12tilføjet af

DØDSSTRAF...!

Hmm lad mig sige det sådan... Nu er der SÅ mange debatter om alt muligt.... Men hvad med dødstraf...?!
Ville bare starte en debat om dødsstraf...
Såå starter med at sige: dødsstraf fører ikke til en skid....
tilføjet af

Dødsstraf nej tak

God ide at starte en debat om dødsstraf...! Personligt sys jeg ikke at dødsstraf fører til noget...! Synea også det må være trælst for dem, som faktisk er uskyldige, men bliver dømt til døden...! Når man finder ud af at de er uskyldige, så er der jo ingen måde man kan erstatte på... Personen er jo dræbt...! Hvad synes i om dødsstraf..?
tilføjet af

Dødsstraf er ok for Terrorister

For de musklimske Terroristsvin burde der være dødsstraf. For alle andre, NEJ - desværre har vi mange Osame-fjolser her i landet. Jeg håber sgu at de bliver fundet og skudt hele banden.
Kasper
tilføjet af

Plat og racistisk!

Jeg syntes det er et skræmmende og latterligt indslag du er kommet med. For mig lyder det til at du er racistisk, og mener at alle indvandrere og flygtninge er terorrister. Det kan da næsten ikke være mere forkert! Desuden mener jeg ikke man kan legalisere mord, bare fordi en regering gør det. Det er også utroligt dobbeltmoralsk at straffe mordere med mord. Hvis man har dræbt nogen, er man tydeligvis psykisk syg, og har brug for behandling.
tilføjet af

Psykisk syge ?

hmmm. tror nu ikke alle mordere er psykisk syge.
Dødsstraf: lige nu er jeg imod, da der kan ske fejl - men hvis en eller anden idiot begik overgreb mod et af mine børn er jeg bange for, at jeg ville ændre holdning.
Efter min mening er der et godt alternativ til dødsstraf, nemlig at dommen "fængsel for livstid" levede op til sit navn.
tilføjet af

Døds straf

dødsstraf er godt. hvis en morder blivet henrettet, redder det andre mennesker altså de næste ofre.
tilføjet af

Kasper ret cirka

JA kasper terrorister skal dø, da de myrder dræber uskyldige,
tilføjet af

Husker i Lundin

Han havde fået livstid i USA for at have slået sin mor ihjel? Men her i Danmark vidste vi meget bedre. Eftersom han havde afsonet 16år, så slap vi ham løs efter udleveringen. Dette medførte at en mor og hendes 2 børn blev slået ihjel.
Jeg tror, at der er mennesker, vi bedre er foruden. Fængselophold koster samfundet penge, og risikoen, for at han/hun bliver lukket ud i utide, er for stor.
Selvfølgelig vil det medføre, at også uskyldige af og til blive dømt, men summa sumarum tror jeg, at det vil redde menneskeliv.
tilføjet af

Anna Lindhs morder

har lige fået omstødt sin livstidsdom, fordi de mener, han er psykisk syg??? I stedet får han så en behandlingsdom, der reelt betyder, at han kan blive sluppet ud om to år, hvis han kan få overbevist en naiv læge om, at han skam er blevet heeelt rask??? Hvad siger det så om slaphed i retssystemet? (godt nok det svenske, men alligevel?)
Ved ikke lige, hvor jeg står mht. dødsstraf, er både for og imod, hvis man ellers kan være begge dele, men ja, livstids fængsel bør også være for livstid, og ikke de sølle 16 år, det nogle gange betyder herhjemme...ville ønske, man kunne komme ind i hovedet på de dommere, der ikke udnytter strafferammen fuldt ud, for hvad i alverden foregår der i deres hjerner, når de dømmer så slapt?
Og hvordan kan "psykisk syg" være en begrundelse for at undgå straf i et fængsel? Er man ikke psykisk syg eller unormal i de fleste tilfælde alligevel, hvis man kan finde på at myrde og voldtage (især børn)? Fatter ikke retsvæsenets tankegang, når de afgør skyld og udmåler straffe, gør i???
D.
tilføjet af

Indfør dødsstraf

Det ville sku da være rart at få dødsstraf i danmark.
Mordere,pædofile,farlige forbrydere,skulle henrettes med en kugle i skalden.Hvorfor samle på disse svin,det er jo bare spild af tid.Udvis alle forbrydere og kriminale af danmark,uagtet at der i deres hjemland er lig med døden.
Danmark er for blødsøden over for disse folk,næ,lige for lige,tand for tand,færdig.
tilføjet af

ENIG MED ANONNYM

danmark er sku så fucking slapt.
Dødsstraf hmm, i nogle tilfælde ja. Hvis en person
1) myrder en anden udengrund ( DØDSSTRAF ) for at forhindre at personen myrder flere. sikkerhedsmæssigt.
2) en person som myrder en anden ligesom jeg skrev i 1) HVIS DA familie eller ven til den myrdede, slår morderen ihjel. DA SKAL Familie ven IKKE HAVE DET, det er OK. DA DERES GRUND ER GOD.
tilføjet af

Dødstraf

jeg synes dødsstraf er god nok, Hvis man ved med sikkerhed at den dødsdømte er skyldig. men hvis der er beviser for at manden/ kvinden er uskyldig.. og at man dræber ham alligevel.. har man jo dræbt en uskyldig mand. og det kan jo være at når man finder beviserne er manden/ kvinden måske allerede død. så på en måde synes jeg også at dødsstraf er noget lort.. jeg synes man skal sidde i fængsel for livstid men ikkk dødsstraf.......
tilføjet af

overreaktion

jeg synes det er fair nok at ville straffe drab hårdt, men man nedsætter jo ikke antallet af døde ved at dræbe endnu flere..vel?
det er at overreagere, og man har det værre i et fængsel, end man har det på en kirkegård...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.