7tilføjet af

dårlig mus ?

hejsa
jeg har lige købt en mus til min pc, det er en genius mus, den med lyset i, altså den slags der ikke har den runde kugle i.
hvorfor forsvinder pilen ligepludselig op i det ene hjørne? jeg gør ik noget, det sker bare mens jeg bruger musen, rigtig irriterende!!
så ska jeg løfte musen så kommer den på plads igen på skærmen..underligt ik??
jeg bruger et glat plastic underlag som de anbefaler
hvad er der galt? for den er ellers ret god
tilføjet af

optisk mus

jeg har selv en optisk mus, og har fundet ud af, at hvis underlaget er for ensfarvet, så opfører musen sig underligt i tide of utide. Jeg har også fundet ud af at en lidt ru plade som underlag, er helt ideelt, så lenge den ikke er for ru. Laseren som sidder i musen, og som føler på bordet efter forandringer, kan have svær ved at opfatte nogen som helst ændring, hvis underlaget er helt plan, og er hel samme farve. Det er mine erfaringer, ihvertfald.
Lige nu sidder jeg ved et sort bord, men med små fine lyse striber på tværs af bordet. Men selv det er tilsyneladende ikke nok, for musen skaber sig en gang imellem.. Nu har jeg så lagt et papir med noget udprintet tekst under, og så køre den fin (så længe det ikke er papiret der glider rundt på bordet i stedet for musen, altså ;))
Jeg ville forslå at prøve med et andet underlag, og se om det ikke hjælper.. Muligvis også tage en klud og køre over linsen under musen en gang i mellem. Støv og hår kan også forstyre laseren, og få musen til at 'komme til live', bevæge sig stille rundt på skærmen, uden man overhoved røre den.
tilføjet af

underlag?

hvad slags underlag bruger du?
nogle optiske muse har problemer med en bestemt slags underlag
tilføjet af

dårlig mus??

mit underlag er af forskellig farve. for det er et landskab der er på selve underlaget....gad vide om det er det der er galt..
tilføjet af

ikke farverne

Farverne har ikke en pind at sige, det han skrev om farverne er noget volapyk
tilføjet af

mus

det ved jeg sgu ikk
tilføjet af

tak

tak, det var det der var galt
knuz
tilføjet af

det var så lidt!

Det var godt at hører at det hjalp :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.