24tilføjet af

Depression Hjælp...!!

Jeg har et stort problem, som er at jeg ramt af en middelsvær depression som gør at jeg går til psykolog og får piller..
Under sådan en depression kan man godt have nogle sære tanker "som i der har været ramt af depression sikkert ved"....
Mine tanker kører meget på at jeg skal gå fra min dejlige kæreste, hus, bil det hele og bare være mig selv og alene, men inderst inde ved jeg godt at det intet har med hende at gøre, mit spørsmål er så : Hvad ville i gøre hvis i stod i samme situation ??
Og til jer der har gennemgået en depression : Hvor lang tid kan der gå for at komme over sådan en❓Og findes der nogle chat rum til os der er ramt af depressioner ??
På Forhånd tak ^^
tilføjet af

Tag dig dog sammen

Hvad fanden bilder du dig ind. Du har livet foran dig, har skabt et barn. Dit ego-brok tænder ingen.
Vær glad for dit liv, din kæreste og dit barn.
Dine forfædre havde det sku heller ikke let. Men de overlevede - og forplantede sig.
Tyg lidt på den, makker!
tilføjet af

Hvad fanden snakker du om !!!

Det er vel nok godt med nogle "konstruktive" svar og så kalder du dig oveni købet for psykiateren!! Desværre kan jeg ikke bruge sådan nogle uhensigtsmæssige råd til noget
tilføjet af

TYS TYS

sikke noget frygteligt noget at skrive!! Folk der ikke selv har oplevet en depression, har ikke ret til at udtale sig på den måde + de har ikke den fjerneste idé om, hvad det vil sige at være deprimeret. Mig selv inklusiv.
Patienterne på de psykiatriske afdelinger kan godt sidde og sig "jeg ved godt, jeg bare burde tage mig sammen" men det kan de ikke, der er jo en grund til de er indlagte. OG jeg skulle hilse og sige, at det ikke er NEMT, at blive indlagt på de psykiatriske hospitaler i dagens Danmark
tilføjet af

i følge

faglitteraturen, tager det 6 månder uden behandling at komme over en depression. Den kan så vende tilbage allerede dagen efter den har været stoppet. Hvordan man måler det, aner jeg ikke. Om JEG tror på det, aner jeg heller ikke.
Jeg VED at motion er den bedste kur mod depression, så på med løbeskoene, tag barnevognen og din kæreste med. Det har jeg ikke fra faglitteraturen, men fra et levende menneske der selv har været DYBT deprimeret.
Hold fast i dit liv og tro på at det bliver bedre, det lyder som om du er i gode hænder!!
tilføjet af

Motion

Jeg har løbet en del og det havde også sin gode virkning,
men er nu gået over til at svømme og det gør jeg ca 4-5 gange om ugen og ja jeg er i gode hænder tro mig ^^
tilføjet af

Jeg mener det sku, er professionel.

Det nytter ikke noget at stikke halen mellem benene.
Man skal tage tyren ved hornet. Der er gået inflation i begrebet "depression". Snart sagt alle påstår at lide af denne psykiske sygdom. Det er nærmest blevet et hit at være de.
Du skal skamme dig. Vi i Psykiatrien har andet at se til, en sommerforelsker i forfald!
tilføjet af

Fra kæresten!!

Jeg vil nok sige at du er noget uprofessionel! På hvilket grundlag vurderede du at dette var en sommer forelskelse?? Vi har kendt hinanden i mange år og pointen er at det i virkeligheden ikke har noget med mig eller vores forhold at gøre - burde du ikke gennemskue det som psykiater?? Desuden er der tale om psykolog hjælp ikke psykiater. Jeg er da "frygtelig" ked af at folk spilder din tid med deres "bagatel" problemer!! Men vi kan da kun konkludere at vi er MEGET taknemmelige for at det ikke er dig der er vores hjælp for du evner vist ikke at hjælpe alle!! Måske skulle du se dig selv lidt fra siden af og revudere din arbejdsindsats - ihvertfald dine vise ord i denne debat!!
tilføjet af

Svært at gøre sig klog på!

Hej...
For det første er der intet svar på hvor lang tid en depression tager.
"Psykiateren" staver som en brækket arm og formulerer sig som en 15 årig, hvorfor konklusionen må være at han er en lille dreng uden andet at lave.
Du vil finde en masse nyttig information på www.depnet.dk
Skriv der! Der er ingen nødder og dårlige råd!
Søren
tilføjet af

tak!!

For dit gode råd!! Vil helt sikkert chekke den side ud
tilføjet af

Kan ikke løse mine egne problemer,

Hej Kutter,
Du skriver du har nogle sære tanker om, at gå fra din kone, det er der vel ikke noget unormalt i at tænke på den måde. Men jeg tror det du oplever som unormalt, er du har oplevelsen af ikke, at kunne leve op til det du gerne vil. Det er svært at gå og prøve at være glad, hvis man ikke er det, og du har en indre stress tilstand.
Men det er jo blevet et problem i vores samfund, man altid skal være på toppen, ikke fordi jeg er buhdist, men hos dem er der en erkendelse af, at man kan nåd til større afklarring om sig selv og tilværelsen igennem den depresive tilstand. Men det forudsætter du har ro omkring dig, og ikke 100 andre ting, du skal forholde dig til i dit liv.
Ellers kender jeg ikke gode danske chatrum, men der skal nok være nogle, jeg har selv brugt Yahoo, men som er udenlansk, og der er jeg faldet i snak med sød dame fra Canada.
Ellers får du en adr her på et sted, hvor du kan få information om depression samt om bruger organnationer, selvom det måske ikke altid er det bedste, da det er mennesker som stimatiseret i deres lidelse. www.psykinfo-vejleamt.dk
www.freudselskabet.dk
Mvh
tilføjet af

heldigvis for dem,

Det er kun godt det forholder sig på den måde, ellers ville vi se mange flere dansker blive stimatiseret.
Det er nu bedre at give folk mulighed for en rejse, hvor de kan slappe af, alt for mange mennesker går i stå i deres udvirkling, ved at komme under det psykiatriske system.
Det har store konsekvenser for en person, at komme ind under et system der sygeliggøre mennesker.
Det bedre at lære at abceptere folk er kede af det, det er jo netop problemet i vores kultur, at det er der ikke rum til at være.
Men hvis du vil diskutere realiterne om vores behandlings system, og alle de mennesker der taber deres illusioner til livet, er det ok for mig.
Mvh
tilføjet af

psykiatriker ha...

Din manglende forståelse og følelseskulde leder tanken hen på en psykopat er du det ...idiot
tilføjet af

Man håbe du ikke har klienter.

Man håbe du ikke har kunder i din praksis, og hvis du har, de kommer der frivillig.
Mvh.
tilføjet af

du fortjener et seriøst svar

jeg har aldrig haft en depression, men dog haft et svært liv. Jeg bor med en mand, der har en depression( indtil videre har det taget 2 år med både gode og dårlige stunder). Jeg kan godt følge dine tanker: du er ked af at være "til besvær" - de skal ikke "trættes" med dig og dit humør - det kan være hårdt at se, at man sårer sine nærmeste og ikke kan ændre det. For det ER svært, når man er nede. Man kan måske godt se det, men orker ikke at gøre noget ved det. Jeg har fået hjælp ved at tale med min læge - mine kolleger - samt ringe til den gratis telefonrådgivning ved SIND samt PSYKIATRIFONDEN. det kan jeg anbefale. De har god tid til at lytte, og de er uddannede indenfor faget. Du må ikke føle skyld, for det kan du ikke bruge til noget.
Vi har lavet nogle "redningsplanker" - nogle gode råd til at forebygge min mands depression på. Dem tager han/vi i brug, når depressionen nærmer sig. Det kan holde den væk i et stykke tid.
Et andet godt råd er: motion - at komme ud blandt andre mennesker - samt bruge en lysterapilampe (koster ca. 1500-200 kroner, men pengene er godt givet ud). Du kan også få disse behandlinger forskellige steder, hvis du ikke selv vil investerer i lysapparatet.
Husk: du behøver ikke altid at have "en forklaring/en grund" til dit nedtrykte humør. det er legalt at have ondt i sjælen. Husk på: dine omgivelser eleksre dig som du er, og de vil gerne hjælpe dig. prøv at tage imod det.
Håber du kan bruge lidt af det, jeg har skrevet.
held og lykke
tilføjet af

Kære "kutter"

Jeg ved der er en rigtig god side der hedder DepNet.dk den tror jeg du måske vil kunne få glæde af. Der finder du ligestillede. Der er chat, du kan skrive dagbog, du kan stille spørgsmål osv. Jeg vil ønske det allerbedste for dig fremover.
Venlig hilsen
Mio
tilføjet af

Erfaring viser, at..

I psykiatrien benytter man motion, idet hjernen såles danner såkaldte endorfiner - kroppens eget morfinsystem.
Samme kan opnås ved latter. Så gå nogle lange ture i rask tempo, helst hvor solen er på sit maximum ved middagstid. Og prøv at alt muligt at grine. Piller er kun en symptombehandling. Depression er livsvarig og stærkt arvelig. Prøv www.sind.dk og netdoktoren.
Held og lykke
tilføjet af

Det hjalp mig

Hej
Først vil jeg sige, at man skal have lov til at være dårlig og have ondt! Forestil dig det som en indre migræne ...
Jeg har haft en svær depression og været indlagt i 4 måneder, hvor jeg fik medicin, der dog ikke hjalp optimalt.
Psykiatrisystemet hjalp ikke, så mine forældre udskrev mig og fandt en privatpsykolog.
Hun anbefalede nogen fiskekapsler.
Hedder fiskeolie 1000, mærket futura og med omega-3
Efter jeg er begyndt at tage dem, har jeg det meget bedre og kan nogenlunde overleve en skoledag!
Mvh. Anna
tilføjet af

Mio

Tak tak, jeg fik samme side oplyst igår og er igang med at drage nytte af denne...
Mvh kutter
tilføjet af

Anonym

Jeg er åben for alle muligheder for behandling så dem vil jeg sikkert prøve :-)
tilføjet af

Du er en inkompetent klaphat

min far er psykiater, og det fremgår helt klart af de der udtalelser at du enten IKKE er det, eller også høre du hjemme på et omskolingskursus.
Depression er ikke et modefænomen, der er bare kommet mere fokus på det, den øgede bevidsthed om problemet kommer dem der lider af syndromet til gode.
tilføjet af

KOST

Du vil nok finde det utraditionelt, men prøv det her:
Undgå hvedemel, sukker og mejeriprodukter.
Hvis du ikke tror mig, så spørg ad i en helseforretning.
Held og lykke :o)
JB
tilføjet af

Ehm ok *_*

Hvad skulle det hjælpe❓Har du et link jeg se på eller andent
tilføjet af

Der er lys forude..

Hej. Jeg lider selv af depression, og tager medicin. Jeg er efter 3 års hård kamp med sygdommen ved at blive rask. Det går langsomt, og er hårdt. men det går frem ad. Du er velkommen til at skrive.
tilføjet af

Depnet

Kære Kutter
Synd for dig at du er ramt af depression. Jeg vil anbefale dig at bruge depnet.dk det er virkeligt kvalitets unformation du kan hente der. Jeg har de samme tanker som dig. Se evt. min historie på Depnet (søg under bruger: troelshj). Du er syg, men du bliver rask igen. Du har tanker som ikke er dig, det er vigtigt hele tiden at holde fokus på det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.