7tilføjet af

Den Danske Krønike -Kapitel 7

I det syvende kapitel af Den Danske Krønike, ser vil lidt på den DANSKE MORAL.
Når man skal vælge hvilke folk der skal styre éns land, vælger man selvfølgelig de mest troværdige og hæderlige i befolkningen. Dem man trygt overlader 50% af sin løn, dem man stoler på og har fuld tillid til ikke vil misbruge éns skattekroner. Og selvfølgelig har danskerne da også valgt de MEST hæderlige DANSKERE til at varetage deres land og skattepenge. Nogle af de MEST hæderlige personer i Danmark, som derfor er blevet valgt ind i regeringen har vi et lille udpluk af her:
Bendt Bendtsen: http://politiken.dk/indland/article669633.ece
Søren Pind: http://politiken.dk/indland/article669633.ece
Lars Løkke Rasmussen: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article990614.ece
Torsten Hesselbjerg: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1066572.ece
Når nu gennemsnittet af DE MEST HÆDERLIGE DANSKERE ser således ud, hvordan ser det så ud med resten af danskerne? Man må jo formode at den gennemsnitlige dansker er væsentligt mindre hæderlig end de ovenstående herrer, da de ovenstående herrer jo netop er blevet valgt på at være ekstra meget troværdige og hæderlige.
Ikke underligt at danskerne tror at alle pizzamænd ikke betaler moms af pizzaerne. Tyv tror jo hver mand stjæler.
tilføjet af

Muslimsk styre?

Jo, men hvordan ser det lige ud med politikerne i dit hjemland, Tyrkiet eller Pakistan? Mener du at de kan være et godt forbillede for de danske politikere og grisedanskerne?
tilføjet af

Spørgsmålstegn

Må jeg spørge hvordan du "ved" at debattøren her, ikke er dansker?
Fordi han er kritisk overfor Danmark?
tilføjet af

Tegnpåspørgsmål?

Det er selvfølgelig muligt at han er en gennemsnitlig dansker, og at han dermed beskriver sig selv, men - helt ærligt - tror du virkelig at han er så dum?
tilføjet af

Nej, han virker ret klog

Fordi man beskriver nogle danskere negativt og kritisk betyder det da ikke at man selv er undlænding.
Jeg snakker da også negativt om visse danskere, danskere som der desværre bliver flere og flere af, men det betyder jo ikke at jeg ikke er dansker.
Så man kan faktisk godt være kritisk indstillet overfor mennesker, som man deler land med. Og det mener jeg da, at der er massere der er.
tilføjet af

Højrefløjsretorik?

Forleden dag hørte jeg en DF-vælger udtale følgende: "Flere og flere flygtninge og indvandrere bosættter sig i Danmark og får dansk statsborgerskab.
Jeg snakker da også negativt om visse danskere, danskere som der desværre bliver flere og flere af, men det betyder jo ikke at jeg ikke er dansker.
Så man kan faktisk godt være kritisk indstillet overfor mennesker, som man deler land med. Og det mener jeg da, at der er massere der er."
Hvordan synes du selv det lyder?
tilføjet af

De mest hæderlige danskere

Hvis de derovre på Borgen, når der er tale om hæderlighed, blev dømt efter den samme lov, som vi andre,ville de fleste sidde i spjældet, med lange straffe, for alt fra tyveri til landsforrædderi. Ud med hele bundtet.
Og til Ali Bubba, jeg er pæredansk, så glem dine fikse ide´er
tilføjet af

Sandt

Jeg ved ikke hvorfor du ikke kan forstå, at man godt kan udtale sig negativt om andre mennesker, selvom man bor i samme land?
Og så er det da ligemeget om man stemmer DF eller Enhedslisten. Det er en del af at engagere sig politisk.
Så jeg synes det lyder fornuftigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.