3tilføjet af

BT. søndag . s. 6 og s.7.

Børn sendes til Somalia , de skal genopdrages. De er blevet *for danske* . Man sender børn i koran fængsler. Børn lever i livsfare i Danmark. Nu må politikerne til at gøre noget ved problemerne. Når jeg læser BT. s.6 og s.7 , forstår jeg ikke , hvorfor mange udlændinge er i Danmark. Deres leve måde og vores er jo så forskellige , der må gøres noget effektivt. Det hvad de laver overfor børnene , er i Danmark strafbart.Det kan ikke være rigtigt , at børn skal leve i livsfare i Danmark . Det er godt vi har dygtige journalister , som kan fortælle os danskere , hvor råddent det hele er. De vil altså IKKE integreres. En ung pige tvinges til at blive gift med hendes onkel. Børn opdrages med en pisk. Det er børne mishandling så det basker.
tilføjet af

Du har ret

Du har ret , det er ikke til at forstå , jeg gad godt vide hvorfor de er i danmark , der er jo andre lande der passer dem bedre ????
tilføjet af

de er her..

som bekendt, pga. de sociale ydelser. Eller rettere sagt, de er kommet pga. af det.
Jeg kan huske, for 2-3 år siden, har jeg læst en artikel i JP, hvor en indvandrer udtalte at mange i hans hjemland gik og drømte om at komme til Danmark, for det er et land hvor man "kan lave ingenting og få penge for det". Man må sige at det er sket meget siden, lovgivningen er blevet strammet i forhold til arbejdsløse indvandrere. Nu er de bange for at ved hjælp af de nye regler man lærer dem at ARBEJDE, og det kan de jo ikke have! Derfor skal børnene sendes hjem og få lidt opdragelse. Ü
Men hvis seriøst, så tror jeg at med integrationen har man ikke opnået et bedre kontakt til indvadrer-forældre i skolerne, og det er der, det er vigtig at sætte de rigtige tanker igang. Man skal altså prøve at forstå, hvorfor bliver børnene sendt hjem, i stedet for at finde på 24 års regler og lignede.
tilføjet af

værste studievært kåret

måske har aviserne også resultaterne af MEGA-TEST
der har TV MIDT VEST studievært Vibeke Nipper som
Danmarks VÆRSTE studievært
ellers kan det læses på nettet
mikkel
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.