17tilføjet af

Dansk pige så grædende på skolefest

Jeg så en grædende pige på 13 år der ikke måtte tage med til en skolefest. Fordi hendes forældre ikke ville have hun tog ecstasy og andre stoffer.
Hvor er det synd for hende, at hun ikke må tage stoffer i en alder af 13 år, når nu alle de andre danske børn må. Jeg kan stadig ikke få synet af nethinden. Det viser bare at nogle forældre ikke VIL integrere deres børn i den ungdomskultur vi har i Danmark.
tilføjet af

Hurra

For en Griner,stakkels pige.
tilføjet af

Mod dine egne...?

Ser du, lille naive fjols.. Du har ret i at disse danske forældre ikke ville lade den 13 årige pige komme med til denne ecstasyfest. Fodi de vidste det er forkert! Så langt er muslimerne ikke kommet endnu! De fatter ikke hvad de gør ved deres børn, de gør alt i familiens ære, og "allahs" navn! Forældrene til den opdigtede danske pige holder hende væk fra denne fest, da det er bedst for hende selv. Mener du det samme om muslimske forældre? I sommers så jeg i reginal-tv følgende: Et filmhold var taget til Gellerup en ganske almindelig aften. (Og nej, de havde nok ikke lejet samtlige beboere som statister). Klokken var halv otte en dansk sommeraften. De muslimske drenge var ude og spille fodbold, eller rendte rundt som det nu passede dem i nabolaget. Hvor var pigerne? Det undrede reporterne sig også over. De sad skam inde bag gardinerne og kiggede ud. For de måtte ikke komme ud, sådan er det at være muslimsk pige. De bliver strengt opdraget til at være underdanige. Hvis tørklæder f.eks. er en del af det at være en god muslim, hvorfor bærer i så fald kun kvinderne tørklæde? Osv....!
tilføjet af

Du er en bitter gammel kælling

der ikke har råd til at bo andre steder end i Gjelleup-parken.
Hvis nu du havde taget dig sammen, og fået dig et ordentligt job, så havde du råd til at bo i et pænt parcelhus ligesom os andre.
Men det er tydeligt du er en taber der er bitter fordi du nu må bo i Gjelleup-parken, med de problemer det medfører. Men man ligger som man selv har redt.
Lad være med at lade din bitterhed gå ud over os andre der har taget os lidt mere sammen end dig. Din sure sæk hahaha.
tilføjet af

hvor dum kan man være

fat dog ironien, røvhoved
tilføjet af

Det er tydeligt...

at flere af de personer, der har skrevet indlæg om muslimer/Islam både her og andre steder på Sol-debatten ikke har nogen idé om, hvad der er religion, hvad der er kultur og hvad der er SIMPLE fordomme.
Uvidenhed og fordomme fører til racisme, had og vold - IKKE til integration!!!
Lige her til sidst: jeg kan godt lide det første indlæg her, hvor skribenten har brugt en dansk pige som eksempel - det burde være med til at sætte ting lidt i perspektiv.
tilføjet af

Ja, svært at se.. Hmm..

(Ja, ironien var også let at overse, he he)!
Citat: "Uvidenhed og fordomme fører til racisme, had og vold - IKKE til integration!!! "
Og du skriver at du godt kan lide at der bruges en dansk pige som eksepmel? Ja, hurra hurra!
Jeg bor ikke i Gellerupparken. Men ved hvordan det er derude. Jeg er træt af de kriminelle indvandrerdrenge, og træt af at de muslimske piger bliver holdt nede på den måde. Man ser dem i tv forsvare deres tørklæder, og ser dem sige at de selv vælger. Hvad tror I der sker, hvis de ikke stædigt insisterer på, at det er sådan det forholder sig? Så er der ikke ro på hjemefronten, og stakkels piger skulle jeg hilse og sige! Jeg har skam talt med nogle af disse piger. Og jeg ved ikke lige ang. den med skøjtebanen. Men jeg har set voksne muslimske kvinder græde, fordi de ikke kunne more sig og være frie. Opførede de sig så frit som deres brødre, bleve de forkasetet af familien. Men man skulle måske prøve at tage ned til skøtjebanen, og se hvor mange små muslimske piger der gladeligt skøjter omkring!
tilføjet af

der er ingen tvivl om....

at nogle muslimske piger lider meget under deres fædres og brødres måde at behandle dem på - man skal bare huske at skille ting ad.
For muslimer fylder religionen en stor del af deres liv - langt større end for os kristne. Desuden er deres kultur MEGET anderledes end vores. Muslimers kvindesyn er kulturelt betinget - det er ikke Islam som religion, der opfordrer til at undertrykke og mishandle kvinderne - det er baseret på de love og regler, der har været gældende i generationer mellem de forskellige "stamme-samfund"/landsbyer som nogle muslimer opvokset i.
Hvis man følger med i krigen i Afghanistan og i Irak, så vil man også vide, at jo længere man fjerner sig fra de moderne storbyer i de to lande, jo mere indædt og fanatisk bliver modstanden overfor amerikanerene, englænderne, danskerne etc. Her er det ekstremistiske grupper, der har magten og som opildner til had mod USA og vesten i øvrigt.
Det med krigen er bare et eksempel. Egentlig ville jeg bare frem til, at muslimers kultur og religion er to forskellige ting. Problemerne opstår først for alvor, når folk bliver fanatikere og går til ekstremer - det er uanset om vi snakker krig, kvindesyn, børneopdragelse etc.
Her i DK er der godt nok nogle muslimer, der ikke kan fungere i overensstemmelse med os andre - hvilket ødelægger en masse for de muslimer og andre befolkningsgrupper, der gerne vil integrere sig i vores land.
Det jeg opponerer imod er, at mange mennesker har vældig travlt med at være fordømmende og racistiske i deres udtalelser om muslimer og Islam, og det de baserer deres udtalelser er langt hen af vejen FORDOMME - hvilket er meget lidt konstruktivt!
Jeg skrev, at jeg synes, det var ok, at skribenten brugte en dansk pige i sit eksempel - hvorfor er det altid muslimerne, der skal stå for skud. Der er da masser af danskere, der udviser en adfærd i forskellige sammenhænge, som jeg personligt synes er MINDST ligeså slemt som nogle af de ting muslimer udsætter hinanden for.
tilføjet af

Wakie wakie...!

Jeg er fuldstændig ligeglad med, om det er kulturelt betinget, eller om det er Islam. Religion står ikke hævet over noget som helst. Religion, er ren og skær menneskeskabt.
Jeg er træt af behagesyge danskere, der har så travlt med at tilpasse sine meninger efter folk der er ligeglade med alt hvad der er dansk.
"Husk på dit og husk på dat". Intet dansk udøvet, hverken religion eller kultur er så led som Islam, og muslimernes tradition og tro!
tilføjet af

du har lov....

til at basere dit syn på "fremmede" og på verden i øvrigt på fordomme og uvidenhed, hvis du får noget ud af det.
Jeg er ikke behagesyg, men jeg har et åbent sind. Hvis jeg blev nødt til at flygte til et andet land med min datter, så ville jeg da ønske, at befolkningen i det pågældende land tog godt imod os.
Man kan ikke bebrejde folk, der selv har dårlige erfaringer med muslimer, at de er fjendtligt indstillede i et eller andet omfang. Jeg synes bare ikke, det er ok at skære alle over en kam, og det vil jeg til en hver tid holde fast i.
Desuden - du siger, at intet af det danskere gør er nær så slemt som det muslimer kan finde på.... hvad så med alt det onde der findes blandt vores egne landsmænd? Pædofili, vold, drab, misbrug med deraf følgende konsekvenser etc. Jeg synes da, der er rigeligt at tage fat på i vores egne rækker....
Og så lige her til sidst: hvem er det lige der præcis kan definere, hvad det vil sige at være dansk? Jeg vil meget gerne høre din definition...
tilføjet af

Gøg og Gokke

"kultur og religion er to forskellige ting."
AHA! tænke-tænke-tænke... Hmmm... øhee... NEJ!
HVAD GIK DER LIGE GALT HER?
tilføjet af

jeg mener....

det er nødvendigt at vide, hvad der er religiøst betinget og hvad der er kulturelt betinget, hvis man skal føre en seriøs debat om Islam.
tilføjet af

send dem hjem...

... så kan vi bruge tiden og pengene til andre ting
tilføjet af

det er så....

én af de standard-bemærkninger der altid falder i debatten om muslimer og andre udlændinge - hvis man ikke lige kan bidrage med andet, så kan man jo altid sige, at de burde blive sendt hjem.....
tilføjet af

Lalleglade humanister!

Er det ikke bare morsomt, at du som de andre lalleglade pladder humaniser, bruger vendinger som fordomme og uvidenhed, når snakken falder på muslimer. Hvis nogen ikke sympatisere med muslimer og muslimelskere, så har de fordomme er racist eller det som er værre. Hvorfor forholder det sig mon sådan? Ville du nogensinde søge asyl i Iran eller andet ekstremistisk land, et land som du ikke kan identificere dig med? Nej vel, hvorfor kom, kommer disse så til Danmark, hvorfor har de ikke fundet et land som ligge tættere på deres tro m.m.?
Og nu vi snakker uvidenhed :o) så er muslimer stærkt repræsenteret i de kriminelle statistikker og her snakker vi ikke om fartovertrædelser.
Muslimer høre ikke hjemme i et kristent land, det kommer aldrig til at gå i længden, de kan og vil ikke indordne sig og de få som kan.....ja hvor der handles.... :o)
tilføjet af

jeg vil hellere....

karakteriseres som "lalleglad humanist" end som "hadefuld racist", hvis det endelig kom der til.
Jeg ved meget om Islam og muslimers kultur, fordi jeg er religionslærer, så jeg føler egentlig, at jeg vidensmæssigt er ret velfunderet.
Er du klar over, at der i fx Afghanistan og Irak etc. bor mange mennesker, der bekender sig til den kristne tro, men som i samtidig har mange af de samme værdier og traditioner som muslimerne? Nogle steder giver det problemer, men i mange tilfælde kan kristne og muslimer altså godt finde ud af at leve fredeligt sammen dernede.
Det tyder på, at det mere er vores kulturelle værdier og traditioner herhjemme, der kan være svære at forene med muslimernes kulturelle værdier og traditioner.
Islam og Kristendom er IKKE to uforenelige størrelser, hvis man ser på sagen udelukkende fra et religiøst synspunkt.
tilføjet af

du må jo være syg i hovedet

Hvor pokker vil du hen med sådan et indlæg?
Det er under alle omstændigheder så langt ude på overdrevet at det ikke længere er saglig debat!
Føj for pokker da.
Så kan mige så godt tilføje, at lille kristne Hans-Jørgen grædende så til da muslimske ekstremister skulle henrette en fæl amerikansk turist og som ikke måtte være med for sin mor!
Hvad kan man bruge det til?????????????????
Halvhjerne!!
tilføjet af

Jada

Hold da kæft - Du har en fed ironi og præcis den samme humor som jeg, men jeg er vildt enig med dig. Hvornår fanden vågner vi op som forældre og giver de unger nogle grænser. Bare bliv ved - Klø på - jeg skal nok gå med.
hilsen Flemming...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.