49tilføjet af

Bordeller, bør være lovligt.

Faste bordeller. som man altid har haft siden Det vilde vesten. Jeg mener at hvis man havde det, faste steder ville man have styr på det, og nok mindske voldtægter meget, da folk saa har mulighed for at få behov stillet, uden at voldtage, MEN DER IMOD på en lovlig måde.
som sagt luderer tjener penge på det, og folk får hvad de vil skal bruge, begge parter er GLADE, samt de unge få mænd MEN primært unge som ældre kvinder som kan slippe for at blive voldtaget, VIL nok ikke fjerne det, men ville nok hjælpe på antallet. saa Lis pia eller andre kan sove trygt, efter en god dag.
og ahh ja, nogle vil sige stakkels ludere, nok ja det er da lidt synd, men FORFANDEN DA, de har det jo langt bedre end der hvor de kommer fra, Eller en pap kasse på havnen, Dohh.

Dog skal et bordel, have nogle vagter som kan holde øje med der ikke sker gæster som dem der arbejder der noget. ( sikkerhedsmæssigt )
tilføjet af

Enig langt hen ad vejen

Jeg er enig med dig langt hen ad vejen. Om det mindsker antallet af voldtægter ved jeg ikke, for er voldtægtsforbryderne villige til at betale det, det koster. Samtidig skal man huske, at nogle voldtægtsforbrydere tænder på selve voldtægten, altså at det skal foregå med "vold" mod et sagesløst offer.
Du skriver, at der skal være vagter ved bordellerne, er det i bund og grund ikke det rockerne varetager. Det sker bare på en forkert måde, nemlig ved at true bordelejerne og deres piger til at betale beskyttelsespenge.
Hvis det gøres "hvidt" har jeg ingen problemer med, at vi har bordeller. Og så skal pigerne ikke gøre det af nød (læs: det skal ikke være piger fra østlandene m.m. som tvinges til det). Det skal være piger som gerne vil tjene penge på den måde, og som ikke har det dårligt med det (og dem findes der faktisk en del af i dagens DK).
tilføjet af

er Lovligt

Jamen det er lovligt at drive bordel i dag hvis feks fire piger beslutter at de vil lave et bordel kan de bare gøre det bare de betaler skat af det de tjener . det er bare ikke lovligt hvis en smart forretningsmand vil lave et bordel for at tjene penge på at nogle piger ligger og spreder ben og heldigvis for det . Prøv at købe ekstre bladet og se hvor mange bordeller og massageklinikker der er og der sker stadig voldtægter og det blir der ved med og der så var et bordel på hvert gadehjørne . Dem der begård voltægt går ikke til en luder og betaler for det . De har en sygelig trang til at voldtæge . Bageren
tilføjet af

Helt enig Akinna

Rart at vide vi er enige. mener dog ikke Rockerne tager beskyttelses penge. men hvem ved
tilføjet af

nemlig TIl bageren

du har også ret, De var dog 2 kloge mennesker som har svaret på mit indlæg.
tilføjet af

Fy Ironcross

Du har taget mit emne......nu lover du mig at holde fast i det og behandle det med respekt, for det er en smadder god ide.
Kvinder vil gerne forbyde alt idag, men det kommer dem selv til skade i den sidste ende...de tænker bare ikke så langt.
tilføjet af

lover jeg: Soulmate

er nemlig et godt emne, og værd at gøre noget ved.
DF/DFU er nice.
Bare de ikke går hend og bliver for bløde. Jeg ved mange siger de er racister, jeg mener Realister på mange områder.
verdens mest misbrugte ord ( Racist Perker )
det er tydeligt mange mennesker ELSKER AT DISKUTERE selv emner de ikke ved en skid om. DE SKAL BARE BLANDE SIG. og hvis de ikke får ret bliver de ophidsede :-)
Fandeme godt at se der er flere, med min mening, SAA er jeg ikke alene i verden haha
tilføjet af

Beskyttelsespenge

Hm, selvfølgelig tager rockerne beskyttelsespenge. Jeg mener det var sidste år, der var flere bordeller i København som havde knap så behagelige besøg. Og parolen var, betal ved kasse 1 ellers garanterer vi ikke for jeres sikkerhed.
Så jo HA med flere - tjener fedt på det.
tilføjet af

Den var god!

Ja, jeg kan lige se dem for mig... Narkofrisørerne der hænger ude foran deres saloner og hopper ind i kundernes bil for at give dem en hurtig vask, føn og klip - eller noget så frækt som en permanent.
Ved godt at sammenligningen var på det økonomiske plan, men det giver altså nogle gode associationer. ;o)
tilføjet af

Faste bordeller(gentagelse)

Vil ikke ændre noget som helst vedrørende alle disse voldtægter, vi desværre ser dagligt i nyhederne. Voldtægt bliver jo ikke begået pga. sex, nærmere pga. magt. Det siger de kloge jo. Alle disse forskruede "væsner" ville sgu nok ikke engang kunne gennemføre et almindeligt samleje med en prostitueret. Ej heller med en "almindelig" person, der ikke tager penge for det.
For dem gælder det om ydmygelsen af ofret og magtbesiddelsen af et andet individ. Sørgeligt men sandt. Men mht. det med idéen om de faste bordeller, er jeg da klart med på idéen. Få alle disse østeuropæiske og thailandske prostituerede ud af vagten. Deres pimp i spjældet. Jeg har en fornemmelse af at der ville være mange danske, såvel som udenlandske kvinder, der af egen fri vilje ville arbejde på et bordel, med orden i tingene. Mon ikke man også ville slippe for alle disse overfald på de prostituerede, hvis det foregik under ordnede forhold. Så er spørgsmålet jo så bare, om den danske mand ville gå på et bordel, eller om de foretrækker anonymiteten, ved at købe en kvinde på gaden. Jeg aner det ikke, men mon ikke det ville afhjælpe lidt af den udnyttelse af kvinder fra især de østeuropæiske lande vi ser idag?
tilføjet af

Glædes piger.

Man gør det lovligt , pigerne betaler skat , der er en form for kontrol med * forretningen*. På den måde stopper kriminaliteten . Der er nogen mennesker som har sexuelle interesser , som de ikke tør spørge konen om . Det er ikke alle mennesker der * bare* kan finde en sexuel kontakt , på normal vis - de kan gå sådan et sted hen. Når det er ulovligt , er der en masse kriminalitet og ulykkelige mennesker. Mennesker der bliver udnyttet og kvinder er en salgs vare. Køns sygdomme er også udenfor kontrol , sådan som det er nu. Som sømand har jeg kendt til mange glædes piger , hvad skulle vi søfolk gøre uden dem ??
tilføjet af

Gå til p1 debatten der gang i den,

Jeg henviser til debatten lige nu på p1 som omhandler samme emne.
Mvh
tilføjet af

Teori er røvkedelig

Og dine påstande om at statsbordeller ikke vil hjælpe er lige så mere teori end min påstand om at det vil hjælpe, for ingen steder i verden har man prøvet at stille den slags bordeller til rådighed.
Jeg mener heller ikke at det vil udrydde begrebet voldtægt, men kan det bare redde 2 stakkels piger fra den ydmygende skæbne så er det det hele værd.
tilføjet af

Du bor tæt på Tyskland

hvor de har lovlige bordeller.
Det ændrer INTET på antallet af voldtægter og den seksuelle kriminalitet.
Det er simpelthen forskellige sider af samme emne.
tilføjet af

Du kan jo pudse brillerne....

Og læse mit indlæg et par gange mere. Så vil du se at det svar du kom med, er helt hen i vejret....
tilføjet af

Tror ikke det hjælper...

Jeg tror ikke det hjælper at lave bordeller for at undgå voldtægter...
De fleste voldtægts mænd gør det fordi de kan lide følelsen af magt og frygten i ofrets øjne... og de tænder på den følelse af begær det giver at voldtage en kvinde - pige eller hvad det nu er de voldtager...
Selvfølgelig hjælper det da langt hen ad vejen for de hvad skal man kalde dem "normale" kunder som allerede er lidt små perverse og går til ludere for at få udlevet det de ikke kan hjemme hos konen...
Men voldtægten skal der nok mere end et bordel til at mindske eller helt fjerne...
Det er jo noget der foregår oppe i hjernen på de fleste voldtægtsforbryder... det er ikke bare fordi de ikke kan få noget på den dumme at de gør sådanne ting...
Sååå ud over at det allerede er lovligt at drive bordel og de såment også betaler skat - så hjælper det ikke at lave flere af den slags for at nedsætte voldtægten i Danmark.
tilføjet af

Kan det virkelig være rigtigt ?

At man skal gøre bordeller lovlige, med begundelse i at mænd kan få stillet deres lyst når det passer dem, og samtidig mindste antallet af voldtægter !!!
Jamen er der ikke noget helt rivende galt så ?
Hvorfor i alverden skal vi/man det ?
Fordi nogle mænd er så syge i hovedet, at de ikke fatter at man ikke bare kan ta´ når man vil, og med magt ...... skulle det lovliggøre bordeller ?
Næh, ..... absolut ikke - kastrér hver eneste voldtægtsmand som blir´ fanget/afsløret istedet ....ødelægger man et menneskes liv på den måde en voldtægtsmand gør mod en kvinde,- ja, så må hans liv vel også destrueres ??
tilføjet af

DET ER LOVLIGT I LILLE DK......

Så fat det dog !!
Det er helt lovligt at drive bordel i Danmark.
tilføjet af

Stadig teori

Det er stadig ren teori at voldtægstmænd gør det fordi de savner magt eller fordi de kan li at ydmyge kvinder.
tilføjet af

Tag det roligt, ok ?

Det ved jeg skam godt at det er ....
Debatten gik på at der skulle laves lovlige bordeller pga. voldtægtsforbrydere !!!
Og der siger jeg nej !!!
Det er da den forkerte årsag at drive bordeller på ...
tilføjet af

sludder

På baggrund af dit indlæg må man konkludere at største parten af danske mænd slet ikke er istand til at styre deres impulser for ikke at tale om det de har i bukserne. Både for din og resten af de danske mænds vedkommen går jeg ud fra at det ikke er tilfældet.
Det er derimod den ældste og dårligste undskyldning for prostitution og den holder ikke. Jeg syntes det er sørgeligt at der er så lidt respekt for kvinder i dette samfund. TÆNK OVER DET når du siger at kvinder skal prostituere sig for at undgå voldtægt.
Helene
tilføjet af

Har I tænkt på?

En masse indlæg til et interessant og relevant emne. En ting har ingen været inde på endnu, så vidt jeg kan se. Nemlig de mænd, der som jeg, ikke kunne drømme om at henvende sig til piger på gaden eller for den sags skyld efter annoncer, alene af frygt for evt. bagmænd, alfonser eller hvad de nu hedder.
Jeg ville aldrig kunne dyrke sex et sted, hvor alle og enhver kan komme brasende ind eller hvor man kunne risikere at blive frarøvet sine ejendele - for slet ikke at tale om risiko for politirazzia.
Og så har jeg slet ikke nævnt sundhedsrisikoen. Det må helt klart være i den fornuftige normale forbrugers interesse, at der findes steder, hvor sundhed, sikkerhed og diskretion er i top.
Hvad synes I andre?
tilføjet af

bordeller

Hvad er et bordel i mænds øjne og i kvinders??
Hvor mange kvinder har lyst til, at få stillet deres sex og puttelyst på et bordel?
At mænd vil have uforpligtede sex er med til at skabe kaos på jorden, der er faktisk ikke så meget kærlighed i nogen uforpligtigende ting.
Ang voldtægter
Mange kvinder og mænd lægger selv op til det via tøjstil.
Alkohol er en årsag, det kan der gives terapi for denne form for stimulans sænker den moralske vinkel
Stoffer får alle end gode ting ud og væk
Der findes kunstige dukker og sexlejetøj for dem der er meget trængende og kun har værdier der ligger under navlen
Penge sex og magt, det er mere for politikere blandet med sex. det med sex at det slapper af. der er nok partnre på hele jorden , så hvoror tage nogen med vold. alle voldstægtmænd-kvinder er mennesker med lavt selvværd og med ingen forståelse de konsekvenser de påfører deres offer.
Skal vi have meget hårde straffe for voldtægtkvinder og mænd her i danmark- hvorfor ikke livstid, det andet med-menneske de har forvoldt ondt ar fået ødelagt deres liv
til dig der læser dette har du voldtaget nogen her i dette liv!
KH allgood
tilføjet af

øhh!!

Voldtægt handler sjældent om sex, men om dominans, magt...
Tror derfor ikke at flere bordeller vil nedbringe tallet af voldtægter, men det vil være klogt rent sundhedsmæssigt. Regelmæssige sundheds tjek ville forhindre mange kønssygdomme i at sprede sig og kontrol med prostituerede på bordellerne ville lette arbejdet. Det ville gøre branchen mere "stueren", hvis man kan sige det i denne sammenhæng, og hjælpe med til at gøre prostitution til en forretning, som lettere ville opnå accept i befolkningen... My point of view...
tilføjet af

var de ulovlige???

*GGGGG*
tilføjet af

helt klart

jeg mener helt klart at bodeller skal være lovlige men tror ikke på at det vil nedsætte voldtægterne for det ville komme til at koste en formue at gå på bodelerne fordi at der skal gøre rent på værelserne efter hvert besøg pigerne har.
tilføjet af

Nix

Nej, nu må sgu stoppe. Det skal Ikke være lovlgt. Sex skal ikke være en købevare. Det er de mænd der ikke kan styre sig og begår voldtægt, der har et problem! Der skal ikke laves alternativer, så de ikke voldtager. Det skal de bare lade være med! Hvis de ikke får deres lyster styret derhjemme, må de holde sig i skindet.
tilføjet af

Ikke en skid

Det vil ikke fjerne voldtægt en skid. Det handler primært ikke om sex for en voldtægtsforbryder, men om magt. Er der ikke en vis katagorisering af det mandlige køn i udtalelsen om at bliver bordeller legaliseret, mindskes voldtægt? Jeg tror desuden ikke at det handler om at bordeller er lovlige eller ej, før en mand vil gøre brug af sådan en "service" Og ER vi derude hvor vi snakker voldtægt eller ej, som jo egentlig er en smule mere kriminelt end at gå på bordel, så er voldtægtsforbryderen nok ligeglad med om det er lovligt eller ej... Et sygt argument fra en forsmået tøs - formoder jeg....
tilføjet af

Voldtægt?

Bare en lille tilføjelse, voldtægt handler ikke om sex, men om magt, der vil stadig være voldtægter til om de kan få sex andre steder.
Det handler ikke om sex, men magt.
tilføjet af

Fra en kliniks synspunkt

Vi er en klinik/bordel i kbh, der driver vores forretning på en så lovligvis som det på nuverne tidspunkt kan lade sig gøre. Desværre er lovgivnngen på nuværene tidspunkt så indviklet at det er svært at finde hovedet og hale i den. Derfor vil jeg ikke komme ind på lovgivningen, blot gør opmærksom på at prostitution ikke nedsætter voltægter og overfald. Der er flere undersøgelser der har bekreftet dette. Vi/massagepiger/luder har hellere ikke lyst til at have mulige overfalds mænd, eller voltægtforbryder som gæster. Det er ikke en samfundstjæneste vi udfør, blot en service for dem der motte have lyst til uforpligtende sex.
Vi mener at der bør laves en lovgivning der tilgodeser både klinikker som massagepiger, og naturligvis vores kunder. Ingen har interesse i et evt. forbud. Det vil kun gavne de bagmænd hvis interesse kun er at misbruge de piger der friviligt ønsker at arbejde i dette erhvev.
Mvh Pussy Galores
tilføjet af

Nix, det er ikke lovligt.

Det er ikke korrekt at det er lovligt at drive bordel i Dk.
§199 blev fjernet i 1999, den omhandlede kun prostitution, og ikke , det der bliber kaldt for rufferi/bordeldrift.
Mvh Pussy Galores
tilføjet af

Væresteder?

Jeg tror du har ret mændene vil vise at de har magt.
Men alligevel synes jeg at der også kan være tale om for nogle at øve sig inden de går igang med sexuelle forhold til en veninde.
Derfor vil jeg godtage forslaget om at indrette specielle væresteder med offenligt kontrol, sikker-hedsvagter og lægekorps.
hedepigen
tilføjet af

Det mindsker ingenting

Dertil vil jeg give dig ret. Alle mænd kan på nuværende tidspunkt købe sex, lovligt//ulovligt hvis det er det, de vil. De mænd som voldtager kvinder har altså allerede haft muligheden, og når de nu ikke gør det, så er det nok fordi, det ikke er det de vil, men derimod spændningen og... ærlig talt jeg ved ikke hvorfor mænd voldtager, men der jo nok en grund. Det er i hvert tilfælde ikke fordi de ikke har mulighed for at gå til en luder og få lysterne stillet. Det er jo de færreste ganske almindelige mænd der voldtager, men derimod er der mange ganske almindelige mænd der besøger en glædespige.
Det jeg agtede at sige var: At legalisere bordeller og købesex mindsker ikke voldtægtsraten. Om man derimod burde legaliserer bordeller er en hel anden sag.
tilføjet af

Det er gammel viden du spørger om

Det er undersøgt ved talrige undersøgelser i flere lande. Det hænger ikke sammen. Voldtægter handler om magt og kontrol. Midlet er bare sexuel magt.
Prostituion handler ikke om kontrol og magt impulsmæssigt på samme måde.
Så hvorfor vil du have folks gæt på om det mindsker antal voldtægter feks?
tilføjet af

Mandehørm

Hej Ironcross.
Man kan næsten se på dit indlæg at du ikke er særlig gammel, og at du i hvert fald ikke ved ret meget om voldtægter contra bordeller..!
I Sverige er prostitution forbudt, og dér er der ikke flere voldtægter end her i landet..
Og! Har du tænkt på at de mænd, der går på bordel/til prostituerede ikke er de samme mænd som de der voldtager?
De der voldtager gør det jo ikke så meget for at få noget sex men for at demonstrere deres totale magt over et andet menneske (læs: kvinde)!
Og hvorfor, i øvrigt, verserer myten om Verdens Ældste Kvindearbejde som værende prostitueret - det siger en hel del mere om nogle mænds (heldigvis ikke flertallet!) forkvaklede sexualitet end det siger noget om kvinder..
Og de prostituerede kvinder? Hvorfor bliver de prostituerede? Fordi de - for langt de flestes vedkommende - ikke kan se at de har et valg. De fleste af dem gør det jo ikke for sjov eller fordi det er et dybt tilfredsstillende og personlighedsudviklende arbejde!
tilføjet af

Hvad med kvinderne?

Hej Hedepige..
Ville du gerne kunne få din sexuelle debut på et bordel? Og ville du vælge at kunne gøre det på dén måde som du foreslår mændene det?
Hvorfor er mænds sexualitet mere hellig & ukrænkelig end kvinders?? Hvorfor kræves der frirum til dén - uden nogen særlig begrundelse?
tilføjet af

Piger er også til escortservice.

Der findes rent faktisk også mange kvinder, der betaler for escortservice, ligesom der findes kvinder, der ernærer sig godt ved selvvalgt prostitution, det er vel et holdningsspørgsmål.
tilføjet af

Ret

Jeg giver Adonai ret. Og Jennifer.. Det handler ikke kun om købesex eller ej. Det drejer sig om, om lovliggørelse af bordeller og prostitution vil mindske antallet af voldtægter. Handler det kun om sex, kunne disse voldtægtsforbrydere vel gå ud og købe en luder, hvis de er så trængende. Istedet for at begå en kriminel handling.
tilføjet af

Eller også skal de bare lære at styre deres lyster......

Jeg er hovedsagligt imod dette forslag. Hvorfor skulle disse pædofile og andre have deres syge lyster tilfredsstillet?? Godt nok vægler ludere det selv, men de er trods alt mennesker ligesom os andre. Derfor kan man ikk som i forslaget her bare smide disse "freaks" (tillader jeg mig at kalde dem) i hænderne på dem...
Diise syge mennersker skal blot lære at styre deres lyster!!! Man kan ikke altid få, hvad man vil ha... Hvis de ikke kan hjælpe sig selv af med dette, må de afhjælpes må helt andre måder. Evt. gennem snak med rådgivere.
Hvis vi giver efter disse syge mennersker, er det jo i orden. Vi lader bare luderne om dem... Hmm Det tvivler jeg på er den rette løsning.
tilføjet af

Flertallet?

Er det flertallet af kvindelige prostituerede, du taler om - og et bredt udsnit af den kvindelige halvdel af befolkningen som brugere?
tilføjet af

Nu må du altså lukke øjnene op!

ALLE(!) ved sgu da at det er et faktum, at langt størsteparten af voldtægter sker fordi, udøveren ønsker at vise at han(som regel) har magten. At du stadig tror at det er teori, viser jo bare at du ikke aner hvad du snakker om. Det er jo ikke just en nyhed, at magten og ydmygelsen er driftkraften bag langt de fleste voldtægter.
God bedring!
tilføjet af

Jeg ved ikke rigtigt..........

om den påstand med, at der ville være færre voldtægter overhovedet passer...Måske er det lige omvendt; jo mere man gør for at tilfredstille de liderlige, jo mere liderlige bliver de?!
Til sidst går de måske rundt med blottede (I ved nok), og gør det med alt, hvad der bevæger sig?!
DET VILLE JO VÆRE EN SKRUE UDEN ENDE!!!!!!!
Så find lige en anden undskyldning, ikk!
tilføjet af

ligeret for kønnene

Hvis man skulle overveje at lovliggøre bordelvirksomhed, ville det efter min mening kræve, at der blev gjort meget for at sikre gode arbejdsforhold og at sikkerheden blev prioriteret højt både for de "ansatte" og brugerne.
Måske er det rigtigt, at man ville kunne undgå nogle voldtægter, men jeg er ikke sikker på, at man ville komme det helt til livs...
Desuden har jeg det sådan, at HVIS det skulle være lovligt for mænd at gå på bordel for at få stillet deres lyster, så skulle kvinder have samme mulighed!
tilføjet af

Mon voldtægtsforbrydere er bange for at bryde loven? .... :-)

Tror du virkelig voldtægtsforbrydere voldtager i stedet for at opsøge en prostitueret, fordi prostitution er ulovligt? Think it a little about... :-) Det er en større forbrydelse at begå voldtægt end at købe en luder for en aften!
tilføjet af

Vedr Beskyttelsespenge

fra div. Motorcykel. Jeg har selv været ude for at der dukkede et par Ha op med Elefanthuer på deres mC. vedr. Beskyttelsespenge 2000 kr. pr uge. Der var bare den forskel her, af denne Thaimassage var en 100 pct. Lovlig T&S Reg. massage klinik.?
Så det endte så her med af den blev Lukket pr. medio ultimo April då. af en Minister Erna Hammilton
Som der er død d. 29/07-96 af Personens adv.
Nørregade 7. Peter Egemar Ejendomsadministrationen
Privat
Peter Egemar
Advokat
Bøgevej 61
3100 Hornbæk
Telefon: 49 70 26 49   
iflg. en ikke Underskrevet utroværdig Stævning sendt til Retten
Efter henvisning fra adv. Gode kunder Låner normalt pigerne så store beløb af de ikke kan betale dem tilbage.
Klovn 2 + 3
Lindevangsgaardens Ejendomskontor
Varmemester Jørn Klovn
P. G. Ramms Allé 6, st.tv
2000 Frederiksberg
Telefon: 38 86 28 97
   
tilføjet af

Undervurdering af faget.

For det første er jeg enig i, at bordeller og prostitution ikke kan forhindre voldtægt, der er tale om to ting, der ligger langt fra hinanden.
At være prostitueret betyder ikke, at man vil behandles, som det passer kunden.
Der findes faktisk prostitution under særdeles værdige og respektable forhold her i landet, og der findes også steder, hvor pigerne kan få tilfredsstillet deres lyster, ikke så mange, men det er ikke et ukendt fænomen.
Jeg er netop holdt efter mere end tyve år i branchen, og har tjent penge nok til at leve resten af mit liv uden at arbejde (jeg er 38 år), så stop den undervurdering af faget, og husk på, at så længe det ikke er af nød, så er det et fantastisk job, for dem der kan lide den slags.
tilføjet af

Jaah

du burde jo vide det, du arbejder jo på et af dem,
husker du ikke det. Men så igen, du har jo aldrig
været et menneske for lov og orden, ikke sandt?
Hehe.
tilføjet af

Nødvindigt med bordeller!.

Jeg mener at vi engang for kan erkende nødvindigheder
af bordeller i samfundt uden hykleri.Dette tjener
både dens arktive og personer.Kunne vi få eller op-
nå dette vil meget være vundet grobalt set.Vi bør
tænke på hvad de forbygger og giver vort samfud kære
venner.
Hilsen.
Th.Jensen
tilføjet af

Tjoo...

Jah det passer nok os!
Men har stadig ikke mødt nogen der har!
Kvinder råber nok ikk op om det...
Fyre råber op om det....
Vil sgu helst holde mig til min kæreste... Og han holder sig os til mig! Vi prøver nye ting hele tiden...
tilføjet af

Ja du har ret i

at vi piger underdriver på det seksuelle område, mens mændene skryder med sine bedrifter. Jeg har rejst ude fra julen til april. På et hotel i Goa i Indien oplevede jeg at måske 1/3 af hotelgæsterne var kvindelige svenske købesex turister. Goa ligesom de fleste tropeferiesteder vrimler med gigoloer, måske ti gange flere end der er massagepiger. Det gik ret åbent for sig på hotellene, stranden, nattklubbe og taxier. Og en gigolo er meget billig dernede.
Jeg har det helt fint med det. Forarges man over dette, er det kun ens egne moralske fordomme man gylper op.
Mvh Ronda
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.