7tilføjet af

Boligmesse vedr. boligkøb i udlandet

Hej
Jeg har længe været på jagt efter lidt uvildig information vedr. boligkøb i tyrkiet. Jeg syntes det hele virker lift overskueligt, og jeg ved ikke helt hvem, eller hvad, jeg skal tro på.
I den forbindelse har jeg fundet frem til en messe der omhandler netop boligkøb i tyrkiet. Jeg syntes lige jeg ville dele min viden med jer andre, da jeg syntes det lyder som en spændende idé.
Information om messen kan får på:
www.bolig-udlandet.dk
Håber i kan bruge det til noget, og se så at få købt den lejlighed i tyrkiet :-)
mvh/Erik
tilføjet af

hvorfor?

Og hvorfor skal vi så købe bolig i tyrkiet?
Så vi får en tilknytning til landet, og dermed vil virke aktivt for at landet optages i EU???
Hvorfor sælges der pludseligt ud af boliger i tyrkiet?? Kunne det tænkes at landet er ved at indse de ikke er velkomne i EU??
tilføjet af

ulovligt

lige PT. er det jo ulovligt for udlændinge at købe både bolig og feriebolig i Tyrkiet. Hvad har du gang i. De har simpelthen lukket for alt salg.
tilføjet af

jeg ved hvorfor

det er for at blive fri for tyrkerne, for de er jo i Danmark.
tilføjet af

Tyrkisk regering hat lukket for boligsalg

Regeringen i Tyrkiet har lukket for salg af boligere til udlængere,så hvorfor nogle danske boligmæglere stadig prøver at sælge til danskerne,er helt uforståeligt.Der er udmærket i Tyrkiet at bo,men det er noget af en jungle at komme ind i,ang boligkøb.Jeg betragter det som plat og svindel,at disse mæglere stadig prøver at sælge boligere til danskerne.
tilføjet af

Søg og du skal finde

Hej Alle
Jeg har søgt lidt info vedr. mulæigheden for at købe bolig i Tyrkiet, her er hvad jeg fandt.
""I den sidste tid har dagspressen videregivet udenrigsministeriets formaninger om at udvise forsigtighed ved køb af fast ejendom i Tyrkiet og at man ikke få skøde på sin ejendom.
Det er ganske rigtigt at man skal udvise forsigtighed ved køb af fast ejendom, også i Tyrkiet, og det er netop en af vore vigtigste opgaver i rådgivningen. Med hensyn til skøde i eget navn er det ligeledes korrekt at den tyrkiske regering har indført et midlertidigt stop for registrering af fast ejendom for udlændinge.
Dette skyldes at udenlandske spekulanter har foretaget store opkøb af jord langs Tyrkiets sydkyst. For omgående at standse disse spekulationsopkøb har regeringen indført det midlertidige stop indtil ny lovgivning kan træde i kraft.
Parlamentet har i de sidste måneder holdt ferielukket men indsamles på ny i begyndelsen af oktober.
Den nye lovgivning forventes at blive præsenteret i begyndelse af samlingen og få en hurtigt behandling således at der på ny kan registreres skøder til udlændinge.""
Som i ser er går mulige købere i Tyrkiet lyse tider imøde, og priserne forventes at stige merkant.
Jeg har selv tænkt mig at besøge messen www.bolig-udlandet.dk om ikke andet så bare for og se hvad og hvor jeg evt. vil investere.
WellDone - Snart i Tyrkiet
tilføjet af

bolig i tyrkiet

Jeg er en af dem der har lyst til at få en feriebolig i Tyrkiet. jeg har været inde og kigge på Bodrumbolig.dk og jeg må sige at da jeg læste hvad de havde og så deres byggeri var jeg solgt. I skal have kontakt med med dem der har forbindelser i Danmark. Lige så snart skøder kan skrives igen er jeg med. Vi køber jo også rask væk boliger i Spanien, Frankrig. Det har ikke noget med Eu eller andre platte ting, men tænk når vi går på efterløn og kan tage afsted i nogle måneder af gangen
tilføjet af

En chance mere

Så er der en chance mere for at for at samle lidt inspiration på feriebolig-messen, http://www.bolig-udlandet.dk
Det er da en hel del mere intressant nu hvor loven er godkendt.
Mvh.
Kron-Jyden
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.