9tilføjet af

Bekrigen kønnene imellem...

Ja, undskyld, men HOLD DA OP hvor det irriterer mit øje, at se at alle debatter kan drejes ind på, at kønnene bekriger hinanden! Ikke så snart der er oprettet et indlæg hvor kvinder foretrækker yngre mænd, oprettes der et "modtræk"....Hvad i alverden er det for en usaglig og umoden måde at debattere på??? Skal alt tages nært og personligt? Kunne man ikke blot tage mennesker for mennesker, og ikke kategorisere kvinder, enlige mødre, voldsmænd og andre kasser, som debatører rask væk putter andre mennesker ned i på disse sider.
Mange af de mennesker der skriver et indlæg har formentligt et egentligt budskab med deres skrevne ord! Hvorfor ikke tage disse mennesker og deres indlæg seriøst?? Hvorfor hænge sig i petitesser som stavefejl, komma fejl og gud ved ikke hvad man ellers kan koncentrere sig om, for ikke at tage stilling til det skrevne!
Nå....Puhh...Jeg fik lidt luft, og håber at sætte tanker igang hos bare en enkelt eller to :-)
Solskinssmil herfra
TUQ
tilføjet af

AMEN

Du har så ret. Jeg er også så træt af kønnens kamp. Og der har været sindssyg mange af dem her de seneste par dage. Kunne være rart hvis man kunne undgå dem, men det tror jeg nu ikke vi kan.
tilføjet af

Jooh...

Hej Q,
På mange måder har du ret, men mon ikke det, som kommer til udtryk er, at mænd fra halvfjerdserne stadig føler sig uretfærdigt behandlet og har svært ved at sætte ord på dette?
Kvinder, mener jeg at have set, er meget lidt tilbøjelige til at lytte til, hvad mænd mener, - også fordi, tænker jeg, at feministerne efterlod en ide om at vi er en art dårligere mennesker, som kvinder bør forsøge at opdrage på.
Prøv at læs indlægene me disse briller og se om ikke jeg har ret, ydmygst!
hej fra
frede
hvad stavefjelene angår, har du helt ret. vi har ikke alle gået lige meget i skole, og bør se efter miningen i indlægene.
ds.
tilføjet af

AMEN!

hvad med selv at gå i (køns-) krig?
tilføjet af

Om ikke andet...

Hejsa :-)
Rart at jeg ikke er den eneste :-) Og nej, vi undgår nok ikke kampene, men måske kan man få folk til at tænke bare lidt længere end deres egen næsetip :-)
tilføjet af

Ligegyldigt hvilke briller jeg tager på...

Hej Frede.
Så vidt jeg kan se, skyder både mænd og kvinder på hinanden! Alle er i konstant forsvarsposition, og vi ved jo alle, at angreb er det bedste forsvar, ikke.
Ihvertfald synes jeg det er en skam, at der er så få der udviser empati og medfølelse for hinanden. Og så forfærdeligt få der læser indlæggene, og som istedet for straks at skride til kamp, lader ordene synke ind i bevidstheden, og måske ....oh gru ohhh skræk...lærer noget af det!
Jeg er her for at lære af andre! Og hjælpe, når og hvis jeg kan! Intet jeg skriver er en direkte konfrontation mod mænd...eller kvinder for den sags skyld ;-)
Nå...men ud mellem sidebenene kom min frustration! Kampen mellem kønnene er overstået for mit vedkommende :-)
Solskins smil
TUQ
tilføjet af

Se mit svar til FFK

Jeg gider ikke bekrige andre! Jeg vil langt hellere forstå og lære af andre....uanset køn :-)
tilføjet af

Ren Intelligens kun hos mænd

Nu ligger landet jo sådan at vi rigtige mænd altid tager historier om nødstedte kvinder(jomfruer...hahahahahaha) dybt alvorligt.
Men det med at lære....kvinder kan ikke lære mænd noget som helst godt, kvindelærdom kan kun en ting og det er at krympe mænd testikler så de taler lidt mere som kvinder....føj
tilføjet af

SOUL

**kvindelærdom kan kun en ting og det er at krympe mænd testikler**
Tjah , men det er vi til gengeæld gode til ?
Læs lige dit eget indlæg igen søde - og FORSTÅ hvad det er du har skrevet GGGGGGGGGGGGG
tilføjet af

Kønnenes kamp!

Var vist nok en udsendelse på DR1.
Den handlede om de to køn der hele tiden prøvede at skuppe alt det sure arbejde (foder barnet, finde føde m.m.) over på det andet køn. Vi ser nok det samme ved mennesker. Det er faktisk ikke så underligt, det er helt naturligt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.