4tilføjet af

De glemte børn

Hundredtusindevis af mennesker og børn lider dagligt i Afrika. Tusindevis af børn er forældreløse og HIV-smittede, fattigdommen plager og folk sulter stadig flere steder.
Lad være med at glemme, at der dagligt dør flere børn i Afrika, end der døde under naturkatastrofen der ramte Asien. Husk at man ikke skal glemme, blot fordi danskere var involveret i noget andet.
Husk at hjælpe så mange som muligt.
tilføjet af

Er dette et underholdningsindlæg??

Eller har du bare en syg humor??
tilføjet af

Tag dig dog sammen

Jeg ved ikke hvorfor du tror at killingen prøver at lave sjov med det. Hun har jo fuldstændig ret i, at der stadig dør ligeså mange af sult og aids hver dag, som der gjorde før katastrofen. Medierne vælger bare at fokusere på det ene fremfor det andet, og derfor synes alle at det er så synd for dem som er blevet ramt eller påvirket af jordskælvet, og glemmer fuldstændig alt andet.
Dermed ikke sagt at det ikke er hårdt for dem som er blevet ramt af det, og jeg sender dem da mine tanker og min dybeste medfølelse, men jeg synes bare det er mærkeligt at der er så meget råben op om det.
Det er sjovt så meget bedre folk føler sig, når de har sendt 100 kroner som støtte til ofrene. Ikke at det er dårligt, men jeg hører aldrig om nogen som giver eller prøver at få mig til at give penge til de millioner af folk som hver eneste dag skal være glade for at de stadig er i live.
Det er kun pga. medierne at folk ikke snakker om andet for tiden. Men det betyder ikke at der ikke finder andre ting sted i verden.
tilføjet af

Ja....

og ?
hvad skal vi bruge det til ?
Hvad så med hjemløse eks i usa eller et andet land skal vi ikke bidrage dem?, så DE også kan få en bedre livskvalitet?
Hvorfor er det ALTID afrika det handler om,?
ja det ER synd, men dig og mig kan altså ikke redde hele verden med at bidrage fordi bl.a de er fattig og har aids eller til de hjemløse.
Jeg HAR bidraget til naturkatastrofen, jeg HAR givet til de afrika, jeg HAR givet til mange og sørgeligt ting.
Men når man HAR bidraget er så ikke fordi man har "rent" samvittighed når det endeligt kommer til stykke?
tilføjet af

Prøv lige at

se på kategorien vi er i....."Fri debat: Underholdning"
Derfor spørger jeg: "Er dette et underholdningsindlæg?". I så fald mangler jeg da i hvert fald humor.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.