18tilføjet af

Blev truet på livet.. udlændinge..

reddede min røv. Forleden blev jeg truet på livet af en dansk ung mand. Han var meget stolt af at være fra århus og da jeg har været der og ikke synes det er en fed by, sagde jeg at jeg synes det var en lorteby. Ikke så pædagogisk måske, men det var i byen og vi var fulde. Han blev så sur at han sagde han vile sparke mig i hovedet og nikke mig skaller.
Heldigvis var der en flok udlændinge, polske håndværkere, som stod i nærheden og fik ham hevet væk inden han kom for godt i gang.. endda uden at slå ham..
Fuck, hvor er jeg træt af unge mænd som slet ikke kan styre deres alkoholindtag og ser rødt af den mindste grund.
tilføjet af

jyder er de største slagsbrødre

jyderne slås mere end folk fra andre egne af lanet.
kvinder gift med jydske mænd kan stadfæste påstanden, de får nemlig også nogen på trynen
De er kort og godt en smule mere primitive,de køres osse mere spritkørsel derover i det muldjydske
tilføjet af

enten har

du tilbragt meget tid i Danmark (Jylland) og foretaget indgående studier af forholdene,eller oså er du sur fordi du er blevet forvist til djævleøen igen.
Resten, eller hele, dit indlæg tyder på, nå ja her skal jeg passe på, så lad mige sige det sådan: Du er vist ikke den hurtigste til at skrælle en kartoffel.
Kan du forøvrigt fortælle mig, hvorfor der er flere fra Sjælland, der kører over broen, end omvendt?
tilføjet af

kunne det

tænkes at dit ordforråd er lige så dårlig, som din stavemåde?
tilføjet af

Flere over til jylland?

Der er da ikke flere som tager over til jylland fra sjælland end der kommer herover? Altså mig bekendt så tager de mest begavede og talentfulde jyder til sjælland for at studere her og få arbejde. Og så er der jo håndværkerne, som tager herover pga. diæter og vice versa.
Jeg har ikke det mindste mod jyder generelt forresten - jeg trives bare ikke i det jydske, hvor jeg har boet i et par år.
tilføjet af

Påstand

Hvor har du den påstand fra. Der er ikke nogen belæg for at jyder er mere voldelige end ( sjæll- )ænder. det er for øvtrigt den eneste art af ænder der må skydes hele året rundt.
tilføjet af

Håndværkere

Grunden til at jydske håndværkere kommer til djævleøen for at arbejde er fordi I( sjæll- ) ændere ikke gide at flytte røven og få lavet noget arbejde. Derfor skal I have hjælp.
tilføjet af

åh, nu starter jydebrækket..

hvis du bemærker det så er mange jyder helt vilde med at fremhæve deres fordele på sjællændernes bekostning. Da jeg boede i jylland skulle jeg konstant høre på morsomheder om sjællændere. Det jo et tegn på mindreværd.
Sjællændere måler sig jo ikke i forhold til jyder og har ikke brug for hele tiden at hævde sig på jydernes bekostning. I har det sikkert fint ovre i det jydske, men jeg og andre københavnere kan bare ikke rigtig se mulighederne i Jylland.
Sådan har det været i 6000 år. Da Danerne kom til landet fra Sverige, så valgte de jo den fede lerjord på sjælland, trængte de primitive jagere og samlereud, så de måtte flygte til jylland og lod siden jyderne være i fred på den anden side af vandet, fordi der aldrig har været noget særligt at hente der for danerne.
tilføjet af

Hjælp?

Altså hvis du ser på, hvor pengene bliver lavet og på hvor mange penge der bliver flyttet gennem skatten fra øst til vestdanmark, så er det vist jyderne som får mest hjælp. Det eneste det handler om med de diæter er at jyderne er billigere i drift og finder sig i mere. Og hvis I havde gang nok i jeres eget erhvervsliv, så havde I ikke behøvet at pendle helt herover for at få brød på bordet.
Med fedt nok I gider🙂Polakkerne gør det samme.
tilføjet af

Hvis der

ikke er noget at hente i Jylland, hvorfor faèn fik djævleøen så bygget en bro?
Jyderne manglede den ikke.
tilføjet af

Jyderne og fynboerne ønskede den bro

Hvis du vidste noget om politik, så ville du vide at jyderne og fynboerne har flertal i folketinget. Det skyldes at vores valgkredse skal repræsentere hele landet geografisk.
Også derfor at der bliver bygget flere motorveje i det jydske end på sjælland, selv om de ikke bliver brugt lisså flittigt. Og derfor at københavnerne skal betale penge til de 'fattige' jyder, selv om jyderne pga. de lave jordpriser har betydeligt flere penge til rådighed. Ville ønske I betalte det samme i skat som herovre alt i alt. Det ville være mere retfærdigt.
tilføjet af

Det kan da godt være

- vi slås mere her ovre. Men stave, det kan vi da i det mindste.
Selv har jeg ikke været oppe, at slås siden teenageårene. Dog må jeg tilstå at, jeg har vældig lyst til, at smække lussinger ud i selskab med alt for bedrevidende "køwenhawnere"
Alene "køwenhawnernes" dialekt giver mig lyst til slagsmål........
tilføjet af

Er du Palle Lauring, eller hvad ?

Nu er du vist ude i noget, du ikke er verdensmester i.
Jorden i langt den største del af Jylland, er vist fuldt på højde med den på Sjælland.
Men egentlig er hele denne debat noget sludder. Mener jeg. Der er idioter på Sjælland, Der er tumper i Jylland, på Fyn og på Bornholm. Der er også fine og ok mennesker alle steder. Det er ikke korrekt, at katagorisere på den måde
tilføjet af

Noget om snakken

Jeg ved ikke, om det kun er mig, der får buddet. Men masser af gange har jeg måttet afvise kunder på Sjælland, der er grædefærdige over deres medborgeres håndværksmæssige kunnen. De er klar til at betale vild overpris for, at få os derover og rette lidt på tingene. Det lyder som blær og pral, det ved jeg godt, men det passer desværre. Jeg har dog takket nej indtil videre.
tilføjet af

Havde du ikke geografi?

Det er noget man lærer i geografi på HF/gymnasiet at jorden er dårligere i jylland. Men ikke noget jydehad herfra, jorden er slet ikke så vigtig mere og jeg trives fint med mine jydske venner😉Og er helt enig, der er gode og dårlige mennesker over alt.
tilføjet af

Målinger

I kan ikke måle jer i forhold til jyderne får I har ikke noget at sammenligne med Vi er bare bedre en jer
tilføjet af

Goegrafi.

Hvorfor tage HF og gymnasiet for at lære geografi. Jeg lærte det i folkeskolen. Men hos jer skal man åbenbart gå på gymnasiet eller HF for at lære det . Det viser da lidt om jeres uddannelsesniveau, som åbenbart er lavere end i det jyske. Hvis de jyske bønder strejkede ville I sjællændere hurtigt mangle de meste basale fødevarer.
tilføjet af

Geografi.

Det var en tastefejl. Det hedder geografi. Man har vel lov at lave en stavefejl
tilføjet af

Fakta!

Det er IKKE kun alkohol der gør disse karl smart brian'er til de tumper de er, det er alkohol plus steroider plus kokain i skøn sammenblanding, der skaber disse paranoide psyko'er.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.