5tilføjet af

Danmarks dejlige mænd :o)

Midt i alle disse sure opstød vil jeg lige lufte en glad bemærkning:
Hvor er der mange søde, dejlige mænd, der tænker på andet end sex, og som er fornuftige og søde at snakke med. Og nej, det er ikke bøsser jeg tænker på, men alle de dejlige fyre rundt om i det ganske land, der tør vise deres følelser og tør stå ved at kvinder er værdifulde og uundværlige for at få deres verden til at fungere.
De der tør stå ved at de først bliver "en rigtig mand" når de har en kvinde at være det overfor.
tilføjet af

Sikke...

...et sødt og rigtigt brev. Nogle gange er debatterne nok lidt mere outrerede end virkeligheden. Man får nogle gange indtryk af, at folk kun mødes for at dyrke pervers sex - selvom de egentlig hader hinanden )-;
Du har helt ret i din fremstillingen. Blandt andet synes jeg det var meget rammende, det du skrev om, at man bliver en mand ved at være det over for en kvinde. (Selvom man nok også helst skal kunne være alene først for at få det fulde udbytte...)
Jeg kan kun sige "i lige måde" med modsat fortegn. Jeg synes også, langt de fleste kvinder er rare og behagelige - og dem, der ikke er det, kan man jo bare undgå (-;
Men de fleste er en fornøjelse - særligt selvfølgelig dem, der har lidt livserfaring og varme (-;
mvh
tilføjet af

Ikke helt rigtigt.

Hej.
Først hvad mener du med "en rigtig mand" ???.
Mener du at det er en kvinde der skaber "en rigtig mand" hvem skaber så "en rigtig kvinde"
Hvis du mener at man skal have en kvinde for "at være en rigtig mand" så er du vist løber lidt af sporet, lige som det ikke kræver en mand for "at være en rigtig kvinde".
Nej du, mom ikke man skal være ligestillede parter, for at hinandens rigtige mennesker.
Men du har evig ret, er der noget skønnere end at være sammen med den man elsker, følelsen af at være en "tosomhed", det er det bedste, at der så sommer sex med i forholdet, det er nu engang naturens gang, så undervuder ikke det, det er jo det der besejler et ægte forhold.
Så helt enkelt, så lær først at respektere og elske dig selv, så er du "et rigtigt menneske", når man så to, så skaber man hinanden, ellers dominerer man sin partner.
Så kære "SweetDreams", tag solbrillerne af og du vil opleve en verden fuld søde dejlige mænd, der ikke er bange for at vise deres følelser, hvis de bare får lejlighed til det.
Men ellers tak for et anderledes indlæg.
Hilsen fra Grubleren.
tilføjet af

Ligestillede parter

>> Hvis du mener at man skal have en kvinde for "at være en rigtig mand" så er du vist løber lidt af sporet, lige som det ikke kræver en mand for "at være en rigtig kvinde". <<
Der er vi så lidt uenige... Jeg mener OGSÅ det kræver en mand før en kvinde bliver "rigtig" kvinde. Ikke at kvinder SKABER den rigtige mand (eller omvendt), men at man sammen skaber et "rum" hvor der er plads til at være "mand" og "kvinde" for hinanden.
Og her mener jeg faktisk det er helt på sin plads at tale om at der ER noget der hedder kønsroller, de har bare ændret sig med tiden. Så ligestillig, jamen selvfølgelig skal der være det, eller rettere der skal være ligeret. For uanset hvordan man vender og drejer den, så ER mænd og kvinder ikke ens.
EN RIGTIG MAND... Ja, det har altså hverken noget med motorcykler eller bodegamuskler at gøre... ;-)
"Et rigtigt menneske" behøver man ganske rigtigt ikke at være to for at være...
Og det skal IKKE forstås som at man ikke er mand eller kvinde fordi man er single :-)
tilføjet af

Hæhæ

Kære Søde rare Sweetdreams.
Lidt naivt indlæg.....kønsrollerne har ikke ændret sig....kun kvinderne har ændret sig.
Alle mænd er i bund og grund stadig dinosauer indvendig og ønsker ingen ændring. Mænd har det bedst når de bliver vartet op og får sex på kommando.
tilføjet af

Seriøst indlæg!

Det var sandelig et utrolig seriøst indlæg!
Bare fordi du i bund og grund er som din beskrivelse siger; "en dinosaur", så gælder det absolut ikke alle mænd.
Jeg deler helt sikkert Sweetdreams' opfattelse og erfaringer; tit er man ikke i stand til at have et dybt forhold baseret på samtale med en fornuftig partner, og det gælder altså helt absolut også den modsatte vej!
Er det ikke snart på tide at høre lidt positivt fra dig "Soulmate"?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.