15tilføjet af

Bolig i ht-området/kbh?

Hej
Jeg blev nød til at sælge min lejlighed, da jeg ikke kunne sidde med udgifterne alene. Jeg leder nu efter et sted der koster max. 4-5000 pr. mdr inkl. varme og el.
Alt har interesse værelser, fremleje, små steder selv et erhvervslokale, hvor udlejer er indforstået med at jeg 'arbejder dag og nat' og derfor er der temmelig meget har interesse. Det skal bare være så tæt på KBH som muligt.
Ballerup og andre forstæder er fint. - alt har interesse. Jeg kan naturligvis lægge depositum etc., da jeg nu er gældsfri og endog har en god sjat på bankbogen efter salget. Ellers er jeg akademiker og arbejder som konsulent typisk hjemmefra med undtagelse af møder etc.
Nogen der kender et boligselskab eller lignende der har ledige steder i nærheden eller i kbh? Der er så mange fupmagere ude med falske lejlighedsannoncer så selvfølgelig et seriøst sted.
God weekend
tilføjet af

For god ordens skyld..

vil jeg lige sige at jeg har søgt på muligheden for boligselskaber med ledige boliger, men de er for dyre - sjovt nok derfor de er ledige. Jeg kan ikke betale 8-10000.
tilføjet af

som at klø sig...

tilføjet af

De er for dyre...

Jeg har set på præcis samme side så sent som i dag, men som du vil bemærke ved en læsning af priserne så overskrider de mit budget på max. 4-5000 kr. Den billigste på den side koster ca. 6000 + varme og el.
tilføjet af

København er MEEEGA dyr

og du konkurrerer med alle de studerende, som heller ikke har andre muligheder end den prisklasse.
Jeg læste på et tidspunkt en tråd herinde, hvor der var en masse links. Der var en masse studieboliger, men der var også en del andet. Jeg prøver lige at finde den frem.
Og ellers er det bare med at bruge sit netværk. Og har du ikke Facebook, er det med at oprette en profil derinde. Derfra kender jeg nogle stykker der har fundet lejlighed

Var det lejlighed eller andelsbolig?
tilføjet af

Her er nogle links

tilføjet af

Her kan du skrives op

http://venteliste.findbolig.nu/standardpage.asp?id=4066DD26-8DA6-4512-9ADA-9DA98998DDF2

Man skal vist nok være medlem af en pensionskasse, men det satser jeg på at du nok er :)
Det er jo ikke sikkert du kan få en lejlighed med det samme, men hvis du ender med at bo på et værelse, er det jo meget rart at være skrevet op, så der dukker en lejlighed op senere. Ikke at du nok ikke havde regnet den taktik ud allerede😉
tilføjet af

lidt mere

tilføjet af

Disse er hurtige

http://www.privatbo.dk/?id=95

Hvis man først er kommet på en liste her (hvilket kan være lidt svært, men er man ihærdig nok skal det nok lykkes, så får man som regel ret hurtigt tilbudt en lejelejlighed.
tilføjet af

den sidste for nu

tilføjet af

Super venligt

at lede efter den tråd. Jeg kender jagten på den billige bolig fra studietiden og har selv lejet ud til desperate studerende. Netværket er aktiveret, men svært at trylle - også facebookvennerne ;). Lejlighed eller andelsbolig? Ikke helt med.. Solgte en andel og leder nu efter alt, hvor jeg kan lukke døren efter mig😉Ser endog på bolig i odense - kan være en løsning selv om jeg ikke tror jeg vil elske det. Kender kun én derovre og mine venner bor i kbh. Jeg har boet i jylland også kun med én ven i byen og jeg bliver depri af det.
tilføjet af

Ikke medlem...

af en pensionskasse som fx PKA som udlejer de boliger som er lige dyre nok ved første øjekast, men har ikke pløjet dem allesammen igennem endnu. Fandt endelig en, men den er reserveret til: "2 værelses studiebolig for kvindelig studerende, som er gravid eller mor. Du skal være mellem 16 og 24 år.", så ikke lige mig, men fint der tages den slags sociale hensyn - ville så være fedt, hvis man også kunne være enlig far mellem 16-24 er min eneste kritik der😉Enig i det med at blive skrevet op - bliv bare ved - 10 år siden næsten jeg sidst har været boligsøgende så jeg er rusten på markedet :)
tilføjet af

Tak been there...

Jeg tjekker linkesene mere grundigt ud i håbet om at finde en genvej , men værelserne flyver lynhurtigt i kbh, dem tør jeg dårligt satse på: Studerende favoriseres - gjorde jeg også selv, da jeg lejede ud med et billigt værelse, da de er mest på røven - især de udenlandske som mange er lidt berøringsangste for. Jeg var også lidt spændt i starten, men de fleste er nu ret søde uanset, hvor de kommer fra. Husker især en sød kineserinde jeg lejede ud til - var lissom at have sin egen tamagochi😉Vi snakker stadig sammen lissom jeg gør med flere af mine ex-lejere gennem tiden ;)
tilføjet af

Leje - ikke andel.. - er med nu..

Jeg kan ikke låne til de andele jeg gerne vil have fordi jeg har usikre indtægter, så leje i et år eller to vil være perfekt til jeg forhåbentlig får en mere stabil indtægt. Vil så være held i uheld hvis huspriserne falder i kbh i mellemtiden, da jeg gerne vil bo relativt tæt på byen.
tilføjet af

Har du fået forbindelse til noget?

Jeg krydser virkelig fingre for dig. Det er bare så røvirriterende at boligmarkedet nu også er favoriseret til dem med mange penge.
Ak, det er dyrt at være fattig🙁
tilføjet af

Fundet noget...:)

Et usselt kælderrum med én kogeplade, køleskab og hslvnasty bad&toiletforhold til 3500 om måneden i et skodkvarter i valby - ved allerede nu at jeg siger det op a.s.a.p. - ufatteligt hvad man kan udleje i kbh bare det ikke koster mere end 4000 tror jeg. Nå, men jeg er bare glad for at komme tæt på byen igen - gør det betydeligt nemmere at finde noget andet end at bo hos de gamle en times transport væk. Jeg skal ud og købe en lejlighed, men før jeg har et fast job så er der lukket for kreditten og priserne falder så hvis jeg er svineheldig så kan jeg finde noget nyt til efter sommerferien og bo til leje der et stykke tid.
Tak for din støtte ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.