9tilføjet af

Bedste mærke i springmadras?

Jeg skal have mig en ny springmadras. Den jeg har nu er en Springer - har haft den i ca 12 år, og den har for så vidt været god, men nu er den blevet dyb på midten (nej det er ikke fordi jeg har røv som en bryggerhest 😃) så jeg ligger ad helved til. Jeg har i øvrigt dårlig ryg, bla. pga diskosprolapser, så jeg skal have en god kvalitets madras og er rede til at betale hvad den end koster. Det skal være en 120 bred, ikke elevation. Hvilket mærke kan I anbefale?
tilføjet af

Tja.......

Nu er hun ikke sådan at købe og jeg låner hende heller ikke ud, men derudover kan jeg godt anbefale hende. 😉
tilføjet af

Har selv wonderland

og er meget glad for den.
http://www.wonderland.no/index.php?lid=dk
Jeg har min som løse madrasser, så jeg kan vende dem og få fordelt slidet.
Jeg har haft min seng i snart 10 år, og der er stadig ikke antydning af slid.
Prøvede en del madrasser inden jeg købte wonderland, og var ikke i tvivl, da jeg prøvede wonderland, at det var den rigtige.
Jeg bruger dog min uden topmadras, for det synes jeg ikke er rart at ligge på.
tilføjet af

mange tak

- for anbefaling og link ! Det ser ud som det lige er sådan en madras jeg kan bruge. Smart at den kan justeres så den passer til ens krop. Sådan en vil jeg helt klart se nærmere på 🙂
tilføjet af

Hvad med at købe

en feltmadras😃, den er god til lagengymnastik😃. Men ellers ville jeg købe en god boxseng med topmadras. Jeg har 2 HUMA boxsenge, hvor der var 15 års garanti, som jeg købte i en møbelforretning. Jeg vil anbefale at købe en god maddras med mange års garani, for en god seng skal holde til lagengymnastik og at man ligger og sover godt.
Jeg vil anbefale Huma eller Lama madrasser, som måske kan købes hos Jysk sengetøjslager eller en møbelforretning.
tilføjet af

brug en

dags tid og gå rundt og prøv.
jeg ved jysk har mange gode madrasser men ikke nogen i det mål, de har dog en men den er noget lort.
hvis du skal have en ordentlig en der far skal du op i 140.
drømmeland kan vist få dem lavet på mål.
men mit bedste råd er at tage ud og prøve nogle forskellige, er uddandet madras sælger og der er meget forskæld på hvad madras der passer til en og det finder man bedst ud af ved at prøve.
tilføjet af

jeg var blevet agterudsejlet i Manila

og en aften stod jeg og tiggede mad uden for en lille butik, hvor sønnen sov på gulvet om natten, for at de lokale tyve ikke skulle stjæle varerne, og hans mor og søstre stod i køkkenet dagen lang og lavede forskellige madvarer som de solgte i butikken i horse shoe drive Quison city.
forældrene fik medlidenhed med mig, og inviterede mig til at sove i deres seng, så kunne de sove på gulvet.
jeg hængte pænt mit stadstøj op på bøjler og sprang lige op i sengen, blot for at opdage at jeg skulle sove på ru nøgne brædder, de havde nemlig ingen madras.
det var mit livs værste søvn.
tilføjet af

ja der er forskel

både på madrasser og mennesker, og du har sikkert ret i at det er bedst at tage ud og prøve nogle stykker. Synes den wonderland som en anbefalede ser ud til at være god, ikke mindst fordi den kan justeres og vendes.
Ikke et ondt ord om Jysk fra mig, men jeg ville dog ikke købe noget så vigtigt som en madras der... en del af deres varer er jo ikke allerbedste kvaliet 😕 En madras har trods alt stor betydning for ens helbred og velbefindende 🙂
tilføjet af

feltmadrasser

gik vist af mode lige efter 2. verdenskrig 😃😃
tilføjet af

er uddandet der

madrasserne og dynerne er godenok hvis man ikke køber det billigste.
næsten alle deres madrasser kommer fra huma det som tidligere hed lama og de er ok, men igen man får hvad man betaler for
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.