5tilføjet af

dårlig tid!

Mange af debatterne herinde handler om hvordan folk mister deres kærlighed eller andre følelsesnære ting. Jeg tror bare vi går ind i en gang vinter deprimeret periode.
Det kører heller ikke lige på skinner for mine følelser og humør lige for tiden.
Hva er det der sker med folk?
Hvorfor skal vinteren være så trist?
tilføjet af

er der nogen

der har været ude at gå en tur for nyligt? ALT er bare så smukt!! ok, der er godt nok lidt koldt, men så er det vel bare på med vanten.
Efteråret/vinteren er tid til: at se alle de film man gik glip af i "sommeren", suppe, stearinlys, varme sokker, rom-toddyer, slumretæpper, kortspil, trivial persuit, biografture, græskarmænd, læse bøger, gå ture, indendørsprojekter (fx at male stuen)...
Jeg æææælsker efteråret!!
tilføjet af

Er vinteren trist?

De sidste mange år har jeg forbandet vinteren, fordi den var så skide kold.. Men der skete så nogle ting i mit liv, som har ændre dét syn på vinteren.
Nu er jeg helt vild med den! ..til trods for den stadig er pisse kold, og forkølelse og influenza ikke er det sjoveste. Specielt efteråret er jeg blevet vild med.. som jeg også læste en anden havde skrevet om her på SOL, om hvordan hun elskede at gå en tur og blive blæst igennem, eller putter sig under dynen og se en god film... det er da herligt!
Vinteren er lidt ligesom efteråret.. der er utrolig hyggeligt og dejligt at krybe op i sofaen og slappe af med en film eller lign. Det bliver tidligt mørkt (jeg har et eller andet imod solen for tiden..) og at gå en tur ved solnedgang kl 5-6 om eftermiddagen er da heller ikke så ringe!
Og så er der sneen! ..selvom vi nok skal vente til januar eller februar før der igen lige kommer et par milimeter.. At sidde inde i en varm stue og hygge sig med familien og/eller vennerne, mens sneen raser vildt udenfor, eller daler stille og rolig, giver da også en vidunderlig romantisk stemning. Der kommer julelys frem i vinduer, og pynt på gaden op til juletid, når det bliver mørkt så tideligt, stråler det hele jo i forkellige farver. Hvad er der så deprimerende ved det?
tilføjet af

hey, I skulle prøve

at vinterbade! man bliver sprængfyldt med energi, og knap så kuldskær... Sådan en frostklar aften, hvor månen og stjernerne er så tydelige, at man næsten føler man kan nå dem, hvis man stiller sig på tæerne.
tilføjet af

Brrr...

Jeg for blå læber bare ved tanken om det :D
Jeg kunne egentlig godt tænke mig at prøve.. bare for at prøve det.. men jeg tror ikke det for mit vedkommende er en så skide msart idé. Jeg er _meget_ urolig for at bade ved havet.. og jeg for ekstremt let kramper.. så jeg tror jeg springer over vikinge-badet i år ;)
tilføjet af

Tiden

Nogen siger intelligente mennesker aldrig keder sig men tidens tand og hverdagens grå timer "altid det samme hver dag" kan være svært at bryde. Men prøv at kaste sig ud i noget helt andet bare vildt, så se om det ikke hjælper Men gør det nu ikke i morgen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.