3tilføjet af

Boligstøtte

Ved ikke om det er det rigtige sted jeg har sat det herind i.
Hej. Jeg er enlig mor, har en kæreste. Jeg modtager boligstøtte men INGEN enlige forsørger penge, da jeg godt vil kunne tillade mig at have min kæreste overnattende engang imellem uden nogen, får ondt i r.... af det.
Så er spørgsmålet hvor mange gange om ugen må han sove hos mig, når jeg får boligstøtte...?
tilføjet af

Mig bekendt

Har det intet med sagen at gøre!! Jeg skal ikke sidde her og påstå at jeg er klog ud i disse sager, men har da selv modtaget boligstøtte, og har ALDRIG hørt om at besøgende kæreste skulle have NOGET med sagen at gøre.
Og mht. den anden støtte du ikke vil modtage: Tag og fedt op på kommunen og få den støtte. Da du ikke bor sammen med din kæreste (og dermed vel sagtens kan bevise dette) har INGEN ret til at få ondt i r*v*n over dét.
Så længe du ikke snyder nogle, gælder det bare om at udnytte alle muligheder. Det er det vi har velfærdssamfundet for. Især i din situation, der vel godt kan være presset økonomisk.
Venlig hilsen Malina
tilføjet af

Okay.

Først og fremmest, tak fordi at du tog dig tid til at svare mig. Okay, så vil jeg ile op på kommunen og få søgt om enlige forsørger penge.
Ved godt det kun er torsdag, men siger det alligevel: rigtig god weekend.
tilføjet af

Tralalulalej.

Nej jeg ville personligt heller ikke få "ondt i rumpetten" over at din kærste sover hos dig. Ikke desto mindre tror jeg faktisk der gælder nogle regler for det, (hvis vi skal se helt firkantet på det) også selv om i ikke bor sammen. Noget med hvor tit i sover sammen og et eller andet, dog er det ikke boligsikringen - det er hvis du modtager ekstra børnepenge etc. - men jeg tror lige jeg vil surfe lidt rundt og se om ikke jeg kan finde et link til dig.
Hej fra S. Jack
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.