31tilføjet af

Dansk presse skyld i dårlig integration!

Den danske presse er medvirkende til, at der er en dårlig integration i Danmark! Det begrunder jeg med, at alt hvad der sker af små optrin i de forskellige ghettoer i Danmark, bliver blæst op som om det er den 1. borgerkrig, der er brudt ud! Hvis man går ind og kigger på hvor mange uromagere der er i disse ghettoer så er det jo ikke flere end ca. 25 stykker der laver størstedelen af al balladen.
Jeg er ikke ude på, at undskylde de unges dårlige opførsel ,men blot ude på at gøre opmærksom på, at den måde som pressen hele tiden har fokus på disse få elementer gør også, at det måske også bliver sjovere, at lave balladen når man kan læse om det mandag morgen i avisen!
Da der er mange mennesker der blindt tror på alt hvad der står i avisen, og ikke kommer ud blant disse mennesker tror de selvfølgelig at sådan fungere disse ghettoer med masser af vold og røverier. Men sådan fungere verden bare ikke! Et sted hvor jeg er kommet, en del, er i vollsmose, som skulle være et af de hårde steder. Men jeg har aldrig nogensinde følt ubehag eller frygt for at færdes der.
Når Pia Kjærsgård og "folkepartiet" foreslår at sende den hjem som ikke kan opføre sig ordentligt. Så er det bare jeg spørger, hvornår er man dansk, hvor mange generationer skal der til før man er dansk.
tilføjet af

Propagandamaskinen kværner

Journalister er luderkarle, der elsker i flæng
Propagandamaskinen kværner. Den har prøvet det før. Den banker os møre.

Propagandamaskinen kværner og det vil den gøre længe. Så længe der er kolde hjerner, der fylder den med ord og penge.
tilføjet af

Forkert opfattelse

Jeg må desværre informere dig om at aviserne IKKE er skyld i dårlig integration.. Eksempel: Der står IKKE i aviserne at jeg har slået min mor ihjel. Forklaring: Jeg har ikke slået min bror ihjel..
Der står dog i aviserne at meget ballade stammer fra ghettoerne og skabes af fremmedglødede. Forklaring: Dokumenteret vold og ballade stempler disse mennesker. Aviserne tvinger dem ikke til at tæske fru From, og de tvinger ikke mig til at slå min mor ihjel. Nej, problemet er ikke aviserne, problemet ligger hos anden hånd.
tilføjet af

Undskyld

Jeg beklager meget at jeg skriver "bror" og ikke mor, men lad nu ikke denne morsomme forseelse værge jeres opmærksomhed fra den irettesættelse jeg tildelte jer!
tilføjet af

Suk...

Uha uha et brændende hedt emne.. enig, pressen er med til at puste liv i gløderne. De er dog blevet lidt bedre skulle jeg mene, ofte bliver der ikke nævnt at det er en person af anden etnisk oprindelse der har været med i noget "ballade", selvfølgelig alt efter hvilket medie man indhenter sin information fra. Man kan så alligevel tit læse mellem linierne at det er tilfældet alligevel, ud fra hvilken slags kriminalitet det drejer sig om. Før i tiden drejede overskriften sig bare om den nationalitet der havde begået forbrydelsen og hvis man læste hele artiklen kunne man finde ud af hvad det drejede sig om.
Pia er en dygtig kvinde, hun spinder guld pressens dårlige omtale af problemer med personer af anden etnisk oprindelse og på folks manglende lyst til at søge anden information og ændre på de fordomme de har i mod de "fremmede". Det er nemmere at beholde de holdninger man nu engang har, end at skulle til at tage stilling og lige pludselig i gang med at tænke og vurdere om ens holdning er den rigtige.
For det andet må man sige at Pia har vist mere rygrad end nogle af de andre politikkere der i øjeblikket er "på". Jeg ved godt at jeg går helt over i den anden grøft når jeg nu nævner SF, men... for år tilbage var SF et stort parti med markante holdninger, så lige pludselig, (altså over en årrække), var partiet mere end halveret, hvorfor ??, fordi de begyndte at være lidt for midt-søgende de havde mistet den gamle ånd og de før så trofaste vælgere begynde at forsvinde som dug for solen, rygrad, markante holdninge, synspunkter der er konkrete og direkte.
Hatten af for Pia, hun tør der hvor andre tier, derfor har hun støt fremgang ved hvert valg og hun vil få det igen næste år, ikke fordi hendes politik ideel for vores land eller afspejler den danske befolkning holdning, men fordi der er ikke i øjeblikket er andre partier der har nogle virkelige mærkesager som interessere den brede befolkning.
Så sent som ved valget til parlamentet.. Selvfølgelig blev vores ven fra socialdemokratiet stem ind, en valgsejr blev det vist kaldt om med rette. Jeg var så uheldig at fange den efterfølgende partileder-runde i fjernsynet av av og øv øv. I stedet for at sige noget fornuftigt andet end at takke vængerne, brugte både Fjoget og Lykketoft deres tid på at kaste skidt i hovedet på hinanden, noget med bedre valgkamp og mangel på seriøsitet og en masse andet lort, i stedet for at bare blive enige om at socialdemokratiet opstillede en tidligere statsminister og venstre opstillede blandt andre en sikkert dygtig EU-palementariker som desværre bare meget få mennesker kender her i Dk, ergo vælger mange danskere at stemme på uld-i-mund som jo egentlig gjorde det meget godt da han var statsminister, men bare måtte vrages da mange åbenbart mente at han havde siddet for længe. Da A og V har brugt deres tid på at lege børn igen og tiltalt hinanden meget fint hvorefter lort lort lort, kommer Pia så ind til sidst uden at kaste mudder på nogen og stille og roligt siger det mest fornuftige under hele parti-debatten.
Jeg har aldrig stemt DF og kommer nok heller ikke til det, men efter den aften, var det eneste sted jeg kunne finde på at sætte min kryds næste gang, ja gæt hvor...
Så med mindre der ikke sker et eller andet drastisk inden for dansk politik inden næste valg, vil jeg da jeg ikke kan stemme på DF, vægle at lade være at stemme, da jeg ikke på nogen måde kan sige at der er et parti jeg syntes er fornuftigt nok til at stemme på, satme sørgeligt.
tilføjet af

La' vær' at slå din mor ihjel

Lad da være at slå din mor ihjel. Det er en dårlig ide.
Men du skal dog være opmærksom på at det giver større pressedækning, hvis du er "af fremmed herkomst" end, hvis du etnisk dansker.
Det er vist noget, at vi godt kan li' at få at vide, at ondskab er noget udenlandsk noget.
Problemet med den journalistiske tilgang er, at det skaber en racisme og dårlig integration.
Du kan læse mere her om diskrimineringen og mobning til i dagens Danmarks journalistik og politik. --->
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=70;posting=69830
tilføjet af

hmmm

kan du godt lide at se dine egne tekster?
tilføjet af

Klik på [tilbage]

Klik på [tilbage], hvis du ikke kan li' dem.
Bare et godt råd.
tilføjet af

klogt svar

kors i r....
tilføjet af

Svenske tilstande?

Syntes du vi skal ha svenske tilstande, hvor det er forbudt at skrive om, kommentere indvandre og flygtninges adfærd?
Syntes du ikke vi som "værter" har krav på at vide hvordan de personer opføre sig, som vi har givet husly eller på anden på har inviteret til landet?
Det er kommet på tale, at man vil tvangsfjerne børn fra familier af anden etnisk herkomst, der lærer deres børn at hade Danmark.....er det mon pure opspind og skal dette blot ties ihjel?
Gennem tiden har vi haft mange gæster i DK, være sig Asiater, jøder m.m. og har ikke haft nævneværdige problemer med disse. Men muslimerne, se gennem de sidste 25 år hvordan de har formået at skabe panik og rædsel i vores land, ja i hele EU, som har været så venlig at tage dem til sig.
Det er ikke svært at blive muslimskracist. Og hvor det dog efterhånden er en latterlig kliche, at kalde det for fordomme.
tilføjet af

Du har ret...

Endelig er der en der kan indse hvormeget lort især de uanstædige medier skaber..det er især ekstra bladet og BT. Hvis disse to medier hvis leve brød er at svine andre til forsvandt vil integrations problemer langsomt forsvinde...
tilføjet af

Nej

Nej, Indvandrenes had til og manglende accept af Danmark, Vesten og civiliserede adfærd, kultur og love samt deres barbariske religion og stenalder kultur gør, at uanset hvor velmenende vi måtte være, vil de aldrig kunne integreres tilstrækkeligt.
Der er tale om massive forskelle på grundlæggende værdier og holdninger som pressen til tider pointerer korrekt, men andre gange ligger under for en politiske korrekt "berüfsverbot" der stempler al kritik af indvandrenes adfærd og holdnigner som "rascistisk" og derved standser enhver debat om emnet.
Du tager adeles fejl i din vurdering af pressen rolle, selvom den ER noget sensationalistisk i sin dækning, indrømmet. Det er jo ikke sendebudet eller beskeden der er noget galt med her.
mht. hvor mange generationer der skal gå indtil man er Dansk, så er svaret "Det afhænger". Der 4. generations indvandrer som ikke er Danske og bliver det aldrig. De skal smides ud ved først given lejlighed. Der er 2. generations Ungarer og Chilieaner og Kinesere der betragter sig selv som Dansk og har taget vores holdnginger, kultur og adfærd til sig, for godt og ondt, og de er Danske.
Det man skal spørge sig selv er ikke hvor lang tid der skal til, men hvorfor er det at visse befolkningsgrupper (muslimmer stort set) ikke kan integreres når andre befolkningsgrupper tydeligvis kan. Svaret ligger i deres kultur og ideologi (islam), uanset om du kan lide at høre det eller ej, er dette et faktum som islamiske-venskabsforening (halal-hippierne) ikke kan overse, selvom de gør det på aller bedste manér.
Man er Dansk når man føler sig Dansk og har mere eller mindre samme holdninger som vi har, f.eks. mht. ligestilling, frihed, demokrati, lov og orden, individets ret, adskillelse af kirke og stat osv.
tilføjet af

Islam er ikke en race

Dermed kan man ikke være 'muslimskracist'. Men der findes
da mange muslimske racister.
tilføjet af

Et rigtig

godt svar.
tilføjet af

Godt det kommer frem !

Jamen er det da ikke kun godt at det kommer frem .... hvor meget ballade der er i forskellige ghetto-områder❓Så kan vi andre selv ta´ vores forholdsregler, hvis vi har lyst til at bevæge os den vej .....
Lad os dog få tingene på bordet - ellers kan man jo heller ikke gøre noget ved det !!!
tilføjet af

Rigtigt og forkert

Det er både rigtigt og forkert.
muslim er ikke en race, sådan som gammeldags race-lære siger det. F.eks. er Araber, Negroid, Asiatisk, Polynesisk osv race-betegnelser.
"Muslim" betegner en tilbeder af allah og en tilhænger af islam's ideologi. Dvs. en religiø betegnelse, så som Buddhist, Animist osv.
MEN
I den Danske rascismeparagraf er det forbudt at nedgøre, diskriminere, håne, osv folk pga. race, religion, tro, seksuelle tilhørsforhold osv.
derfor kan man lovgivningsmæssigt sidestille muslim (og jøde og bøsse) med evt. rascistiske udtalelser.
Når en muslim så (ved at henholde sig til koranens påbud, islamisk praksis og historie) mener at "Ikke-troende skal dø eller blive muslimmer" eller at "Alle Jøder skal dø", så ER de muslimske rascister fordi de netop forbryder sig mod rascismeparagraffen.
Vi er ikke uenige, men jeg ville lige pointerer noget som du sikkert allerede vidste.
tilføjet af

Anders And og co

Kirke og stat er ikke adskilt i Danmark, det er det derimod i Tyrkiet.
Ligestilling , hvad mener du mere præcist med det❓Ifølge lov så er man Dansker når man oppebærer Dansk statsborgerskab , men det var måske ikke lige den ligestilling over for loven du mente.
Frihed❓Er det religionsfrihed du mener, eller skal vi lige se bort fra den frihed og gradbøje demokratiet lidt også.
Desuden bærer dine holdninger ud over din manglende indsigt tydeligvis præg af den populistiske mangelfulde
mediedækning som mange danskere desværre er ofre for.
Medieverdenen er oftest en skøge og en hysterisk kælling der forholder sig til verdenen ud fra rent liberalistiske økonomiske proberportioner :)), Så vejrdagsproblemer🙂som er for almindelige til overskrifter som ”Protestant begår dobbeltdrab" eller "To ateister bag bankkup". "2 Kristne bag falske underskrifter ved økonomisk kriminalitet ” glider ud i glemmeland for mere salgbart populistisk dækning som føde for potente kundegrundlags bekræftigende fastholdelse. Onkel Joakim og Anders And nyhedsformidling.
tilføjet af

'kæmpen for respekt'

.

Selvfølgelig er det andres skyld!!! DER er aldrig blevet skrevet om mine brødre eller fætre i aviserne, VED du hvorfor! Fordi de ikke var kriminelle.
Det dårlige omdømme drejer sig ikke om mere end en 25 stykker der laver "små optrin"! Det er ligefrem uforskammet at kalde alle de overfald, og knivstikkerier der sker for alt hvad der sker er små optrin! Fængslerne er fyldt op, og der går ca. 5000 rundt der også skal ind, men må vente til der er plads i fængslet.
Var det danskerne der udførte den samme vold og kriminalitet over for jer så var det sikkert ikke bare en 25 uromagere.
Og du snakker om respekt! Jeg er også udlænding, og jeg siger du skulle skamme dig at minimere de uhyggelige voldsepisoder i tilbyder det danske folk.

.
tilføjet af

Ikke kun

i DK pressen "pisker en stemning" op. Det fremgik vis ret klar i Dags Dato Special: De illegale - og det var ikke bare den skrevne presse - men i MEGET høj grad TV-mediet.
tilføjet af

Rip,Rap,Rup og andeby

Du kører da fuldstændigt vildt rundt i din egen rundkørsel, så svimmel du er. Jeg troede at der stod max. 5 omgange på alle rundkørslerne i Andeby.
Hvorfor tror du at vi har et kirkeministerium og at
det hedder dansk folkekirke og at den er på finansloven.
Ligestilling det indeholder også det element der hedder ligestilling for loven og for menneskerettigheder og det uanset etnisk oprindelse M/K.
Frihed til også at bestemme om man vil have en religion og være tilsluttet et trossamfund og det uanset populisme
Det er præcist det jeg mener med at du har kørt for mange omgange så du slet ikke har nogen realitets sans tilbage til at kunne skelne imellem egen mening og hvad demokrati er.
Ja , jeg har boet i Cairo i 2 år. Og i Cambodia i 8 år og finder ikke nogen næring til yderligere uddybning eller til fremmaning af noget efterfølgende menneskeligt eller religiøst had tværtimod og den hadefulde holdning til kvinder og vesten du snakker om eksisterer vist kun i din fantasi som et produkt af mediernes populistiske indoktrinering.. Lige som din
populistiske integrationssaboterende holdning til hvad der er massehysteri eller politisk korrekthed bruges til at så had til mennesker der udfører et stort og frivilligt arbejde for fremmelse af integrationen
Jeg ser aldrig følgende overskrifter i de populistiske Anders And blade. "100. generationers etnisk kristen Dansker begår voldtægt imod Grønlandsk mindreårig pige " Men måske skulle du købe et par ufarvede briller.
Hvilke vederstyggeligheder ( som er ikke eksisterende inden for andre religioner )er det du omtaler , kan du ikke prøve at præcisere hvilke vederstykkeligheder, der har observans specifikt til kun en bestemt trosretning eller livsanskuelse.
" Børneprostitution i Cambodia som nyt fænomen efter kristne udsendte FN valgobservatøreres tilstedeværelse "
Hvor blev overskriften af❓Var den for upopulistisk og for politisk ukorrekt? Tag du bare 5 omgange mere.
tilføjet af

den fødte dansker

jeg ved ikke hvad der får dig til at tro, at jeg er udlænding?
Jeg vil stadig holde fast ved at de relativt få ( du siger 5000 ) af fremmed herkomst, der laver balladen bliver fremstillet i pressen, som om, at alle der kommer syd for Tyskland er voldsmænd og tyveknægte!
tilføjet af

'kæmpen for respekt',

.

Fordi du siger ordkorekt hvad ALLE indvandrer siger derfor! Og hvor har jeg sagt at de 5000 alene var af fremmed herkomst?!
Læser du ikke nyheder, ser TV m.m. siden du kan komme med disse udsagn, og oven i købet forminske det store problem det er, for gamle som unge danskere der ikke tør gå ud efter mørkets frembrud?! Der er snart ikke en by som ikke domineres af indvandrer-bander
Jeg har selv været her i 30-år. Og forstår faktisk ikke at de kriminelle ikke får til en enkeltbillet hjem, de har ikke fortjent at være her i Danmark.
-----------------------------

Fra Berlingske Tidende mandag den 6. september 2004

Tag fat på indvandrerkriminaliteten

Bekymrende tegn på en retspolitik, der kører af sporet

Otte ud af ti mindreårige, der fremstilles i Københavns Domervagt, har udenlandsk baggrund.
Otte ud af ti. Vi taler her om unge under 18 år, der er anholdt og stillet for en dommer på grund af grov kriminalitet. Man bliver ikke fremstillet i grundlovsforhør bare for at snuppe en pose æbler i supermarkedet. Ofte vil der være tale om et tilfælde af den rå og meningsløse gadevold, der har gjort nogle kvarterer i hovedstaden til steder, man ikke skal komme efter mørkets frembrud, sådan en slags dansk svar på Harlem og Bronx.
Samtidig skal man huske, at der bag hver eneste fremstilling i dommervagten ligger menneskeskæbner. Dels forbryderens offer, dels forbryderen selv; et ungt menneske, der ud over en socialt belastet baggrund nu også skal leve videre med en plet på straffeattesten.
Det er jo ikke, fordi der ikke er gjort noget. Både gulerod og stok har været anvendt. Der er gennemført projekter og givet tilbud, og fædregrupper og andre frivillige har gjort en indsats. I den anden ende har politikerne svunget stokken og gennemført voldspakker, øget straffen for vold og kortet af på ventetiden fra pågribelse til dom, og fra dom til afsoning. Ud fra en betragtning om, at hurtig afregning øger straffens præventive effekt.
Men det hjælper tilsyneladende ikke noget som helst. Der sker ikke en pind; antallet af voldsforbrydelser er ganske konstant og uforandret, og invandrernes andel af kriminaliteten ligger fortsat højt.
Samtidig viser nye tal, at en hel del voldssager ikke kommer for retten i løbet af de 30 dage, som er den politisk fastsatte frist.
Når det gælder tiden efter domsafsigelse, så kommer dømte voldsforbrydere ganske vist ind at afsone inden udløbet af 30 dage, som de skal, men til gengæld vokser ventelisterne for andre dømte. Selv om der er bygget hundreder af nye fængselsceller.
Man får mere og mere indtrykket af en retspolitik, der er ved at løbe af sporet, trods god vilje og betydelig indsats fra regering og folketing.
Som altid er eksperter og myndigheder uenige om, hvad der skal gøres. Nogle vil styrke de sociale myndigheders rolle, andre vil se på længden og arten af straffene.
Men udviklingen skal vendes nu. Derfor bør regeringen samle nogle af de uenige eksperter og bede dem udarbejde en handlingsplan. Lad os få en samlet plan for, hvordan vi får nedbragt indvandrernes kriminalitet. Voldspakker og fængselsceller er nødvendige, men kan ikke stå alene, og indsatsen bør koordineres. Citat slut:
------------------------------
Citat:
Offentliggjort 25. august 2004 03:00
Flere unge indvandrere begår kriminalitet
Af JESPER STEIN
Unge indvandrere udgør en stadig større gruppe af de kriminelle unge. Volden stiger generelt i København.
De er unge, de har indvandrerbaggrund, de går med kniv, og de tøver ikke med at bruge den. Og som aldrig før dominerer de det københavnske kriminalitetsbillede, mens deres jævnaldrende med dansk baggrund bliver mere og mere lovlydige.
»Det ser simpelthen meget skidt og alarmerende ud. Vi har kendt tendensen gennem længere tid, men det går altså den gale vej,« siger chefkriminalinspektør Per Larsen fra Københavns Politi.
Det er nye tal fra Københavns Dommervagt, der får Per Larsen til at være pessimist. I årets første syv måneder blev der fremstillet 63 unge i dommervagten. 53 af dem havde udenlandsk baggrund, mens kun 10 var danske. Det er det højeste antal unge med udenlandsk herkomst i de seneste fem år og samtidig det laveste antal danske. De unge, der bliver fremstillet i dommervagten, har begået alvorligere forbrydelser end butiks- og cykeltyveri. Ifølge Per Larsen er det for de unge med anden etnisk herkomst typisk vold og røverier, der har bragt dem i dommervagten - og meget ofte i forbindelse med brug af kniv.
»Vi er tilbage til tilstanden omkring år 2000, hvor problemet var meget stort. Tilstedeværelsen af unge bander med indvandrerbaggrund er blevet meget mere markant. Det drejer sig ikke bare om Nørrebro og Indre By i nattetimerne i weekenden, men om alle steder, hvor der færdes mange mennesker, og her sidder knivene altså meget løst hos de unge med anden etnisk baggrund,« siger Per Larsen. Citat slut

.
tilføjet af

Ang. dit hysteriske indlæg

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=201438
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=264011
Mere er der vist ikke at sige om den sag, eller mener du at det er synd for den stakkels muslim at "pressen kører hetz på ham" ?
Det er folk som dig der er med til at afspore enhver anstændig debat om islam pga. din leflen for venstrepopulisme og faldenpåknæ for disse barbariske holdninger....eller er du måske enig i mufti'en, der IKKE er en enlig svale blandt muslimmer men representerer hovedstrømningen ift. islams syn på kvinder.
tilføjet af

Andebyposten

Dit indslag bekræftiger blot min mening ang.populisme og virkelighedsforvrængning og fortrængning.
Og jeg vil ikke ofre så meget som 2 min af min tid på at læse noget som helst fra ekstrabladet (andebyposten) det afstår jeg principielt fra.Uanset hvor populistisk det måtte være og uanset om populismen tilfalder Imamer,de royale m.fl.
Jeg tager stærkt afstand fra den pågældende såkaldte
Imams synspunkter men det er ikke på foranledning af andebypostens populistiske overskrifter.
Spørgsmål : Er den pågældende Imam den ansvarlige for overgrebene ( voldtægterne ) eller er udøverne ansvarlige for Imamen. Eller ligger ansvaret hos koranen
eller et helt andet sted.
Og endelig sluttelig så har du ikke monopol på hvad der er anstændig debat og hvad der er vildledning eller vejledning og hvilke nyhedsformidlinger jeg skal erfares heldigvis . ( og stat og dansk folkekirke er stadig ikke adskilt ).
tilføjet af

Det er stadig hysteri

Bemærk venligst at der er en link til Danmarks radio der bringer samme historie.
Jeg har ikke patent på ordentlig debat, men du kommer ikke engang tæt på med dine hysteriske og ustøttet udtalelser der udbasunere din ekstrem uvidenhed til alle.
Ansvaret for voldtægterne ligger hos udøverne, men opildningen og den grundlæggende holdning til kvinder og ikke-troende ligger hos islam. Mufti'en (ikke imamen, som du ville vide hvis du gad læse artiklen) er ikke forkert på den, ifb. islams forskrifter. De bærer deres del af den moralske ansvar for den sygelige holdning som de danske muslimmer har til kvinder.
Aner du nogetsomhelst om islam eller har du fået din meget mangelfuld viden fra SFs partiprogram ?
tilføjet af

muffedisser og imanisser

Dit indslag er generaliserende populistisk fordummende
og så kan du forøvrigt kalde mig hvad som helst du vil det rokker bare ikke en tøddel ved kensgerningerne
1. Stat og kirke er ikke adskilt
2. Aviser er populistiske skøger
3. min viden er ikke hentet fra noget partiprogram
Iøvrigt kan man læse i metroxpress d.d at selvsamme muffedisse udtaler at han er blevet misforstået og manipuleret med og det han mener er at alle kvinder
skal respekteres uanset hvilken religion de har og uanset om de bærer tørklæde eller ej og at det er en misforståelse at han skulle have sagt som ref. Men det er der jo ikke så meget salg i for ikke gratis aviser :)
mon vi så skal omdefinere hvem det er der er hysterisk.
selvhenter ! Jeg er forøvrigt fuldstændig ligeglad med om han er muffedisse eller imanisse eller julenisse eller andet vatpisse ,jeg har ingen ( lige som mange andre )autoritetstro uanset .
Ifølge dine udtaelser må således Pia Kærsgård og Mogens C så bære det moralske ansvar for den syge holdning som danskere har til muslimer. ( klaphat og frikkedelle snak )
tilføjet af

Så må dit vel være små hysteriske opstød

Din evne til at ignore fakta, kendsgerninger og viden forbløffer mig. Jeg må desværre indse at du har ikke besidder nogen viden der er relevant for denne debat overhovedet og må tolke dine indlæg for enten bevidst forsøg på at sabotere debatten eller et tragisk eksempel på en person der har hjerne nok til at ramme et tastatur men ikke nok til at benytte en tilnærmelsesvis rationel tankegang.
Dine udtalelser ang. muftien's rang og betydning samt dine henvisning til gratis avisernes historie om hans meget suspekte 180 graders drejning beviser dette. Og tilmed på trods af din tilsynladende modstand mod avisernes artikler..eller er det kun de artikler som du ikke er enig i eller ikke forstår du er modstander af ?
Man kan ikke tvinge folk til at tænke, så må du vel fortsat svælge din selvvalgt uvidenhed.
Danskernes holdninger til muslimmerne skyldes muslimmernes eget adfærd og ideologi, og ikke Pia K. eller Mogens C.
Muftien's udtalelser ang. kvinder er i overenstemmelse med koranen og islam, et faktum du ville vide hvis du gad sætte dig ind i et stof istedet for hysterisk at komme md ubegrundet og usaglige indlæg.
tilføjet af

så er den der igen, ikke ?

du referere til en hel del artikler i diverse medier, og så mener du at håneretten er på din side, fordi du bliver bekræftiget i at din angst er berettet.
Når nu Så mange danskere har denne angst for at møde muslimer, hvor skal de så lære hvordan man opfører sig i Danmark?
Læse det i en bog? Af Pia Kjærsgaard måske? Vi er selv en hel del skyld i den måde disse unge behandler os på!
tilføjet af

'Elven'

.

Det er den sædvanlige undskyldning de kommer med. Der var ikke noget der kunne misforstås, og det er rigtigt hvad der er skrevet! Der var en længere samtale om emnet som alle 4 deltagere i "Tal med Gud", kom med kommentarer til, det var ikke til at misforstå!
Og det er også almen viden at piger/kvinder der bærer hijab er rene.
ALLE kvinder er ifølge Imamer Muftier m.fl. selv skyldige med eller uden hijab i hvis de bliver voldtaget. En ung muslimsk pige som jeg kender fortalte mig, at en af hendes veninder (en muslimsk pige-af en muslimsk mand)var blevet voldtaget, det var der en af de andre veninder der gerne ville debattere på en af de muslimske hjemmesider!
Hun skrev et indlæg om sagen, men den blev øjeblikkelig taget ned. Det kunne hun ikke forstå den var blevet, så hun spurgte hvorfor den var fjernet, og fik det svar at den slags grimme ting er ikke noget man spreder rundt.
Noget tyder på du har samme mening?!

''''''''''''''''''''''''''''''''''
Se dette!
Mor dræber voldtaget dattet for at redde "ære"
ABU QASH, West Bank
Rofayda Qaoud nægtede at begå selvmord, efter at være blevet voldtaget og gjort gravid af hendes brødre - selv efter hendes mor gav sin 17-årige datter et barberblad så hun selv kunne skære pulsårerne over.
Så Amira Abu Hanhan Qaoud gjorde hvad hun mener enhver god palæstinensisk mor/far ville gøre: redde familiens "ære" ved mord.
Bevæbnet med en plasticpose, barberblad og en trækæp, gik moderen ind i sin sovende datters værelse d. 27. januar. "I nat skal du dø, Rofayda", fortalte hun datteren før hun viklede plastikposen rundt om pigens hoved.
Derefter skar moderen datterens pulsårer i håndleddet over, mens hun ignorede datterens tryglende "Nej, mor, nej!".
Efter datteren blev "slap" slog moderen pigen i hovedet med trækæppen.
Det tog 20 minutter at dræbe hendes sjette-fødte barn, fortæller moderen, "Hun dræbte mig før jeg dræbte hende", siger den 43-årige mor til 9. "Jeg var nødt til beskytte mine børn. Dette var den eneste måde jeg kunne redde min families ære".

''''''''''''''''''''''''
Citat:
Der er flere grunde til, at æresdrab finder sted. F.eks. kan det være, at pigen nægter at deltage i et arrangeret ægteskab, HUN KAN MODSÆTTE SIG AT OPFYLDE de ISLAMISKE REGLER FOR BEKLÆDNING, eller hun kan have haft kontakt med mænd, der ikke tilhører hendes familie.
/ritzau/
I Danmark 500-600 piger søger hjælp mod tvangsægteskaber om året. Mange piger må leve på ukendte adresser i skjul for familien.
I Norge på 2 måneder bad 600 piger om hjælp.*

''''''''''''''''''''
.
tilføjet af

'kæmpen for respekt'

.

Det med hånretten er jeg vokset fra for mange år siden! Jeg mener bare at hvis du mener, at man ikke kan stole på Dommervagten, domsafsigelser retssager og chefkriminalinspektør Per Larsen fra Københavns Politi.
Er det så dig vi i stedet skal regne med?
Nå men jeg vil meget gerne høre hvad din teori er om danskernes skyld i kriminaliteten!

.
tilføjet af

du er en dårlig dansker

jeg skal jeg nok forsøge at anskueliggøre vores skyld!
Det er dig og din slags der gør, at Danmark er et Land fyldt med overfald og berigelseskriminalitet!
I yder ikke noget for det danske samfund! I er bare en flok nasserøve alle sammen!
I yngler som kaniner!
I skulle smides ud af en flyver uden faldskærm!
Ishøj = Pakistan dù Nord
Der findes ikke en kiosk uden at der står en perker bag disken!
Dette er bare få udsagn, som er blevet sagt eller skrevet af både politikere og andre i vores samfund.
Det er ikke lige just noget der animere nogen til at søge kontakt med os!!!!
Og det er detsværre en holdning jeg ofte støder på ved forskellige lejligheder.
Denne negative fremtoning avler negativ respons. Lige såvel som positiv tone og fremtoning avler positiv respons
tilføjet af

så hjælp dog i stedet

Nu remser du nogle æresdrab op, som der også sker her i danmark. problemmet er bare at de mennesker ikke er helt bekendt med den danske kultur som vi heller ikke er bekendt med de kulturer dernede. Jeg ved godt at du har været i nogle af disse lande,Det har jeg så også været, du lærte måske så bare ikke så meget af det! Du er gået ind med vores kulturs indgangsvinkel til hvordan det "skal" være.Men sådan fungere det bare ikke!
alle i den vestlige ved det er meget sundhedsfarligt at ryge og alligevel er der mange der ryger. Men ved hjælp af oplysning og tilbud med hjælp til at holde op med at ryge er der stadigt færre og færre der ryger!
Min pointe her er at vi kan være nok så forargede og lovgive men det får ikke alle til at holde op med at ryge.
Ligesom disse, for os, makabre drab heller ikke vil holde op fordi der er nogen der siger det må man ikke.
der skal oplysning og forklaring til for at fortælle hvorfor det er forkert!
hvis det pludseligt blev dikteret at det rigtige er at spise engelsk bøf med gaffel og ske , vil du nok protestere og spise med kniv og gaffel for det har du lært hjemme.
så oplysning og forklaring og ikke mindst respekt MEN ikke altid accept.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.