33tilføjet af

Bupl er saglighed, Løkke fordrejer sandheden

Lars Løkke burde sove dårligt om natten, når han på direkte tv beskylder ærlige og saglige mennesker for at have foretaget pression mod forældregrupper. VK + DF er nogle glatte slanger at have i folketinget,-og stem dem ud kære venner, så de ikke ødelægger vort land.
tilføjet af

BULP er utroværdigheden selv

Hvis jeg havde små børn, ville jeg ikke betro dem til BULPs medlemmer, men lade dem passe af privatansatte plejemødre.
Når jeg ser og hører på BULPs åndelige niveau, så løber det kold nedad ryggen på mig, de evner ikke, at give børnene andet end en dårlig indflydelse, og manglende opdragelse.
tilføjet af

Bupl er taget i at lyve..

Bupl har med deres politiske dagsorden, fremmet af venstrefløjen, mistet al form for troværdighed, det er jo netop blevet taget i at lyve og opfordre forældre ulovligt til at blive væk fra deres arbejde. Virkeligt pinligt må man sige..
tilføjet af

Sammenhæng mellem BUPL og Socialdemokraterne

Man behøver ikke at være proffessor i hverken samfundsforhold eller økonomi for at vide at BUPL støtter Socialdemokraterne og dermed oppositionen, så kunne man tænke sig at de havde en fælles interesse i at miskreditere regeringen?
tilføjet af

Helle T, Schmidt

nyder denne farce,nu er hun oppe på at give 3milliarder til komunerne til velfærd,joh, der er ingen grænser hvad hun vil give for at blive Statsminister ved næste valg.Men husk nu lige, at det var Socialdemokratiet der opfandt stopuret i hjemmeplejen og ikke de borgerlige!!Og vi havde sku ikke mere velfærd da Nyrup var der,tværtimod. Kun højere skatter og afgifter.
tilføjet af

Gider du lige

At holde op med at lave sådan et indlæg. Det var faktisk noget jeg havde tænkt mig at gøre.
( Tak for indlægget, helt enig )
tilføjet af

Jo, men vi opfordrer da forældre

til at støtte os.
tilføjet af

Nu har vi så hørt dine frustrationer

måske du vil gøre dig ulejlighed at begrunde dem, så vi andre også kan lære af dine dårlige oplevelser på blå stue?
tilføjet af

At lyve?

kan du ikke lige fortælle hvordan og hvornår?
For du mener sådan rigtig lyve? Ligesom når man siger at vi snart ejer hele verden hvis vi altså bare vil lade være med at kræve noget for vores skatteindbetalinger?
tilføjet af

Du har ret

der er nedsat et udvalg mellem socialdemokraterne og fagforeningerne som i sommers har lavet en drejebog over hvordan man skulle piske en stemning op i mod regeringen.
Den har indbefattet, at man skulle overtale en masse forældre til at føle utilfredshed, selv om de gennem længere tid har været så glade for hvordan deres børn blev passet.
Derfor begyndte man i sommers at aflyse vikarene for dem der var på ferie. Man lod være med at have bleer til børnene i vuggestuerne og påstod hårdnakket, at det var regeringen der havde krævet at forældrene selv skulle møde op med bleer.
Man har infiltreret avisredaktionerne med journalister som har fået lov til at skrive forkerte artikler om hvordan regeringens nedskæringer er begyndt at virke.
Man har på skrømt lavet nogle budgetter i kommunerne med nedskæringer selv om de flyder i penge.
Alt sammen bare for at hjælpe socialdemokratiet.
Men det slutter ikke her.
I næste uge vil flere fagforeninger gå i sympatiaktion. Der vil blive lukket for øl, aviser og tvsignalerne vil blive afbrudt.
Alle pædagoger og socialister har fået hemmelig besked på at hamstre gær, så de ikke også skal sulte.
Der er skam ingen midler der ikke vil blive taget i brug bare for at regeringen kan blive presset tilbage.
tilføjet af

Ja det var frygteligt

tænk sig, at der var engang hvor man var nødt til at gennemføre besparelser fordi landets økonomi skulle rettes op.
Men han førte jo ikke en valgkamp på at ville afskaffe minuturet, for så bagefter at erstatte det med et sekundur.
Fjoget lovede at han kunne skaffe mere velfærd for færre penge ved at gøre tingene anderledes.
Han har gjort tingene anderledes. Han har brugt færre penge. Men han har jo ikke skaffet mere velfærd. Men to holdte løfter ud af tre det er vel egentlig ikke så dårligt af den mand.
Hvem tør stole på et brugt løfte fra den mand?
tilføjet af

BULPs medlemmer er ikke fagligt kompetente

Men snarere er de et resultat af, at de er havnet i jobbet som børnehaveassistent, fordi de ikke evner andet. Det er ofte helt unge umodne og utilpassede, der anbringes der af kommunens socialforvaltninger.
De tæller for en dels vedkommende, nogle af samfundets uheldige eksistenser, altså det dårlige selskab, som andre ikke må lege med.
Jeg har oplevet sådanne typer helt tæt på, og var ved at miste øjnene da, jeg irettesatte en utilpasset pige, der havde overtaget moderens lejlighed, hvor hun festede dag og nat med højt musik. Hendes attituder var som et forurettet barns, når jeg irettesatte hende. Stod hun med hovedet på skrå, og benægtede musikken, trods det at den larmede i lejligheden.
Efter gentagne henstillinger gik hun amok, fløj på mig, og søgte at stikke mine øjne ud, og ville hente sine kriminelle venner, så de kunne nakke mig som hun skreg.
Hendes åndelige niveau var som en 12.årig. Hun var svært at få placeret i et erhverv, men når alle andre håb er ude så placeres de af kommunen i deres børneinstitutioner.
Tilmed mødte denne op efter hun var sat på gaden af boligselskabet, med sine småbørn, som hun nu var dronningen for. Hun satte de små op mod mig, lod dem skrige og råbe efter mig på legepladsen i boligselskabet. Børnene vidste jo ikke bedre end, at jeg må være en farlig person siden denne mentale misfoster nu sagde det. Det blev ikke bedre af, at hendes åndelige undermåler veninder i institutionen agerede som hendes solidariske søster støtte...
Det er en forfærdelig indflydelse denne mentalabnorme pige udøver på de små, der tog farve af dennes abnorme opfordringer.
BULP er for en dels vedkommende et samlingssted for utilpassede sociale tabere, og nogle af dem er tilmed kriminelle, dog uden at det er en generel tendens, så udøver de uheldige eksemplarer deres indflydelse på de øvrige. Kommunen lukker øjnene, da de går fra bistand til lønnet personale. Men sådanne typer ville jeg aldrig byde børn selv.
Det er ikke fra blå stue, men fra et socialt belastet boligområde, med hovedsageligt socialdemokratiske tabere som beboere, der til dels matcher Jonni fra Greves intellektuelle niveau og afstumpede mentalitet.
tilføjet af

eksempel på en løgn

Altså, de (Bupl) har jo sagt i tv, at de opfordrer pædagogerne til at vende tilbage til arbejdet, hvilket jo er direkte usandt, da det jo tydeligt har fremgået at de har orkestreret mange af demonstrationerne. Det er jo bl.a. fremgået af interne dokumenter og mails som har være fremme i nyhederne.
Endvidere har de opfordret pædagogerne til at påvirke forældrene til også at strejke, hvilket er direkte ulovligt.
Beviser og eksempler er der nok af, men hvis man ser alting med skyklapper, så preller elementær sandhed også af på folk..
tilføjet af

nogenlunde

samme niveau som når guzzi Helle siger hun slå Anders.
tilføjet af

brudte løfter

er tiere komme fra S men umiddelbart efter valget
løber fra deres løfter.
Men deres trofaste vælgere har en korttidshukommelse.
tilføjet af

næppe på den måde

men du behøver ikke at puste det op, der behøver så få mennesker for på de rette steder med de rette ord, så går det i selvsving.
Strejken styrker fællesskab og det at tilhører en gruppe, et mål og måske har de ikke så spændende en hverdag. Der er sjov, der bliver grinet en del, det kan alle se på fjernsynet.
Forældrene er nær deres små poder, måske mere end de i lang tid har haft tid til for alle deres aktiviteter.
En stiller sig frem foran mikrofonen og siger præcis det som skal siges, så der kommer flere til.
Helt unge mennesker, skolebørn, bliver brugt i den "gode" sags tjeneste.
Løgne kan have stor indvirkning på et menneskes liv, bare få ord, så kører den videre, og som en fjer bliver det til en hel hønsegård, så nej der behøver ikke mange mennesker til at starte dette veltilrettelagt cirkus.
tilføjet af

Siden hvornår er det blevet

ulovligt at opfordre forældre til at strejke?
Nu mener du jo nok ikke at nogen har opfordret forældrene til at strejke, men til at blokere institutionerne. Men det er jo naturligvis blot en lille detalje som du også har overset.
Men hvilken lov forbyder dog dette?
Mig bekendt ingen, men der er jo mange nye forbudslove vedtaget i de sidste år, så det er jo svært at følge med i dem alle sammen, men du ved det jo, så forklar det lige.
Så længe jeg ikke kender denne lov vil jeg da skynde mig at opfordre alle utilfredse forældre der har mulighed for det til at være med til at blokere deres børneinstitution så der lægges maksimal pres på regeringen.
I mellemtiden må jeg jo så tage min straf nu hvor jeg ikke er enige med regeringen.
tilføjet af

Du har helt ret

Det bliver jo mere og mere åbenlyst at det er det der sker.
Selv Fjoget er begyndt at tro på det.
Derfor vi ikke får det valg som ellers ville kunne løse problemet. Nu må vi til gengæld sidde og se på en lang dødskamp, istedet for at vi kunne få en hurtig aflivning.
tilføjet af

Alle du er uenige med

er jo dumme.
Det er jo ikke første gang vi høre den forklaring.
Prøv med lidt respekt for andre mennesker - bare til en forandring.
tilføjet af

Igen er du i stand til at nedvurdere

alle du ikke er enige i.
Det er så nemt at forføre mennesker til at deltage i aktioner og sætte penge over styr - for de mangler jo bare lidt indhold i deres liv.
Gud ved hvad du mangler.
tilføjet af

Plejer det ikke at være

udlændinge der skal lægges for had?
Men nu skal alle pædagoger åbenbart også have samme behandling som straf for at de protesterer mod forringelser i deres arbejdsvilkår?
Jo metoderne er velkendte, og man kan jo undre sig over at der skulle gå 1½ uge før I var så desperate, at de kom i anvendelse igen.
Men tænk lige på hvor mange pædagoger der findes - og hvor mange der er i familie med dem - eller har dem som venner. Det er godt nok en stor vælgergruppe I er ved at fjerne jer fra.
tilføjet af

spærregrænsen

er nær når folk fatter de er ført bag lyset hvilken sammen hæng der er med Helles velfærd og så starter to S kommuner hvoraf den ene sidder som formand for KL (Kommunernes Landsammenslutning som forhandler kommunenes tilskud fra staten) den anden er ligedan S borgmester. Ålborgborgmesteren finder dem pludseligt gemt væk og hiver dem frem for en måbende opposition i byrådet, nu er der overskud, ja ik, man kunne grine hvis det ikke var så sørgeligt. "Det er så kommunalt", som Osvald Helmuth sang.
Men nu var demonstrationerne startet, det går bare derudad.
Kors hvor demonstranterne bliver ført rundt ved næsen.
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3990652/
hold dig til sandheden, derved kan du vinde respekt, omvendt er du enten naiv eller bevidst vildleder (lyver)
men S er ikke alene som har problemer med regning, plus og minus, udgifter og indtægter.

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3990966/
hvem vil have RV til at styrer økonomien i Danmark når de ikke kan lave en financiering af alle de velfærdsydelser de praler med at kunne give vælgerne hvis de stemte på RV.
Måske er det den vante sang vi forhøjer lige det sædvanlige, den har de bare ikke skrevet i forslaget.
tilføjet af

jeg forstår

hvad du siger, men er lidt forundret.
Du får alt den respekt som du fortjener.
Din form for respekt overfor vores Statsminister er at kalde ham for fjog.
Det har du skrevet det vil du gøre når du vil det, og det er ok, men tal så ikke om respekt.
Jeg viser stor respekt for andre.
tilføjet af

Ja tænk på hvorstore pressionsmuligheder der er i børn...

Gidseltagningen ved trusler fra pædagogmedhjælpere og børnefamilierne, der kræver mere og mere ses dagligt. Men økonomien skal jo hænge sammen. Jeg ser daglige indlæg fra mødre der ønsker bedre og mere attraktive børneinstitutioner såsom skovbørnehaver, der koster væsentlig mere.
Men BULP fisker i rørte vande, og truer snart med det ene og snart med det andet, hvis ikke de får medhold og flere penge. Børnene har gennem tiden altid været misbrugt som politiske pressionsobjekter. Selv socialdemokratiske kommuner må melde fra i mødegruppernes pressioner.
tilføjet af

jeg ser det udefra

det er en fordel, samt at følge med i de daglige informationer fra min egen daglige virke.
Så har jeg en S borgmester som altid vil være levering til nogle "gode" selvimodsigende historier. Der er rigelig stof DET kan siges om S.
God weekend
Oldemor
tilføjet af

børnene er gidsler

i dette skuespil for at få Regeringen til at give endnu mere end de har gjort.
KL har tabt, og de kommunerne som har problemer sender bolden videre til dem som skal plejes og passes.
Se dig omkring i din kommune, hvad er der opført indenfor de sidste 2 år, så ved du hvor pengene er henne dem som du gå i demonstration for at få.
tilføjet af

Det er ulovligt..

Folk kan ikke holde fri uden begrundelse og du må heller ikke opfordre andre til at gøre således. Dette gælder både i forhold til overenskomster os til arbejdsmarkedsloven..
Syntes ikke du kommentere på Bupls åbenlyse løgnehistorier i pressen omkring hvordan de opfordrer pædagogerne til at vende tilbage til arbejdet.
tilføjet af

det må være på lang afstand

så er undskyldningen for ikke at vide hvad der sker jo også mere på plads.
tilføjet af

kan du ikke lige fortælle hvad det

er som er opført i min kommune som er årsag til nedskæringerne?
Vi har ikke fået nye svømmehaller
Vi har ikke fået nye bibliotekr
Vi har ikke fået nye kulturcentre
Vi har fået nogle få nye ældreboliger
Vi har ikke fået nye sportsanlæg
Vi har ikke fået nyt rådhus
Hvad er det derfor der er årsag til at vi skal spare - altså bortset fra de udgiftsloft som regeringen har vedtaget.
tilføjet af

Du forstår stadig ikke

Der er stor forskel på at kalde Fogh for et Fjog. Eller manden-der-aldrig-tager-fejl.
I den retning bliver vi to aldrig enig om hvorvidt der er tale om satire eller ej - men heldigvis har jeg jo i disse dage igen set tv-klip hvor statsministeren belærer udlandet om at vi her i Danmark har en årelang tradition for at gøre grin med politiske modstandere.
Men der er ingen form for satire i dine gentagne bemærkninger om, at dem du er uenige i tilfældigvis ikke har forstået kensgerningerne. Eller er så dumme at de ikke kan se den rigtige sammenhæng.
Det er stort set en bedrevidende måde at tale ned til andre blot fordi man er politisk uenige.
Og så lige for en god ordens skyld - jeg føler mig ikke trådt for nær personligt. Det er derimod dine stadige generelle betragtninger om "dem" du tilfældigvis er uenige med.
I dette tilfælde pædagoger, eller forældre der protestere mod nedskæringer.
tilføjet af

Så når man arbejder med børn

så må man ikke udtale sig om sit fagområde?
Men det er ok at f.eks. generaler udtaler sig om militærets behov op til forhandlinger af nye forsvarsforlig?
Hvis det var sådan at forældrene mente at pædagogerne kørte en sololøb for at varetage egne interesser, tror du så de havde sat deres løn overstyr ved at tage fri og blokere børneinstitutionerne?
Tror du ikke der havde rejst sig en offentlig stemning der havde lagt strejkende pædagoger for had? Nogle prøver jo, men der er jo ikke rigtig klangbund for det, vel?
Så kunne et skyldes, at der bare i en række kommuner er bred opbakning til at nu er nok nok?
Og så tager du - og andre - jo virkelig fejl når man tror at alle børnehavepædagoger er socialister. Men i disse dage er der vel også ved at blive flere af dem i denne befolkningsgruppe.
tilføjet af

Nu vrøvler du

Formanden for KL er jo ikke en socialdemokrat. Det er en Venstremand.
Så faldt det meste af dit indlæg vist fra hinanden.
Flertallet i KL er borgerligt - det er derfor de har valgt en Venstremand.
Så faldt endnu en del af dit indlæg fra hinanden.
Aalborgs økonomi blev især reddet på grund af nogle oplysninger fra KL om hvor stor tilskud der ville kunne indregnes i budgettet.
Så faldt den sidste del af dit indlæg fra hinanden.
Men det får jo nok ikke dig til at ændre opfattelse - eller beklage dine grundløse beskyldninger.
tilføjet af

Pædagoger er socialister

Jeg har aldrig mødt en pædagog der er DFer, bortset fra pædagog racisterne, men de findes i alle partigrupper. Der er for mig ikke noget odiøst i, at være socialist.
Forældrene bakker op om sanktionerne, da de ser en mulighed for, at vride armen på politikerne, og sikre deres børn bedre pasnings muligheder og vilkår.
Jeg tage afstand herfra, da det er en uhyggelig stor møderepressionsgruppe, der tæller største parten af befolkningsgruppen, når mændene også bakker op herom. Det giver en skævridning af fordelingen af de nationale midler, på bekostning af andre områder.
Især får jeg gåsehud, når jeg erfarer, at bestemte kvindegrupper skaber lobbyisme i ministermødregruppen. Hvilket jeg har erfaret ved, at være tæt på disse kvindelobbyister, der så udnytter, at de mødes i mødegrupper med kvinde ministre, der selv har født. De skaber i disse grupper stor pression ved, at disse kvindeministre udnytter deres embedsværk i ministerierne.
tilføjet af

nej og er det måske denne

regerings skyld NEJ DET ER IKKE.
Hvorfor har socialdemokraterne ikke bare gjort noget i 90erne da de sad på pengene.
Nej de har det som muslimer bare kræve fra os danskerer, bare give os mange grønne afgifter, det var de sørme god til, og nedlæggelse af senge pladser på plejehjemmene, på hospitalerne og især på psykiatrisk afdelinger.
Nej den forhenverende regering er skyld i alt det forsømte, så husk det næste gang.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.