10tilføjet af

BØSSE-BIFIL- OG HVAD SÅ !!!

Mit navn er Kenneth, og er 36 år, og har , ja fra jeg opdagede noget var anderledes, erkendt at jeg vat til mit eget køn siden jeg var 16 år.
Det første man tænker er, hvordan siger jeg det nu til mine forældre?, ja nervøs det var jeg, for man havde jo hørt at andre forældre havde "slået hånden af sine børn, når man sagde det, så jeg må sige at jeg svedte da jeg skulle fortælle dem, det, og hvor starter man,,, jo mor hun er den nemmeste, så jeg begyndte at stamme og sige til hende mor, jeg er nød til at fortælle dig noget,,, nåh,,, hvad er det?, jo ser du mor, jeg tror nok,,,,,,,,, nåhh, det,, jamen det ved mor godt, og hvad så...,, helt overrasket blev jeg, for det havde jeg ikke regnet med,,,, men hvad nu sagde jeg, jeg skal jo også sige det til far,, ja men det må du selv gøre, men en anden ting siger jeg dig Kenneth,,,, kommer du hjem og siger at du er hiv-smittet,, slår jeg dig ihjel,, sagde hun så meget med et smil på læben, men så kom turen til min far, og jeg startede ud som jeg havde gjort hos min mor, og så sagde min far,,,,, det ved jeg godt min dreng, men ved du hvad forandring fryder!!, og her begyndte jeg at græde, fordi alt det pres som havde hobet sig op i min krop, forsvandt, og jeg var heldig at mine forældre tog det på den måde,, så nu er det værste overstået troede,,,, jeg.
Men hvordan verden var vidste jeg ikke, og havde jo altid selv behandlet andre mennesker godt, og mente da selv jeg havde hjertet på rette sted, men sådan så verden slet ikke ud, for når man springer ud som bøsse, eller bifil, skal man gøre sig de overvejelser at, man møder en del modgang, fordi folk er onde imod hinanden idag, jeg har bevæget mig i bøssekredse, men fandt hurtigt ud af, at det er et stort kødmarked, hvor de kun bedømmer hinanden på udseende, og hvad de ellers har mellem... ja du ved nok, men hvorfor ser man ikke på personligheden, for bøsser er ikke det nye svar på pest eller kolera, vi er heller ikke født med en genetisk fejl, nej vi er ganske almindelige mennesker som bare har valgt vores sexliv på en anden måde, og hvorfor skal vi straffes for det ??
Ja selv efter at der er blevet råbt skældsord efter mig på gaden, og mine kollegaer var meget modbydelige, sagde jeg til mig selv,, så er mit liv som bøsse nok en fejl,,, så jeg troede jeg var syg,, så jeg begyndte at gå med piger, og blev sågar gift med en, men det varede kun i ganske få år, for det var jo ikke det jeg ville, men kun for at stille alle andre tilfreds,, og ærligt talt,, det var fejt,,, og jeg har aldrig tilgivet mig selv for det....
Men der vågnede jeg ligesom, og sagde nu skal det fandemer være løgn, der er ingen andre der skal bestemme hvordan jeg skal leve mit liv, så jeg satte en anonnce på nettet, og mødte så en fyr der hedder Benny, og ja, ham er jeg gift med den dag i dag, og vi har det lykkeligt sammen, og jeg og min familie er tilfreds.
Men alligevel må vi sige, der er nogle omkostninger som vi må tage med,, der er på vores bil blevet skrevet " i svin,, vi ses ", der har været lagt tisler udenfor vores hoveddør,, og mange andre ting, men da vi begge har store skuldre at have det på, har det ikke slået os ud af kurs, ja sågar, har danmarks radio " 19 Direkte " haft fat i os, hvor vi var i, og talte om vores liv sammen.
Jeg synes at folk skal til at vågne lidt op, og komme videre,,,, man skulle tror at folk stadig lever i 1864 hvor mallebrok døde, men vi er altså i 2003, og fordomme er ok, men man skal holde dem for sig selv,,, og lade være med alt det sladder, for man ved ikke hvem det er man skader når man sladre, det kan føre både til selvmord om den man sladre om, og nogen gange,, går det måske også ud over en selv, hvis man kun løber med en halv vind, og som det såsandt hedder,," den som sladre om andre, er kun selv et lille menneske, som ikke selv har noget indhold i egen tilværelse".
Så om man er bøsse eller bifil, ja hvad så!! vi er mennesker alle sammen og skal være her alle sammen,, og hvis ikke så er der så udemærket en bog der hedder " Du er ok, vi er ok, alle er ok,", og det ville måske være god godnatlæsning for de mennesker som ikke kan accepterer andre, andet end sig selv, så de danskere som sidder og har det sådan,, skam dig...., det kunne være at der var nogen som ikke brød sig om dig,, ville du så have det rart !,,,,, nej det tror jeg ikke, og siger du ja,,, ja så lyver du.
Jeg håber at min "lille" historie kan bringe gang i debatten, og jeg svare gerne på pørgsmål..
Rigtig god sommer
Knus
Kenneth Rigby
tilføjet af

Gu` er det svært

Hej Kenneth.
Jeg har min bedste ven som er til mænd🙂Det er da helt i orden,vi tænker mange samme tanker om det samme køn,hvilket kan være ret sjovt også :)
Men jeg har også mine kære bedsteforældre,som jeg elsker meget højt.De er kristne mennesker og siger derfor også det er en af de største synde.De holder stadig af min ven af den grund skal lige siges.Men det vil tage nogle år endnu,og det vil nok aldrig blive helt frit med de fordomme.Som du selv siger,så er vi kun mennesker...Det er dejligt at du har fået nogenlunde fred i hjertet.Alle de bedste ønsker fra mig..
tilføjet af

Til Marion !!

Tak for dit svar!!
Det glæder mig da at dine bedsteforældre, trods deres overbevisning om at det er en synd, stadigvæk holder af din bedste ven, og det vil tage sig lidt før de accepterer dette, men uanset om man er kristen eller andet, må man accepterer folk som de er, fordi en synd, ja, men der er mange synder her i livet, og jeg er sikker på at vi synder hver ddag uden at vide det, og skulle man leve helt efter biblen ja, så ved jeg ikke.
Ikke der at sige det er forkert at man er kristne, men der står også i biblen at man ikke skal dømme andre,, og derfor skal de kristne være de første til at tilgive, og som du ved, er der præster som er lesbisk eller bøsse, ,, skal vi derfor lade være med at gå i kirke,, nej, selv om du er homoseksuel, kan du være en god kristen af den grund.
Og ja, jeg har fået fred i hjertet og nyder mit liv i fulde drag med min mand, og er glad for det.
Du er så hjertlig velkommen og skrive igen om du har andre ting du ville tale om.
Knus til dig
Kenneth
tilføjet af

Homoseksuel


Hej Kenneth.
Flot indlæg !!!
Christian
tilføjet af

Til bcbc

Tak.., for dit svar,, det lunede.
Knus
Kenneth
tilføjet af

kristen og biseksuel

Hej!
Godt at læse din historie.
Jeg er kvinde, 22, teologistuderende og bi. Det er måske selvmodsigende, men jeg kan nu engang ikke løbe fra den jeg er, og jeg ønsker at være præst. Det vigtigste er for mig at se ikke reglerne, jo, etikken er vigtig, men pointen i kristendommen er for mig at se kærlighedsbudet. Elsk din næste som dig selv.
Jeg er gift med en superdejlig mand, og han elsker mig for den jeg er, og såvel accepterer som respekterer at jeg engang imellem er sammen med en anden kvinde. Kernen i vores ægteskab er, at vi er ærlige, jeg går aldrig bag om ryggen på ham mht min seksualitet, og jeg ville aldrig, aldrig være ham utro med en anden mand. Han er jo manden i mit liv, og han er den person jeg har givet min kærlighed og min sjæl. Jeg er højst sammen med en kvinde en gang om måneden, pt en lesbisk veninde af mig, og der ligger kun venskabelige følelser i det. Det er helvedes til balancegang, det ved jeg, og jeg er altid 100% opmærksom på mig selv, og også på, at jeg aldrig stikker en anden kvinde blår i øjnene om hvem og hvad jeg er, det sidste jeg vil er at såre.
Fordøm mig hvem der vil, sig, at jeg er en dårlig kristen, men husk, "lad den som er uden skyld kaste den første sten" og "døm ikke, at du ikke selv skal dømmes". Jeg gør ikke dette, fordi jeg ønsker at være in, jeg har altid været outsideren, og det vil jeg nok fortsat være, jeg gør det ikke fordi det er oppe i tiden, ikke fordi jeg vil gøre nogen noget ondt. Vil du vide hvorfor jeg gør det? Fordi, i mine ungdomsår så jeg mig selv i spejlet og kunne ikke genkende den jeg så, men da jeg fandt ud af at jeg er bi genkendte jeg personen i spejlet og tænkte "det er jo mig!", jeg følte mig som Alice, der ligepludselig er bag spejlet....folk tror man er splittet som biseksuel, men jeg følte det lige modsat, jeg blev et helt menneske, min feminine og min maskuline side blev ét.
Men fordømmelse er der, desværre også i høj grad i det homoseksuelle miljø, for jeg er ikke i nogen kasse, jeg hører ikke til nogen steder, og det kan være hårdt, men Gudskelov har jeg min mand, som støtter og elsker mig.
Kærlig hilsen, W
tilføjet af

boesser eller toeser.


Hej kennet.
man kan vaere boesse paa mange maader.
Hvis en fyr opfoere sig som en pige,tiltreakker han sig enorm opmaeksomhed,jeg er selv biseksuel
Det vidste alle paa min arbejdsplads,en dag kom en
beosse med slappe haandled,,meget slappe maa jeg
sige,og selvfoelgelig,blev han drillet,ogsaa af
undertegnede selv.Jeg indroemmer vi koete
virkelig paa ham,det var skide skaegt,for han
reagerede som en toes.
Hans problem var ikke at han var boesse. men det var,hans maade at takle drillerierne paa,der
var problemet,en dag blev jeg traet af at,se
hans maade at reagere paa,og i kantinen,sagde
jeg til ham, at skulle han overleve paa vores mandsdomminerende arbejdsplads skulle han opfoere
sig som en boesse og ikke som en toes...
ALLE MENNESKER ER UNDER RETTE OMSTAENDIGHEDER
ALLE BISEKSUELLE.
Det er min egen erfarring,igennem flere aars arbejde paa mandsdomminerende arbejdspladser.
Men,det korte ef det lange erat han,gjore som
jeg sagde og i dag stortrives han paa arbejdspladsen,og alle ved at han er boesse
og vi holder faktisk meget af ham,han giver os
nogle gode grin....K.H Dr.sex
tilføjet af

forstår ikke

hvad betyder BIFIL
tilføjet af

Kenneth Rigby er en stor svindler... Pas på!!!

MANGE mennesker er blevet snydt for penge af Kenneth Fjelsted Rigby. Og har lige fundet ud af at svindleren (Kenneth Fjelsted Rigby) er på spil igen.
Det er bare en STOR advarsel til alle herinde om at handle med manden.
Se mere her: http://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?tid=489000&fid=24
tilføjet af

Kenneth Rigby Fjeldsted

Ja, du må uden tvivl lune dig godt og grundigt, med alle de mennesker du bevist har snydt og bedraget, inklusive mig selv. Du bestiller nok så frækt en masse varer og skal have dem leveret ovenikøbet, derefter er du umulig at få i tal, fy for fanden siger jeg bare. Hvordan kan du forvente at andre kan finansere din forretning/hobby? du er rent ud sagt et ækelt meneske. Ikke fordi du tilfældigvis er bøsse, (de er normalt ikke som dig), men ren og skær fordi du bevist bedrager og snyder velmendende mennesker på den mest grimme måde. men alle de penge du har modtaget fra de stakkels folk som stolede på dig, må da lune godt, jeg vil nærmest tro at de brænder dig. Kig dig godt over skuldrene for eftertiden.
tilføjet af

Kr. 2.500,-

"Hjsa min ven!"
Ja så mødes vi igen, igen, har du helt glemt, jeg har kr. 2.500,- tilgode hos dig, dem du engang lånte og ikke betalte tilbage igen. Kan det virkelig være så svært at overholde en aftale?
Jeg venter stadig på at få mine penge tilbage, på forhånd tak.

Hilsen ham du snød,da du boede i Svendborg, ak ja det var dengang, husker det som ar det i går.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.