1tilføjet af

De danske nazister særdeles aktive i Midtjylland

De danske nazister arbejder ifølge TV/MIDT-VEST meget aktivt på at etablere sig i Midtjylland, og har konkrete planer om at etablere en decideret afdeling af Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse (DNSB) i Viborg.
I løbet af det sidste år har nazisterne uddelt mere end 5.000 løbesedler i Midtjylland og har holdt flere medlemsmøder.
'Han (Daniel Carlsen, red) fortsatte så med et oplæg om racebevidstheden, som forskning har vist, er en naturlig forsvarsmekanisme for mennesket imod den trussel som de racefremmede udgør for vores eksistens. Han berettede om faren for, at det politiske system får muligheden for at undertrykke denne og dermed får held til at udskifte den danske befolkning. Sidst konkluderede han, at DNSB's virke derfor er livsnødvendigt, hvorfor aktivisternes indsats til enhver tid er prisværdig.'
Se hele referatet af mødet her: http://www.dnsb.info/politik/ns/docs/nyhed_vis.php?id=1665
Ekstra Bladet har tidligere skrevet om Daniel Carlsen, da det blev kendt, at den erklærede nazist aftjente sin værnepligt i Den Kongelige Livgarde.
tilføjet af

Hr. Daniel Carlsen

har jo ret til at have de holdninger han vil, jeg er ikke enig i at det skulle være skadeligt at blande racerne, tværtimod !
-
At han aftjente sin værnepligt i den kongelige livgarde, er vel ikke et problem, vi har jo ikke berufsverboot.
-
5000 løbesedler er jo ikke en stor kampagne og jeg ser ikke noget problem i, at en flok vildledte tosser, forsøger at hverve medlemmer på denne kluntede måde, det er der så mange andre der gør og langt mere effektivt. DNSB er jo på ingen måde en magtfaktor, det er dårligt nok en interesseklub, skal vi ikke bare være glade for, at de få tosser gider at registrere sig selv, så er de lettere at holde øje med ! 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.