3tilføjet af

B.T. er under lavmålet nu!!

Tænk at journalisterne på BT ikke længere ejer bare en smule anstændighed. Nu skriver de gudhjælpemig om en historie om den daværende cykelrytter Robert Miller (fhv. bjergkonge i bla. Tour de France i 80erne), baseret på rygter om, at han skulle have skiftet køn. Rygterne er GANG på GANG blevet dementeret i andre medier, alligevel bringer B.T. denne usande historie (som de endda selv brygger videre på):
http://www.bt.dk/article/20070708/SPORT03/70708013/
Det er simpelthen under værdighed at bringe sådan en historie, der baserer sig på rygter. Er aviserne virkelig blevet så trængte, at der skal sådan en kioskbasker til? Vedkommende journalist må være temmelig ignorant, samt ikke gide at lave sit researcharbejde ordentligt.
tilføjet af

Det er agurketid

Så kan BT vel lave tzatziki på hva' som helst?
(= who cares? I don't)
tilføjet af

I care

Og for mit vedkommende er det ikke agurketid, det er derimod Tour de France-tid :-))
Og historien berører mig netop dybt, da Robert Millar var min helt store helt, da jeg som ung teenager så cykling i 80erne, og bla var "dernede" og se ham den lille vævre krop rykke fra alle de store stjerner dengang - derfor farer jeg i blækhuset nu og har lyst til at skrige til hele omverdenen at B.T. bevæger sig langt ud over kanten for, hvad der er ret og rimeligt. Og de har historien fra "Daily Mail" - hurra siger jeg bare! Hvis dét skal være standarden for B.T. fremover, så håber jeg vi herhjemme er fornuftige nok til at boycutte revolverjournalistikken - den kan U.K. så sandelig beholde for sig selv.
tilføjet af

Må skuffe dig

Den er god nok. Jeg snittede kalorius af på ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.