4tilføjet af

Dødskørsel - 6 måneds fængsel, DET ER TIL GRIN

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=319734/
Det beviser jo igen, at der er noget galt med
det danske samfunds måde, at håndtere loven på strafudmålingen på ....
Mon ikke de fleste politikere kan se, at det er til grin?
tilføjet af

er.

så dybt trist at sådan noget kan ske.
Der er ikke mange ord og bruge om sådan en ulykke, kun at det aldrig burde været sket, og jeg håber godt nok andre unge tænker sig om når de vil have sjov i gaden.
tilføjet af

Straf IKKE afgjort endnu...

så fald lidt ned på jorden, ok? Det er jo bare en typisk BT-skandale-overskrift, beregnet på at få så mange til at læse som muligt.
Max. for sådan en forseelse er 8 år, og selv om det så i mine øjne heller ikke er nok, er det da i det mindste en fordobling fra de 4 år, det var for bare nogle år siden.
Vi må bare håbe, at han får den strengeste straf, om ikke andet så for at sætte et eksempel for andre "dødskørere".
tilføjet af

dødskørsel - ano 2004 - 2005

>så fald lidt ned på jorden, ok? Det er jo bare en >typisk BT-skandale-overskrift, beregnet på at få så >mange til at læse som muligt.
De bringer da i det mindste noget til debat.
Som andre pap aviser som berlingske ikke gør ..
>Max. for sådan en forseelse er 8 år, og selv om det >så i mine øjne heller ikke er nok, er det da i det >mindste en fordobling fra de 4 år, det var for bare >nogle år siden.
Det tilgiver ikke føren af bilen overhovedet.
Der er forvoldt så stor en skade, at personer bag de ramte har begået selvmord.
Der har ingen ord, for hvad man kan føle for sådan en ulykke.
>Vi må bare håbe, at han får den strengeste straf, om >ikke andet så for at sætte et eksempel for andre >"dødskørere".
Der skal slåes hårdt ned, på sådanne bilister.
SÅ de kan mærke alvoren.
tilføjet af

Debat eller sensation?

"De bringer da i det mindste noget til debat.
Som andre pap aviser som berlingske ikke gør .."
Gør de? Eller sælger de bare flere aviser ved at fremhæve (og tjene penge på) en tragedie? Ja, de gør som avis opmærksom på, at straffen ½ år er til grin set i forhold til den tragedie, der var konsekvensen af førerens handlinger. Men debat skaber de da ikke, kun sensation omkring et emne, der har været et problem længe, men kun får opmærksomhed, når der sker noget.
Havde de derimod lagt op til netop en debat, hvor folk kunne ringe ind og medvirke til en meningsmåling eller lign., som så igen måske kunne få nogle politikere op af starthullerne, SÅ vil jeg kalde det debat. Som det er nu, har de bare sat den mest fængende overskrift på for at sælge så mange aviser som muligt.
Apropos overskrifter: Alle, der læser overskriften her i originalindlægget på SOL, vil tro, at føreren er blevet idømt et halvt års fængsel, mens det jo slet ikke er afgjort endnu. Ja, det skaber opmærksomhed, og nok også debat - fint nok, for det trænger det sandelig til - men man skal så også være klar over, at ordene er taget ud af deres kontekst, hvilket jeg såmænd bare gør opmærksom på.
"Det tilgiver ikke føren af bilen overhovedet.
Der er forvoldt så stor en skade, at personer bag de ramte har begået selvmord."
Nej, der er vi fuldt enige, har heller ikke skrevet andet. Tværtimod tilkendegiver jeg tydeligt, at jeg ikke mener, at max.straffen på de 8 år er nok. Han skulle ind på livstid, reel livstid vel at mærke, for han stjal deres liv.
"Der skal slåes hårdt ned, på sådanne bilister.
SÅ de kan mærke alvoren."
Ja, gu skal der så, her er vi heller ikke uenige, men som det er nu, så kan vi jo ikke lave en lovændring, der træder i kraft inden hans dom, så jeg mener stadig, at vi bare må håbe, dommeren finder omstændighederne skærpede nok til at dømme fuld straf. For det ER bedre end det sølle halve år.
Og til sidst, ja lad os da endelig få en debat i gang om strafferammen, men lad den ikke gå i stå, når tragedien ikke er nyhed mere. Bilulykker gr. for høj hastighed kræver faktisk mange ofre hvert år, så vi burde ikke kun ofre vores tid og medfølelse, når det rammer ekstra stort som i denne sørgelige tragedie.
Er vi egentlig uenige?
Mvh. Deci
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.