1tilføjet af

Danske og svenske læger føler sig udbrændte og mobbede

De går ofte med selvmordstanker skrives der fra Sverige. Årsagen er mobning og skænderier blandt kollegaerne på Karolinska Institutet i Stockholm.
Men miljøet er de selv herre over, det er deres interne magtkampe med mobning og konkurrence indbyrdes, der giver dem problemerne. Lægernes arrogance rammer også dem selv, såvel som patienterne. Danske læger melder om tilsvarende klynkeri, også her er det selvskabte problemer, som de ikke selv kan kapere, når det rammer dem selv.
Der er etableret krisepsykologer i Danmark, der skal bearbejde deres indbyrdes lægepsykoser, når de er blevet for bløde i hovedet til, at kunne tåle at få af samme mønt som de selv giver. Mere end 62% af lægerne går til disse psykologer. Ak ja hvilken klynkeri, der nu tages op i foreningen af yngre lægers overenskomster.
tilføjet af

Danske læger skal nu kunne afskediges

Lægevagtens inkompetencer har vakt sundhedsordførernes opmærksomhed på lægernes inkompetencer.
De vil nu sikre, at de fagligt inkompetente vagtlæger afskediges. Men det er nok lettere sagt end gjort, og det vil de sande når de skal søge, at realisere afskedigelserne.
Patientforeningen klager over, at de mange læger, hvis fejl påtales af patientklage nævnet ikke som love vil blive offentligt gjort på deres web portal. Så er man lige vidt, når man ikke kan søge oplysninger på, hvilke læger der har fået påtaler grundet fejl og sjuskeri samt inkompetence.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.