2tilføjet af

Dagpenge og løntilskud

Jeg er en af de her forfærdelige dovne ledige som bare skulle have et los i røven og ud at dele aviser ud for 25 kroner i timen.
Nå men sagen er den at jeg naturligvis helst vil have job inden for mit fag. Men det har vist sig svært pga. stor arbejdsløshed inden for branchen. Men jeg har været til nogle få samtaler og sidste gang var jeg ligeved og næsten, så jeg tror på at det vil lykkes på et tidspunkt.
Men der skal også smør på brødet så derfor har jeg meldt mig ind i et vikarbureau hvor jeg kan arbejde uden at være i fastansættelse. Det giver mig den fordel at jeg stadig er tilmeldt AF og derfor vil kunne søge job med løntilskud, hvilket er en stor fordel.
Mit spørgsmål er:
Hvad sker der hvis jeg f.eks. arbejder over de 37 timer som dagpengene svarer til. Vil disse overarbejdstimer blive modregnet hvis der en periode ikke er noget at lave som vikar?
Hvor meget er det maksimale der kan ydes i løntilskud til en privat virksomhed?
Håber på gode seriøse svar fra folk der har forstand på emnet og evt. prøvet at være i systemet selv.
NB. Hadske og useriøse svar vil blive ignoreret herfra, så brug hellere krudtet på noget andet hvis du sidder med de tanker.
tilføjet af

dagpenge

Jeg vil bare sige at du skal da spørge din a-kasse - de ved det. Så jeg håber du er medlem! Mange har hjemmesider hvor medlemmerne kan sende spørgsmål til.
tilføjet af

mener det forholder sig sådan...

Ja, desværre kan det ikke betale sig at tage overarbejde, hvis man får supplerende dagpenge - de timer du bruger over 37 timer, bliver trukket ugen efter - så arbejde er endnu en gang spild af tid (genialt system hr. Claus Hjort...)
En privat virksomhed kan vist få noget der hedder tilskud på omkring 52 kr/timen ca. svarende til dagpenge satsen (omregnet) resten af lønnen skal virksomheden selv betale.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.