3tilføjet af

Den Grønne Kælder

Igår var min kæreste og jeg nede og spise på den grønne kælder i Pilestræde i København. Hovedretten var en chili sin carne, og den indeholdt desuden også en sten på størrelse med en olivensten. Da vi fortalte om det uheldige fund (som heldigvis ikke kostede en brækket tand) var tjenerens eneste kommentar ;" Nååh det er nok fra bønnerne" Jeg var målløs..ikke et undskyld eller nedslag i regningen, blot en ligegyldig kommentar. Det er sidste gang jeg spiser dér.
tilføjet af

Og hvad så!

Og hvad så!
En sten fra eller til. Det er sådan en kedelig tradition, at vi kræver folk fra "service" brancen bugge og bede for os. Det var en fejl, selvfølgelig, men skal hele verden stoppe op, du fik din forklaring, hvad mer vil du ha'?
Hvis du søger ophævet snopperi er du nok alligevel kommet galt ibyen. Dig og dinne ligesindede du prøver at nå med dette indlæg, bør nok søge til finnere himmel strøj, hvor alt autencitet og kultur er blevet jaget bort, forlængst.

og til sidst.
Undskyld mine stavefejl.
tilføjet af

Hvad er da det for noget skvalder?

Der er da aldring nogen, der er blevet syge af at give en undskyldning. Det er sgu da det mindste den tjener kunne have gjort. Det havde oven i købet været ganske gratis
tilføjet af

den grønne kælder.

jeg har arbejdet der i et stykke tid. du er den første jeg har hørt sige noget om det. jeg må beklage meget men det sker desvære .
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.