6tilføjet af

Der bliver først krig i ghettoerne

..hvis regeringen begynder at rive boligblokke ned i ghettoerne - modstand avler modstand - tror at det vil puste endnu mere til ilden og følelsen af "dem" og "os"!
Det vil skabe en enorm vrede og medføre mgl velvilje mod det danske samfund
Hvad mener du?
tilføjet af

Jeg tænker, at man skal sende dem hjem .....

...der ikke kan opfører sig ordentligt.
Et tildelt dansk statsborgerskab skal kunne tilbagekaldes og familien står til ansvar for deres børns handlinger når disse børn er under 18 år.
Stenkastning mod politi og brandvæsen fra en 12 årig knægt skal kunne medføre fratagelse af statsborgerskab og udvisning af hans forældre med børn. Ikke så meget pjat - Vil de være her i landet skal de opføre sig ordentligt.
River man en masse boliger ned koster det kassen, og det går ud over de danskere, der kan opføre sig ordentligt. Hvor skal indvandrerne forøvrigt så bo❓Skal de så ud og ødelægge de danske villakvarterer ?
tilføjet af

Kollektiv straf

Så kan de lære det, men ud skal de!
Husk at stemme DF alle de andre partier lyver og stjæler dine penge!
tilføjet af

realistisk??

Hvor konstruktivt og nuanceret - problemstillingn er vist lidt mere kompleks - som hvordan nærmer vi os hinanden? hvordan finder vi velvilje og respekt på trods af kulturer?
nedrivning af ghettoer vil skabe borgerkrig...tro mig...hvad tror i at der vil ske hvis regeringen begyndeer på nedrivning? helt ærligt....?
tilføjet af

De skal gøre noget ved alle problemerne nu.

De skal ikke gøre lige hvad der passer dem , de skal have kontakt til arbejdsmarkedet , og meget andet i det danske samfund. Når man får kontanthjælp , er der aktiverings love , der er noget der hedder formue problemerne - bilen m.m.gør socialforvaltningerne til et problem.
Mere politi , et jobcenter m.m., og så er der pligter til mange ting.
Sådan er det , hvis de vil bo i Danmark.
Danmark skal ikke være en muslimsk stat.
tilføjet af

Så er det en god ide.

Når de vil gå fornærmede ud af landet.
tilføjet af

Bare rolig

Regeringen skal nok sørge for, at de får nye og bedre steder at bo.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.