0tilføjet af

Dårlig behandling i Dansk Journalistforbund

Jeg har i en kort periode været arbejdsløs og har modtaget dagpenge i ca. 2 mdr.
Jeg er nu i den heldige situation at jeg har fået et fast arbejde. Jeg startede den 13 september, og skrev på dagpengekortet at jeg nu havde fået job og at jeg ønsker at afmelde mig AF.
Her 6 uger efter at jeg er startet på mit nye job, så får jeg et brev fra AF, hvor der står at nu vil de meddele min fagforening at jeg skal have karantæne, fordi jeg ikke har læst mit CV på AF hjemmeside.
Nå okay, men nu er det jo sådan at jeg altså har fået job, så det skrev jeg til AF. Herefter kom der så et brev fra Fagforeningen om at nu var jeg i karantæne.
Jeg skriver så til fagforeningen at jeg har fået job og at jeg iøvrigt har skrevet dette på dagpengekortet. Fint skriver fagforeningen så, det er helt ok. Og tillykke med det.
Dagen efter får jeg så endnu et brev fra fagforeningen. Her finder de ud af at de har udbetalt mig en uge for meget i dagpenge, fordi at jeg startede på mit nye job 3 uger inde i dagpenge perioden, det var strafbart og at jeg vil blive straffet med 20 timers karantæne.
Jeg synes at det er for dårligt, det er jo ikke min skyld at jeg har fået for meget udbetalt, og jeg har ikke tænkt på at tjekke min dagpengeopgørelse, da jeg var startet i nyt job og havde meget travlt.
Kan det virkelig være rigtigt??????
Ps. jeg betaler selvfølgelig den for meget indbetalte uge tilbage straks.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.