5tilføjet af

Behøver råd fra nogle RIGTIGE mænd...

Mødte den her fyr til en fest i weekenden. Jeg blev via 2 af de festdeltagere spurgt, om jeg var single, da han og vennen havde spurgt dem. Blev også selv spurgt igen af vennen senere. Den pågældende fyr var interesseret i at vide om jeg var single og det sagde jeg, at jeg ikke var.
Problemet er, at jeg - denne aften - meldte ud, at jeg ikke var single. Jeg orkede ikke snakke om bruddet med min ex med nogle, som ikke er så tæt på i det daglige og når det ikke er længere siden beslutningen blev taget. Ligeledes var en ven til min ex på stedet, så det var ikke det smarteste at rode sig ud i lige den aften. Heller ikke at forglemme, at det var første gang jeg var inviteret med dette selskab i byen og gerne ville tage det stille og roligt. Så derfor tog han nok ikke initiativ.
Men har så pokkers meget lyst til at kontakte ham, men hvordan? Tænker på at sende ham en anonym hilsen og flaske vin med et tak for sidst, superhyggeligt at møde ham - måske kunne vi dele den senere??? Eller....??? Skal på den anden side passe på, da den her fyr er ven med en af dem, som jeg var i byen med og ønsker sådan set kun at det bliver mellem mig og ham, og ikke andre indtil videre, og ved at der hurtigt kan blive "noget" hvis den her ven blandes ind i det allerede nu... Hvad gør jeg? Tager kontakt via Facebook?
Tager kontakt via vores fælles ven? Sender ham en mail - har kun hans mailadr. på job...??? Eller sender den der flaske vin, som tidligere nævnt.
tilføjet af

Hvor er Elway?

pigernes svar på Spiderman...
tilføjet af

Tak for sidst!

Det ville være genialt med den flaske vin og et lille kort, og send det gerne til ham på jobbet.
Kære "Fætter Højben"
Vil gerne sende dig en undskyldning!
Kom vidst til at sige sidst at jeg ikke var single, (hvilke ikke helt passer) så hvis du har lyst til at dele denne flaske vin med mig, så er du velkommen til at ringe.
/TriGirl (tlf: 12345678)

100% sikker på han bliver super imponeret.

God weekend [f]
tilføjet af

Tak for sidst;o)

Tak for det Elway... Hvorfor kalder de dig pigernes svar på Superman? Og er det ikke lige "over the top" at sende vinen til hans arbejde?😉
tilføjet af

Pas..

Pas - Fisk! jeg ved det ikke, og det er vidst heller ikke lige det jeg plejer blive kaldt 😉
Synes sgu ikke det er for meget, jeg ville personligt sidde resten af dagen på mit arbejde med kriller i maven, hvis jeg fik kort og vin fra en som jeg var interesseret i ! Folk er generelt for bange for at gøre noget "unormalt"
tilføjet af

Ikke Superman

men Spiderman 😃
I min syge hjerne har det at gøre med mange arme, og stammer sikkert fra ønsketænkning 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.