7tilføjet af

Dårlig bærbar

Til jer der overvejer at købe en ny bærbar computer, i skal aldrig nogensinde købe en NOTE LIFT hos Tcd. Skærmer flækker for et godt ord. jeg fik den i Juni 2004 og allerede efter 4 månder var den blevet lavet 3 gange så jeg havede stort aldrig min bærbar hjemme.da den gik i stykker for 4 gang forlangte jeg en ny computer og jeg fik en ny.. nu er den nye coputer 1 månde gammel og nu er den skærm sku osse flækket... Rent ud sagt det er noget lort.
Jeg er bare så forvirret fordi hvad for en bærbar computer skal jeg så have, det skal være den størrest og bedst comptre man kan få...
Hvad vil i anbefale...
Knus hende med den dårligt computer.
tilføjet af

købe en hp computer

jeg har har en Hewlett-packard computer bærebar den er jeg glad for har aldrig haft nogen problemer.tak for dit råd
tilføjet af

Axer

Jeg har en ganske fin Axer, den fungerer fint, og der har aldrig været noget med den!
tilføjet af

acer

Min hedder Acer - tror egentlig det er det samme? Men den er ogsp helt iorden! Den er snart 3 år gammel og der har aldrig været problemer. Og så er de faktisk relativt billige og det gør dem jo heller ikke værre...! Kræv dine penge igen og køb en Acer!
tilføjet af

Acer=)

Jeg kører els med klatten mht. stavning i dag hva:)
tilføjet af

HP!

Jeg har personligt en HP. Den kan en masse (og der er forskellige typer, så du kan få netop dine behov dækket), og jeg har aldrig haft problemer med den. En virkelig bra maskine!
Mystiske mig.
tilføjet af

Amiteck

Min bærbar pc er bare super.Ingen bøvl og plat med den.Synd for den herre/dame som har det bøvl med med sin bærbar.Du skal bare forlange en ny bærbar af tdc,de kan ikke nægte dig det,og du skal bare blive ved at holde på dit.TDC,kan være svære at danse med,men bare gå direkte igennem.
tilføjet af

Dårlig bærbar

Tak for alle jeres svar det har da lettet mit hjerte lidt. Ja Tdc er meget tunge og danse med, men har snakket med dem i dag og de ville undersøge om de kan give mig en ny Bærbar i et helt andet mærke, så må jeg jo så se hvad for et mærke de finder til mig, jeg håber at det bliver en Hp for jeg kan høre der er mange der har været godt tilfreds med deres.Så jeg når nok og får 3 nye bærbar på 6 månder det er sku godt gået.Det er bare træls når man trode at man har købt den største og bedst bærbar til 12.000 at man giver så mange penge og så får man en mandags computer.
Knus hende med den dårlig computer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.