2tilføjet af

Bange forældre

Var sammen med noget familie idag som jeg ikke har set længe, snakken kom ind på at jeg havde tabt mig siden at vi sidst var sammen, så talte vi videre og det kom frem at de også gerne ville tabe sig, men at de ikke kunne overkomme i hverdagen at lave 2 forskellige slags mad ( 1 slags til forældrene og en anden slags til børnene).
Hvor jeg så bryder ind og siger at hele familien sagtens kan spise sundt og fedtfattigt, så man behøver ikke at lave flere slags mad ( de var bange for at sønnen ville tabe sig og det skal han ikke da han er tynd i forvejen).
....Men hvad vil jeg så med dette indlæg, jo det jeg kom til at tænke på var, afholder voksne sig fra at ændre levestil og tabe sig fordi de er bange for at det vil gøre noget ved deres børn ( at de også taber sig) eller ??
Ps. kan sige at min egen søn spiser det samme som jeg gør og han har ikke tabt sig, så man skal altså ikke lave forskelligt mad, bare fordi man selv skal tabe nogle kg.
tilføjet af

tabt sig!

Jeg skal ikke "måske" sige, at nogle mennesker måske har en sygdomsrelateret lidelse, der kan gøre det mere end svært at tabe sig, men det har nu noget at gøre med, hvad der går gennem kværnen. Sådan er det altså bare, mindre kalorier ind end det man forbrænder, så taber man sig!!!! Ganske indlysende for en person som mig, der har den daglige kamp inde på livet.
Og hvor er det godt, sikke en undskyldning:: Børnenes skyld..........
tilføjet af

jeg ved godt

Hvordan man gør, for har selv tabt en masse *s*
Men må da indrømme at da jeg startede min egen proces så tog jeg kontakt med en diætist og spurte om min søn skulle ha noget andet at spise, men det benægtede hun.
Men gik selv med tanken her i eftermiddags om at det var en dårlig undskyldning for ikke at lave deres vaner om.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.