5tilføjet af

Cykelrytter?? Hvorfor Cykle ved siden af hinanden på off. veje??!!

Noget har undret mig meget, HVORFOR skal cykelryttere absolut cykle ved siden af hinanden når de er på offentlige veje, og bare træner??
Jeg kan ikke forstå hvorfor, og uanset hvor meget trafik der er, bliver de bare midt på vejen, Kan man få en forklaring på det, og er der andre der har samme mening???
tilføjet af

tror de ejer hele vejen.

Du skal fandme dytte af dem,men de fatter de ikke.
tilføjet af

Tro mig

Jeg dytter som gal, Men de ved slet ikke der eksisterer biler på de danske landeveje!!
tilføjet af

Særtilfælde

Jeg selv cykler i klub (og er vist ikke den eneste ;-), hver søndag er vi RIGTIG mange ude på de små danske landeveje, og ja, hvis man ikke kører vifte og der er modvind, så kører man ofte på række. MEN jeg vil altså sige, at de fleste klubber jeg kender i mit område (djursland), der er man altså rigtig FLINKE til at trække ind på én række, når der kommer en søndagsbilist en sjælden gang.
Jeg ved ikke om problemet er større i andre landsdele, men de fleste cykelryttere er udmærket klar over at de er den lille hvis de skulle karambolere med en bil.
Så jeg må undskylde på mine cykelkollegers vegne!
tilføjet af

Tak

Det er da dejligt med en der står frem og siger undskyld, tak for det..
Meennn det hjælper nu ikke på min holdning, så sent som i dag møder jeg 5 ryttere, og det er altså ikke en stille vej, men trække ind...??? Nej da vi bliver hvor vi er, så må jeg så holde tilbage og lade 3 biler passere mod mig, før jeg kan komme videre, havde de været mine børn, havde de sku fået bud på og holde til siden, og passe på ikke og blive kørt ned, men de cykelryttere var nok ikke så elsket som børn, at deres forældre fortalte dem hvordan man skulle cykle i siden.. Lige endnu et surt opstød... Men det er sku svært når man lige har mødt endnu en flok.........
tilføjet af

De er bange for at være alene

De svar man får:
1)vi cykler to og to - for ellers kunne vi jo lige godt være ikke være medlem af en klub,
2)man skal da ikke være alene - på tur
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.