2tilføjet af

Børn i Rumænien ( og vel i mange andre lande).

Jeg er dybt rystet over den måde man behandler børnene på i Rumænien.
Børn bliver " bare" efterladt på et børnehjem , og bliver ikke passet på en rimelig måde med omsorg og en kærlig pleje - som andre børn bliver.
Det burde give konsekvenser.
Det er OS velbjergede der skal være med til at gøre noget ved sådanne problemer . Vi har rigtig mange organisationer der arbejder med børnenes omsorg og et godt børne liv.
Børn skal lege og have det godt , PROTEST over sådanne urimelige forhold.
tilføjet af

grumt

Kære medborger
Bliv medlem af Rumæniensforening af 1992, så kan du se, at det nytter at hjælpe. Organisationen har flere grupper fordelt over hele Danmark. De har også reageret på de forfærdelige billeder af de rumænske børn i 1990 og har dannet en gruppe, som er blevet større og større. I begyndelsen var det Hanne Reintoft, hende har du nok hørt om. Nu klarer foreningen det hele selv. Bliv medlem og støt dem. Jeg gør det også.
Med venlig hilsen
celina
tilføjet af

Jeg troede faktisk, at

forholdene var blevet meget bedre, efter at de forfærdelige billeder blev offentliggjort for mange år siden. Derfor blev jeg og er stadig meget rystet over de nye informationer om de helt skandaløse forhold disse børn lever under i 2006! Jeg bliver ikke kun vred og frustreret. Jeg bliver simpelthen så ked af det.
Hej
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.