5tilføjet af

Bløder og ondt efter samlege

Hej. jeg har lige været til fest, da jeg fandt sammen med en fyr(jeg har været sammen med ham et par gange før, har ikke oplevet det de gange). vi havde sex udenfor, jeg var lidt stram i starten da vi prøvede, men da vi så kom lidt ind i det, og havde "varmet" op, så var jeg våd og vi kunne have sex. Jeg har haft sex mange gange før, er 17 år, så det er ikke fordi jeg var jomfru, men har ikke rigtig været så stram før. Sidste gang jeg havde sex var i sommerferien, i slutningen ca. Men hvert fald, i dag har jeg ondt, er øm dernede, især lige ved hullet. ved ikke om det er en lille ris eller hvad, men det bløder ret meget. kan ikke forstå at det er min menstruation der er kommet, da jeg er på p-piller, og tog den sidste i går. det plejer ikke at komme med det samme, men det tager lige et par dage, ved ikke om samlejet fremskød det? og når jeg skal tisse, så brænder det nærmest, eller lidt ligesom glasgår eller en svien. s:
er der nogle der har oplevet det samme, eller ved hvad det skyldes, eller hvad det kan være?
Fra Katrine.🙂
tilføjet af

du pisser glaskår

du har fået en goneree, så du skal have penecilin og hyldebærsaft.
tilføjet af

hmm.

Er dette helt sikkert, eller kan det godt bare være fordi jeg var for stram så jeg er blevet øm/risset? :(
tilføjet af

Læge

Tag lige en googler på dine symptomer og bestil samtidig en tid hos lægen .... Man går til lægen med sådan noget .....
tilføjet af

Øv.

Hej Avdetgørondt
Øv da. Nu er det jo ikke den varmeste årstid du har valgt at have udendørs-sex på. Kulde og eventuelt lidt nervøsitet og akavede positioner, har nok været årsagen til, at du har været strammere end normalt.
Det kan meget vel være en ridse - måske har han fået revet dig og det svir, som du beskriver. Du bør undersøge dig selv (brug evt. spejl) og se, om du kan se et ridse, et lille sår og sørg for god hygiejne efter toiletbesøg.
Bestil tid til lægen til et kønssygdomstjek for en sikkeheds skyld. Det skader aldrig lige at få tjekket op og så er du på den sikre side og kan i hvert tilfælde få afklaret om det f.eks. er klamydia eller f.eks. underlivsbetændelse, der er skyld i blødningen.
Pas på dig selv,
tilføjet af

Jeg har prøvet

nogle gange at ham jeg har været sammen med har ramt mellemkødet og derved er jeg ligesom revnet lidt. Altså lidt af den hud der dækker skedeindgangen bagtil ind imod anus, hvis det giver mening) Det gør rigtig ondt når det sker, men endnu mere når man bagefter tisser fordi urinen svider i såret. Det bløder meget og det kan blive ved at bløde en lille bitte smule i et par dage fx hver gange jeg tørrer mig når jeg har tisset.
Måske kan det være dette du har oplevet?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.