7tilføjet af

Børns velfærd

Til alle jer der har stemt borgerligt - Lad være med at hyle over at jeres skole skal lukke eller børnepasningen er mangelfuld - I ligger sgu' som i har redt.
Vi Pæd. og lærere er trætte af arbejdsnedlæggelser og forringelse af vores fremtidige aktiv, nemlig børnene. Hvergang vi bliver tvunget til aktion, pga. nogles manglende politiske indsigt og leflen for lidt sølle mammon i form af skattelettelse, er det f..... os der betaler gildet.
Så stop jeres klynken, for i ligger som i har redt!
tilføjet af

enig.... og vi giver dem lige en hånd

.....klap klap.......FLOT !! meget Flot...
Husk at være taknemlig over at nogle gider føde børn, så I kan gå på pension. :-)
vi takker herfra :-)
tilføjet af

Det er en kommunal disposition

Desværre prioriterer man andre ting højere, det er problemet.
tilføjet af

Vorherre bevares.

I røde pædagokker skulle fandeme prøve at tjene til føden, og da det er en ulovlig strejke i har gang i må der vel falde bod til de strejkende som det gør i det private, og til disse røde lemmedaskere der kalder sig forældrer der sidder og spærrer indgangen til børnehaven, i stedet for selv at være på arbejde, så de kunne deltage i financieringen af kravene som de har blokeret børnehaven for.... smid dem i skabet for gadeuorden !.
tilføjet af

sludder

Det her har intet med børnenes velfærd at gøre.
Hvis det handlede om det, så gik den ene forældre derhjemme på nedsat eller ingen arbejdstid, for at være mere sammen med sine børn og sørge for at de fik nogen gode vaner og en ordentlig opdragelse.
Det her handler om at folk skal ud og tjene penge til 2 biler, stort hus, fladskærm, sommerhus, og alt sammen helst lidt større end naboens... imens skal de der prestige-unger man absolut skulle have, uanset om man havde tid til dem eller ej, gerne parkeres et eller andet sted... og det skal samfundet da betale.. Not....
stop nu den klynken..
rigtigt mange steder hvor der er skåret er der socialdemokratisk kommunalbestyrelse... og det er kun med det formål at lave rav i gaden op til et valg...
sjov nok kan det godt hænge sammen i mange af de borgelige kommuner...
husk det hvis i har stemt socialkammeratisk...
husk Anker tiden... vi er knap færdig med at betale af på hans tåbeligheder endnu...
tilføjet af

nej jeg strejker ikke

min arbejdsplads bliver som den har været i 15 år.
tre fuldtids personale til 12 vuggestue børn.
Hvad ved I om jeres bliver forhindret???.
Nej og jeg kan altså heller ikke accepterer, at ham Grenå ( smed maling på Fogh) skal til at passe børn, og fortælle at de bare skal smide maling på dem man nu ikke er enig i. nej det er forkastelig.
Jeg melder mig ud af B U P L, sådan et rødt parti.
tilføjet af

Jamen det er svært at gå imod BUPL

alene.
tilføjet af

Rigtigt.

Men det gør det vel ikke mere rigtigt ved at være "medløbende sympatisør"!, og nu viser det sig jo at de Socialdemokratiske styrede kommuner hvor der har været ballade....... pludselig har fundet pengene der manglede, og derfor nødvendiggjorde nedskæringerne på børneområdet !..... lugter det ikke lidt?.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.