8tilføjet af

DBU medskyldig i Brøndbys skuffelse

DBU er efter min mening medskyldig i Brøndbys skuffende resultat mod det østrigske hold. Fodbolden i Danmark har ikke tid til at holde sommerpause. Hvorfor kan DBU ikke tilrettelægge danmarksturneringen sådan, at den starter om foråret og slutter om efteråret og helt uden sommerpause? Så ville Brøndby i går formentlig have besejret østrigerne. [!]
tilføjet af

DBU medskyldig i Brøndbys skuffelse

Bare ærgeligt, de vinder såmænd en anden kamp mod Sønder Bøvelses pensionisthold, der er slet ingen grund til at dykke i spritflasken eller pilleglasset.
Havde østrigerne tabt havde de nok begyndt at diskutere hvorvidt de skulle fjerne landets bjerge for at få store flade arealer at træne på.
tilføjet af

Ja, men der er også et andet problem

Jeg skriver det også af hensyn til os fodboldelskere. Vi vil jo gerne have fodboldunderholdning hele sommeren. Tænk på, at fodbolden i forvejen holder 3,5 måneders vinterpause. Hvorfor skal holdenes spillestyrke ødelægges med to lange pauser om året? Sverige har den rette forståelse for dette.
tilføjet af

DBU medskyldig i Brøndbys skuffelse

brøndby er bare ikke gode nok . det må være den eneste forklaring [???]
tilføjet af

De tabte jo også til Horsens.

Og Horsens spiller jo under fuldstændig samme betingelser. Det var snarere spillets tilfældigheder, der afgjorde det. Samlet 4-4 og så bliver det afgjort på den, efter min mening, tåbelige regel om flest udebanemål.
I øvrigt tror jeg nok, at spillerne ville protestere højlydt, om man tog sommerferien fra dem. En pause som i øvrigt ikke er særlig lang: Lidt over en måned. I de år, hvor der er VM eller EM slutrunder, er de jo nød til at holde inde med den hjemlige liga.
Jeg vil til gengæld give dig ret i, at kalenderturneringen var mere korrekt, da vinterpausen er betydelig længere. Den praktiserede DBU jo også i mange år fra slut i 50'erne og frem til en gang i 90'erne. Den holdes også stadig i hævd i de lokale serierækker rundt om i Danmark.
tilføjet af

Måske men til gengæld.

I starten af 1990'erne indførte man 3-point-reglen for sejr i England (af alle steder). I de følgende år fulgte andre lande trop. Men i Danmark stod man standhaftigt fast på 2 point, indtil FIFA dikterede, at alle lande skulle gøre det ens.
I den første sæson, hvor Superligaen spillede efter de nye regler, blev Brøndby danske mestre. Men var det ikke blevet lavet om, var AGF løbet med titlen. Vi kan således sige, at FIFA forærede Brøndby et mesterskab.
tilføjet af

Sagsbehandlerne skal jo have deres 6 ugers ferie

Fat det!
tilføjet af

Ja, men så må de jo...

...holde deres ferie om vinteren, hvor fodbolden alligevel ligger stille. Husk også, hvad Michael Laudrup engang sagde efter en sommerpause, da han var træner i Brøndby, hvor Brøndby havde spillet dårligt og tabt: "Brøndby har glemt at spille fodbold". Han var meget gal og frustreret. Jeres modargumenter holder ikke; det går jo udmærket i Sverige. Der er jo også fodboldpublikummet at tage hensyn til. Vi vil have dansk fodboldunderholdning hele sommeren. Det er da uholdbart, at der kun spilles fodbold 7 måneder om året.
tilføjet af

Så må de jo prioritere

Vil man have bedre fodboldkvalitet eller holde ferie!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.