør. Så er alle glade (selv om man måske nogle gange gør det mere af pligt end af lyst ;)
Jeg tror der findes mange som os, som kæmper for ikke bare at lade sexlivet gå helt i stå - men manden kan selvfølgelig også blive træt af denne situation, da han også kan føle behov for at få lov at tilfredsstille kvinden lidt oftere... Men hvis lysten ikke er der, er det altså ikke spor sjovt, og det er virkelig svært at forklare folk, der aldrig har prøvet det, at det ikke er fordi man ikke gider, for man kan forsøge nok så meget, men alligevel kommer lysten ikke.
Har lidt på fornemmelsen at p-piller i mange tilfælde er synderen - måske i kombination med stresset hverdag osv. Har hørt om rigtig mange unge piger der mister sexlysten efter et-to år på p-piller, og det er ikke alle der får den igen, når de stopper med pillerne - er der andre der har erfaringer med dette? Det er jo ikke en helt vanvittig tanke, at hormoner skulle ændre på andet end lige det de først og fremmest er beregnet til.
Har selv prøvet at skifte p-pille-mærke i samråd med min læge for at se om det kunne ændre på det - som følge af p-piller har jeg nemlig også fået vulvodyni, som er smerter ved samleje pga ændringer i slimhinden i skeden...
Det er altså ikke spor sjovt pludselig ikke længere at kunne have samleje med sin elskede fordi indtrængen føles som en brændende smerte - faktisk lidt lige som når man får et brandsår når man kurer henad et gulv i en sportshal... AV!
Ja, så vi er for en periode helt gået over til andre slags sex end samleje (primært oralsex), indtil min læge kan finde ud af at hjælpe mig - man kan jo desværre ikke se om det bliver bedre fra den ene dag til den anden, når man skifter p-pille-mærke, så det ender nok med at jeg helt stopper med dem, og så HÅBER jeg både at lysten vender tilbage og at vulvodynien ophører...
tilføjet af

Jamen

Jamen, nu handlede indlægget om de piger der IKKE havde den store sexlyst. Der er selvfølgelig mange kvinder der har stor sexlyst, også meget større end deres partner. Nogle af os der har mindre sexlyst nu har også tidligere haft meget større sexlyst, der kan være så mange ting der spiller ind.
Tror ikke at indlægget var ment som at alle kvinder har mindre sexlyst, men et forsøg på at forsvare dem der HAR lille sexlyst - og ikke bare fordi de har hovedpine eller alle mulige andre undskyldninger!
tilføjet af

Det var da' rart

At der endelig er en kvinde der vil indrømme at der her er for mange et ret stort problem, men der er alså ingen der siger at den skal bruges hver gang den stritter, og at det sker hveranden dag, det må jeg nok sige, det er da' vist i overkanten, jeg vil sige et par gange om ugen, er da' mere normalt, især hvis der så fra din side bliver lagt en del i det.
Mange af jer kvinder, taler ikke frit fra leveren, i en sag som denne, i pynter en hel del på den, og prøver at vende sagen om, så det er manden der er årsag til det, det skal selvfølgelig heller ikke udelukkes.
Hej
tilføjet af

modsat

jeg har det stik modsat fra dig. Jeg vil gerne tilfredsstilles lidt oftere, men.....han har ikke den store lyst. Så, vi nøjes med "ind i mellem" bliver det rigtige spændende i soveværelset....
tilføjet af

Min erfaring

Jeg har haft det som dig. Og i et forsøg på at glæde kæresten gjorde jeg som dig. Men faktisk gjorde det det hele meget værre. Vi snakkede om det, og besluttede at droppe sex i en periode. Det kan man sagtens.
Jeg tror at jeg følte der lå et pres på mig, selvom han aldrig krævede noget af mig. Så efter vi havde snakket, var det hele meget lettere.
Det blev "forbudt" og presset om at "gå hele vejen" var væk. Det holdt ikke særlig længe, men bare fordi man har en enkelt smutter kan man jo godt fortsætte.
Som sagt tror jeg at mit problem var at forventningen var "alt eller intet", selvom at jeg aldrig var presset. Jeg havde det på den måde at en god gang forspil skulle ende med sex.
tilføjet af

Yes

Endelig en der indrømmer at nogen kvinder kan ha dette problem..
Og ja det kan da blive spændende med en mere reel debat
her,,nu hvor de mest hidsige er dampet af,,,måske..
Peter
tilføjet af

Men Hvorfor...

Hej
Jamen som du siger har i et velfungerende sexliv når i har sex sammen,,,,jamen det samme har jeg den ene gang om måneden det sker,,,,,..
Jeg fatter stadig bare ikke hvordan man kan lade være med at tænde på personen hvis man ellers i bund og grund elsker ham...Og han stadig er tiltrækkende vel at bemærke *SS*..
I skriver i vil gerne ,,,,jamen hvad bremser jer så..
Tænker i i bund og grund lige en ekstra gang over opvasken der flyder, og rengøringen der venter imorgen,
osv,,,eller hvad .?
Jeg ved det ikke,,,men måske som du siger kan det hos nogen ha noget med ydre påvirkninger at gøre som P-Pillerne......Problemet er så for mig ,,,hun tar ikke p-Piller mere....
Peter
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.