3tilføjet af

De blander sig i alt efterhånden.

Rygere må ikke ryge længere , dem der vejer for meget - gøres til et problem.
Det er nemt for super mennesker.
Noget man skulle gøre noget ved , er alt det stress.
Mange mennesker er presset på arbejdsmarkedet med for meget arbejde , og de arbejdsløse er presset - fordi de også bliver provokeret hele tiden.
Jeg er ikke tilhænger af , at man kan få kontanthjælp i flere år uden aktivering. Og kan sige , jamen det kan jo ikke betale sig at arbejde.
Nogen mennesker ( super mennesker) , vil bestemme over andre mennesker - det er jo så nemt.
Der bruges meget chikane , og det er ikke sundt for det psykiske - og kan nemt give sygedage....
tilføjet af

jamen

jeg kan kun give dig ret... det er dem som lever "perfekt" og efter en lige linie som mener de er bedre end alle andre
tilføjet af

Det kunne også være.

Det skyldes at dem der slet ikke er så perfekte som de selv mener de er....... jo, når de ikke kan blive bedre selv..... kan forsøge at gøre andre dårligere.........så mener de at de selv syner bedre !.
tilføjet af

supermennesker? du tager fejl efter min menign.

rygning og fedme er gjort til et problem, simpelthen fordi det er livsfarligt. Ligesom alkohol har været i mange år, er rygning og fedme nu en af de største problemer i Danmark og derfor er det gjort til et problem. Hvis du taler om stress sådan indenfor det nærmeste, er det på grund af krisen. De fleste arbejdsgivere har simpelthen ikke penge nok til at ansætte folk, så de der er der bliver presset fordi de er undermandet. Det med at nogle vil bestemme over os,er lidt noger fis syntes jeg. Vi har valgt en ledelse af Danmark, du og jeg har bestemt hvem der skal tage hånd om os. Så jeg syntes ikke man skal klage når de endelig prøver at hjælpe os. Staten kan jo ikke tage fat i alle problemer på en gang og sige wupti all done.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.